Смртоносне ВАКЦИНЕ

вакцинација деце

Болесни умови светских моћника су одавно смислили да смање број становника планете. Иако су ратови које су изазивали односили милионе жртава (и затирали православни живаљ), чини се да то није било довољно, па су се присетили да смањивање броја становника планете спроводе и преко медицинске тираније.    

      Сада хазарократија распирује епидемијске кризе истовремено са економским и потпирује светски рат. Епидемиолошки, биолошки напад иде синхронизовано са економским и војним1◦.

 „Свет болује од рака, а тај рак је човек“, убеђен је Мертон Ламберт, бивши потпарол фондације Рокфелер. Фамозни научник и истраживач Жак Кусто, такође је сматрао да је пренасељеност монументални проблем за будућност, па је за стабилизацију светске популације предлагао елиминацију 350.000 људи свакога дана. Кратко и једноставно речено, покушавајући смањити број становника широм планете, трују нас и убијају на безброј начина већ деценијама. Није их брига како нас треба убити, да ли ратовима, лековима, тровањем воде, отровном храном или смртоносним вакцинама. Убијају нас или нас покушавају побити било чиме што су у стању смислити2◦.

Кроз вишедеценијско утуцавање у мозак преко школског и медицинског система човечанству је објашњено да су вакцине потребне како би се људи заштитили од болести, које су углавном стварали ти исти светски моћници.  Да су ту убачени ослабљени вируси који ће створити имунитет организма и одбранити га од болести када нас нападну вируси. Углавном, будалаштина која је некад (у време епидемија у сврху рекламе) и имала ефекта. Оно што нам нису рекли је да су у тим вакцинама поред ослабљених (умртвљених) вируса убачени често и живи вируси и гомила других вируса и бактерија и отровних активних супстанци3◦ – идејама умно поремећених људи.

Поред директног изазивања тешко излечивих и неизлечивих болести за неколико година од вакцинације, смањивање броја становника планете се спроводи и путем стерилизације вакцинама4◦, 5◦.  До сада је доказано да су многе болести изазване  вакцинама6◦: велике богиње, дијабетес, канцер, мултиплекс склероза, сида, ебола, аутизам и др. Управо вакцине које су повезане са појавом аутизма су „нешто ново“ када су у питању добијени резултати. А у ствари одавно развијена техника светских еугеничара, којом се мења ДНК примаоца вакцине7◦. Нешто као стварање популације лако контролисаних хуманоида с пола мозга или можда киборга који ће служити елиту (и давати им кад оболе своје органе да би дуже живели).

 

      Деценијама уназад вакцине су углавном тестиране на најмлађима.

Време одмиче, број становника планете расте, уводе се и вакцине за одрасле, чак је и запрашивање из авиона (кемтрејлси који доказано трују планету и човечанство на разне начине) у игри, кроз нове идеје болесних умова.

Бил Гејтс под кринком филантропа проводи еугенику кроз вакцинацију. Овај „највећи светски филантроп“ на путу је да помогне развој „нановакцине“, које делују у додиру са људским знојем.Тако се, под плаштом доброчинства,спроводи еугеника8.

Ипак се чини да су одређени народи посебно сувишни, јер у многим земљама ЕУ (Енглеска, Ирска, Немачка, Аустрија, Швајцарска, Холандија, Шпанија…) вакцина није обавезна9, а код православних Срба се додатно “рекламира” претећим позивима за вакцинацију.

Ипак се чини да су одређени народи посебно сувишни, јер у многим земљама ЕУ (Енглеска, Ирска, Немачка, Аустрија, Швајцарска, Холандија, Шпанија…) вакцина није обавезна9, а код православних Срба се додатно “рекламира” претећим позивима за вакцинацију.

poziv za vakcinaciju

Код нас, поред наводне новчане казне чини се, нема других казни за одбијање вакцине, али како наводе новински извори10претње и те како постоје. А и евиденција о „неподобним“ родитељима.      

     Али је такође могуће и законски избећи вакцинисање, што је објашњено у књизи Вакцине-The Vaccination Crisis by Vence Ferrell стр.83-113 (примери у САД) и потврђено кроз тумачења Вакцине и вакцинација, др. Тодор Јовановић.

Јасно је да вакцина не побољшава одбрамберни систем човека. Наиме она управо урушава имунитет11 и омогућава и обичним прехладама да разоре организам, а да не помињемо додатне болести које ствара.

Живот у природи и исхрана претежно живом храном ствара природни, Богом дани, имунитет – који иглом убризгани отров само нарушава.

Знајте да ако ваше дете прими вакцину више никада неће бити здраво.

Родитељима је препорука да ни под којим условима не подлегну притиску маркетинга здравствених и школских установа или укорењене малограђанске свести (обавезно поштовање ауторитета власти – ово није наша власт него глобална мрачна сила која делује кроз органе власти), 12 јер је живот наше деце у питању.

Не будимо овце које мирно иду на заклање. Још горе, своју децу мирно водимо код чика и тета у белим мантилима са шприцевима у којима су смртоносни отрови.

“Колико ће ово још да траје? Колико ће још дуго вакцинација да се спроводи над малом децом? Докле ће се родитељима прећуткивати о ономе што се одиграва у телима оних којима су убризгани ови вируси? Да ли је цивилизација полудела? Чак ни дивљаци из удаљених крајева не убијају себе систематично, док на крају нико не остане жив!”. 13

     Ситуација се из дана у дан погоршава, озлоглашена компанија Новартис је ушла на велика врата у Србију, чиме ћемо добијати затроване вакцине из прве руке, а не дао Бог да се разболимо, па да нам треба пеницилин или сл.14

Мајкама се намеће решење да се саме порађају (уз стручну помоћ хуманих бабица, ко некад Јеврејке у Египту), а како би избегле смртоносне вакцине које чекају њихову децу чим се роде.

Господе  Исусе Христе, обрати нас на пут покајања и опрости грехе наше. Помози нам и спаси нас од руку поремећених еугеничара. Теби слава, сада и у векове векова. Амин.

 

19.03.2014.

СРБИ НА ОКУП

Одбор Чачак    
____________________________________

1◦ Татјана Грачова: Вакцине – оружје за масовно уништење  – srbin.info/2013/01/13/tatjana-gracova-vakcine-oruzje-za-mas/
2◦ ЗБИЉА, Манифест трансхуманизма, стр.36 – јул-авг.-септ. 2013.

2◦Шта Срби морају да знају, да би опстали?, Група 7:  www.vaseljenska.com/vesti/sta-srbi-moraju-da-znaju-da-bi-opstali/: Договором светских моћника још 1996. године постоји обавеза смањења броја људи на земљиној кугли до 2050. на четири милијарде. Како? То није важно, ратовима, намерно изазваним природним катастрофама, помоћу епидемија, вакцина којима ће тежити да спрече епидемије, али у којима има генетски модификованих ћелија рака које ће након одређеног броја година довести до масовног умирања.

3◦ Састав вакцина:

Извор: Вакцине: Нови геноцид? – Основи биолошког ратовања, Vence Ferrell, стр.114-115:

Acel-Immune DtaP Diphtheria and Tetanus Toxoids Acellular PertussisVaccine adsorbed Lederle Laboratories (DTP вакцина).Производи се коришћењем формалдехидa, тимерозала (садржи живу) , алуминијум хидроксидa, алуминијумфосфата, полисорбата 80, желатина
* Извор са интернета који више није доступан:

* ВАКЦИНА: Acel-Immune (DtaP) ПРОТИВ ТЕТАНУСА, ДИФТЕРИЈЕ, ВЕЛИКОГ КАШЉА-садржи: Отрове дифтерије и тетануса и абсорбоване нећелијске састојке великог кашља, формалдехид, алуминијум хидроксид, алуминијум фосфат, антисептик, емулзификатор желатин…

Act HIB Haemophilus Influenzae Type B (HIB) Tetanus Toxoid Conjugate Connaught Laboratories (Hib вакцинаvakcina). Производи се коришћењем амонијум сулфата, формалина, сахарозе, тимерозала. Медијум: полу-синтетички.

* ВАКЦИНА : Attenuvax – Measles (Merck & Co.) ПРОТИВ МАЛИХ БОГИЊА–садржи: Живе вирусе малих богиња, неомицин, воћни алкохол, хидролизирани желатин, заметак пилета…
Attenuvax Measles Virus Vaccine Live Merck & Co., Inc. Производи се коришћењем неомицина, сорбитола, хидролизованог желатина. Медијум: пилећи ембрион.

* ВАКЦИНА: Biavax – Rubella (Merck & Co.)–садржи: Живе вирусе рубеоле, неомицин, воћни алкохол, хидролизирани желатин, људске двохромозомске ћелије од ткива абортираног фетуса…
DPT Diphtheria and Tetanus Toxoids and Pertussis Vaccine Smith KlineBeecham Pharmaceuticals (DTP вакцина). Производи се коришћењем алуминијумфосфата, формалдехидa, амонијумфосфата, испраних овчијих црвених крвних зрнаца, глицерола, натријум хлорида, тимерозала. Медијум: свињски панкреасни хидролизат казеина.

* ВАКЦИНА: DPT (GlaxoSmithKline) ПРОТИВ ТЕТАНУСА, ДИФТЕРИЈЕ, ВЕЛИКОГ КАШЉА -садржи : Отрове дифтерије и тетануса, формалдехид,  алуминијум фосфат, алуминијум сулфат, тимеросал, испрана овчија црвена крвна зрнца…

Hepatitis B SmithKline Beecham Pharmaceuticals (вакцина против хепатитиса Б). Производи се коришћењемалуминијум хидроксидa, тимерозала. Медијум: квасац (могуће 5% остатка).

* ВАКЦИНА: DRYVAX (Wyeth-Ayerst, још без лиценце) — садржи: Велике богиње-живе кравље вирусе, неке микробне отрове, стрептомицин сулфат, хлортетрациклин хидрохлорид, неомицин сулфат  глицерин и фенол, мешавину добијену дестилацијом течности из пликова телеће коже угљеним катраном.
MMR Measles Mumps Rubella Live Viruse Vaccine Merck & Co., Inc(MMR вакцина). Производи се коришћењемсорбитола,неомицина sorbitola, хидролизованог желатина. Медијум: M&M – пилећи ембрион. Рубела-људске диплоидне ћелије (потичу од ткива људских абортираних фетуса).

* ВАКЦИНА: FluShield (Wyeth-Ayerst) ПРОТИВ ГРИПА–садржи: Тровалентни вирус грипа типа А и Б, гентамицин сулфат формалдехид, тимеросал и полисорбат 80 течност из пилећег ембриона.
* ВАКЦИНА: Imovax (Connaught Laboratories)–садржи: Апсорбоване вирусе беснила, неомицин сулфат , фенол, црвени индикатор хуманог албумина, диплоидне ћелије из ткива абортираног људског фетуса.

IPOL Inactivated Polio Vaccine Connought Laboratories (Полио вакцина). Производи се коришћењем 3 типа полио вируса, формалдехида, феноксиетанола (антифриз), неомицина, стрептомицина, полимиксина Б. Медијум: ВЕРО ћелије, линија ћелија мајмунских бубрега.

Orimune Poliovirus Vaccine Live Oral Trivalent Lederle Laboratories(Полио вакцина). Производи се коришћењем 3 типа ослабљених полио вируса, стрептомицина, неомицина, телећег серума, сорбитола.   Медијум: култура ћелија мајмунских бубрега.

* ВАКЦИНА ОРАЛНА ПОЛИО: Orimune – Oral Polio (Wyeth-Ayerst)–садржи: Три типа полиовируса, ослабљени неомицин, стрептомицин сорбитол, ћелије мајмунских бубрега и серум телета.

Varivax Varicella Virus Vaccine Live Merck & Co., Inc. Производи се коришћењем сахарозе, фосфата, глутамата, обрађеног желатина.Медијум: људске диплоидне ћелије (потичу од ткива људских абортираних фетуса).

4◦ ЗБИЉА, Манифест трансхуманизма, стр.37 – јул-авг.-септ. 2013.: …а Бил Гејтс каже: „Данашњи свет има 7 милијарди становника. Тенденција је ка 9 милијарди. Ако будемо добро радили на новим вакцинама, услугама у репродуктивној медицини и здравственој бризи, можда бисмо могли да смањимо тај број за 15%“ (отприлике милијарду људи).

5◦ Зло фармације прождире свет, Rima E. Laibow, http://eugenika.webs.com/tekstovi13.htm : Светска здравствена организација је проглашена кривом од стране врховног суда Филипина за администрирање вакцина јер су узроковале неплодност женске популације на том подручју. Најмање три милиона жена добило је вакцину, а исто је урађено у Африци, Централној Америци, Јужној Америци, Азији и све су оне постале стерилне. Ови подаци нису много познати, али су веома добро документовани. Поседујем документ који експлицитно објашњава сврху ових малих, прокси ерадикација у субсахарској, што значи црној Африци, и овде цитирам документ донет од стране СЗО, где се стриктно каже да је њихова сврха “елиминација сто педесет милиона сувишног становништва субсахарске Африке”. Немачки геноцидалисти су радили у психолошком и културном контексту у којем званичан концепт каже да су неки људи “бескорисне изелице”, а бескорисни конзументи хране су, према званичним документима Немачке, “они чији живот није вредан живљења”. И, подразумева се да су они ти који ће одлучивати чији је живот вредан живљења.

6◦Вакцине и вакцинација, др. Тодор Јовановић  www.torexin.co.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=24&Itemid=29

7◦ МАЛА” ТАЈНА АУТИЗМА, Ивона Живковић, www.ivonazivkovic.net/AUTIZAM/AUTIZAM.html:Аутизам није болест коју могу исправљати психијатри и дефектолози, јер је у питању измењен фундаментални биолошки матрикс на коме почива биоенергетски еквилибријум у коме настаје хомо сапиенс…. …”Зато генетски модификована ДНК вакцина иде далеко изван деловања свих осталих штетних састојака у вакцинама. Она чини нешто сасвим ново у историји човечанства, нешто много рудиментарније, нешто што се тиче саме суштине живота. Она скремблује (шифрује) сам људски генетски код и то са патогеним или неадекватним ДНК”.

7◦Вакцине: Нови геноцид? – Основи биолошког ратовања, Vence Ferrell, стр. 72: Постоји још један фактор који треба узети у обзир при разматрању могућих веза између вакцина и ХИВ вируса: фактор генетичких мутација. Пошто вакцине садрже низ страних вируса, када они уђу у људско тело (убризгавањем директно у крвоток), имају способност да делују на људска ткива и да постану део њих! Вируси имају способност да преносе генетичке отиске са једног домаћина на другог. Пошто садрже чист генетички материјал (РНК и ДНК), могу да га пренесу на нападнуте ћелије новог домаћина.

На пример, полио вакцина садржи ћелије мајмунског бубрега и телећи серум. Комбинована вакцина против малих богиња, заушки, и рубеоле припрема се у пилећем ембриону. Мајмунски бубрези, телећи серум и пилећи ембрион представља стран ћелијски материјал. Уместо да пролазе кроз стомак, они се убризгавају директно у крвоток у свом сировом стању. Због тога могу да промене нашу генетичку структуру.

стр. 73: Џошуа Ледерберг (Joshua Lederberg), са катедре за генетику медицинског фаскултета Универзитета у Стенфорду рекао је 1967:”Ми већ спроводимо генетички инжењеринг у великој размери, употребом живих вируса у масовним кампањама вакцинисања” (J. Lederberg, Science, October 20, 1967, p. 313). Такође је рекао да “живи вируси представљају… генетичке поруке коришћене за програмирање људских ћелија”

8 ЗБИЉА, Манифест трансхуманизма, стр.37 – јул-авг.-септ. 2013.: „Оно што је ново у нашој методи је начин на који вакцина улази у тело. Наночестице притишћу кожу кроз фоликуле длака, распрскавају се у контакту са људским знојем и ослобађују вакцину – као код поленске сензитизације. Ова метода вакцинисања отклања болне ињекције иглом и има потенцијал да покрене имуни одговор у слузокожи“..

… Стога је (можда) право решење у развоју нановакцина које се активирају у додиру с људским знојем – ништа не боцка, не боли и, уосталом што је веома битно владајућој елити – не морате ни знати да сте примили вакцину – довољно је да се ознојите!

9Вакцине и вакцинација, др. Тодор Јовановић

10www.vaseljenska.com/vesti/u-eu-nije-obavezno-ali-u-srbiji-novcana-kazna-za-roditelje-koji-ne-vakcinisu-decu/ Родитељима који убудуће буду одбијали да вакцинишу децу прети пријава и новчана казна. Родитељи најчешће одбијају вакцине из страха од нежељених реакција. Према новом закону, плаћаће казне од 20-50.000. динара.

10Новости, И. Брцан www.novosti.rs.489.html:462504-Ko-odbije-vakcinaciju-deteta-bice-kaznjen

Они родитељи који су одбили само једну вакцину, јер лично сумњају у њену делотворност, како сазнајемо, требало би да се кажњавају новчано и прекршајном пријавом. „Вакцинални пунктови обавештавају наше инспекторе, а санитарна инспекција дужна је да родитеље потом пријави судији за прекршаје“, каже Рајко Булатовић, из сектора за санитарни надзор Покрајинског секретаријата за здравство. „Међутим, не зна се која је судбина тих прекршајних пријава, да ли стигну на ред или застаре и да ли после њих родитељи ипак вакцинишу дете.“ Др Станимиров каже… ….коју год вакцину да одбију, родитељи морају у Дому здравља да потпишу изјаву у којој преузимају одговорност за своје поступке и потврђују да су одбили да се њихово дете, супротно закону, вакцинише.

11Вакцине: Нови геноцид? – Основи биолошког ратовања, Vence Ferrell, стр.66: Бесмислено је сматрати да можете да убризгате гној… у мало дете и да на било који начин побољшате његово здравље… Имунизација као таква не постоји, али је ми продајемо под именом “имунизација”… Када бисмо на било који начин могли да побољшамо природну отпорност на болести вештачким начинима, ја бих то поздравио – али то је неизводљиво. Тело има сопствене методе одбране. Они зависе од виталности тела у то време. Ако је оно довољно витално, одупреће се инфекцији; ако није довољно витално онда неће и ви не можете да опромените виталност тела на боње уношењем било каквог отрова у њега.”– William Howard Hay, M.D., навео га Usher Burdick у Представничком дому, 1937.

стр.66-67: Већи део серума из вакцине сачињавају протеини, који не пролазе кроз контролу јетре. Због тога, вакцинација може да представља ужасан шок за систем”. William Albrecht, M.D., u Organic Consumer Report, December 4, 1962. То је разлог због кога вакцине не пружају заиста имунитет телу – а ипак то је разлог због кога су уопште убризгане. Мариан Томпсон је установио да, када се имунитет на болест стиче природно, могућност поновне инфекције износи само 3,2%. Међутим, када се обезбеђује вакцинацијом, стопа поновне инфекције износи 80% (Marian Tompson, “Another View,” The People’s Doctor, Vol. 6, No. 12, p. 8).

стр 75: Раније смо, у одељку о ДТП вакцини, говорили о оштећењу мозга до кога може да дође након убризгавања одређених вакцина. Поремећаји у учењу такође могу да се јаве након вакцинација. Др Лендриган (P. Landrigan) и Вити (J. Witte) су, у истраживању “Неуролошки поремећаји након примања живе вирусне вакцине против малих богиња” (Neurologic Disorders Following Live Measles Virus Vaccination), навели да низ поремећаја учења – од благих до озбиљних – може да уследи након примања дечјих вакцина (Journal of the American Medical Association, 1459, March 26, 1973). Знамо да ће, од осморо деце рођено у САД, једно од њих одрасти са неким обликом менталне ретардације (Better Nutrition,June 1982, p. 32).

12 Шта Срби морају да знају, да би опстали?, Група 7:Да ли знате да данас неколико светских фармацеутских кућа држи 90 одсто производње свих лекова. Те фармацеутске куће су у власништву људи који седе у Комитету 300. Зато треба пазити и не наседати на медијске притиске за вакцинације, употребе одређених лекова, већ своју децу и себе лечити старим методама којима су вас одгајали ваши родитељи.

13Вакцине: Нови геноцид? – Основи биолошког ратовања, Vence Ferrell, стр.74                                     14https://obradovicbojana.wordpress.com/2013/09/17/екслузивно-институт-торлак-продат-но/

Пре само неколико дана, наша држава донела је одлуку и то ће званично и бити објављено за пар дана да је ТОРЛАК – Институт за Вирусологију и Серуме, више није у рукама Србије.

ПРОДАТ ЈЕ ПРИВАТНОЈ КОМПАНИЈИ А ТА ИСТА КОМПАНИЈА ЈЕ ЗАБРАНИЛА ПРОИЗВОДЊУ БИЛО КОЈЕ ДОМАЋЕ ВАКЦИНЕ КАО И СЕРУМА. ( од сада је само дозвољен увоз из страних земаља )

ТАКОЂЕ СУ ФАРМАЦЕУТСКОЈ КОМПАНИЈИ „ГАЛЕНИКА“ – ЗАБРАНИЛИ ПРОИЗВОДЊУ ПЕНИЦИЛИНА ( за сада из непознатих разлога ).

ИНСТИТУТ ЗА ВИРУСОЛОГИЈУ И СЕРУМЕ – ТОРЛАК, ЈЕ ЗВАНИЧНО ПРОДАТ КОМПАНИЈИ НОВАРТИС.

Новартис је тражио 2012 године од Владе Србије и Министарства Здравља Србије, правно изузеће од могућих тужби, уколико ВАКЦИНЕ проузрокују штету на људима.

Новартис је добио правну гаранцију, а народ остао сам да се бори за себе !!!

А да би ова вест била још гора, Торлак/Новартис већ 6 месеци заједно са Министарством Здравља, ради на новом пројекту…ДНК ВАКЦИНЕ – ТРЕЋЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ТЈ. ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНЕ ВАКЦИНЕ.

С обзиром на то да је Торлак продат компанији Новартис, ФИТОФАРМАЦИЈИ ГАЛЕНИКА из Србије, је добила забрану на производњу пеницилина.

И од 2013 године, можемо само да увозимо Пеницилин из страних земаља или да купујемо и потражујемо количине од Новартиса.

преузето: http://srbinaokup.info/?p=32916

Повезани чланци

Страва и ужас у ОШ „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу

Страва и ужас у ОШ „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу

Последњих неколико година, србско друштво трпи убрзан процес који је у њему зачет пре готово три деценије - разарање друштвеног реда, морала и надасве духовности. То види сваки здраворазуман члан друштва, независно од степена формалног образовања и других друштвених...

МОЛИТВА ЗА ДЕЦУ

МОЛИТВА ЗА ДЕЦУ

Фотографија са Сабора родитељства у Мушветама 2014. године Господе, подигни нам децу чија ће срца бити чиста, чији ће циљ живота бити узвишен, децу која ће знати управљати сама собом пре него што зажеле да управљају другима, децу која ће гледати у будућност, али неће...

Исповест – Убио сам цело Смедерево

Исповест – Убио сам цело Смедерево

Из архиве НИН-а, сада давне 1996. године, преносимо чланак покајничке исповести о ужасима абортуса - утробног чедоморства. Др Стојан Адашевић, гинеколог који одбија да обавља абортусе Убио сам цело Смедерево " Обавио сам негде од 48 до 60 хиљада абортуса, не знајући...