ПОТВРЂЕНО: Чиповање новорођенчади најављено за лето ове године!

Пре неког времена италијански и француски медији објавили су информацију како ће чиповање новорођенчади у Европи почети у мају 2014. године. Та вест престравила је многе људе, а касније се појавила прича како те информације нису истините.

С обзиром на систематску кампању чиповања становништва и у САД, али и у Европи, не бисмо смели тако олако да закључимо да су те информације толико нетачне, јер чиповање мора почети кад-тад с обзиром на то да је терен за жигосање људских бића увелико већ припремљен о чему се систематски и извештавало…

Због тога што ниједан мејнстрим медиј није пренео ове године информацију о чиповању деце, сви су углавном збуњени јер информације као да се намерно крију, као да их нема…

Све је било тајно до тренутка када је на хрватској тв у емисији “Друштвена мрежа: знанствени четвртак” гостовала млада хрватска научница mr. sc. Ивана Грегориц, докторант на Филозофском факултету Универзитета у Загребу, и водитељ пројекта коме је посвећена под називом киборгоетика. Иако је тематика о којој је она разговарала на HRT-у била изузетно занимљива, она је смештена на сам крај емисије тако да многи нису приметили шта је све ова млада научница рекла. Разговарало се о киборзима и људима, о томе докле сеже етика у том проблему, стварања киборга од човека, односно у ком тренутку човек престаје да буде човек и постаје киборг, шта је са чиповима, шта је са медицинским имплантатима. Ова научница учествовала је на великом броју конвенција широм света на тему киборгизације људи где је одржала и одређена предавања, тако да је један од релевантнијих извора за ову тематику. Управо због тога шокира њена реченица пред сам крај ове “научне” емисије у којој Грегориц говори како је чиповање новорођенчади заиста најављено за лето, ОВЕ 2014. године.

У наставку је рекла како ће се чипови уграђивати како деца не би нестајала и како RFID чипови имају своје предности, али и мане, ако се у то наравно укључи етика. Иако је ова научница потврдила чиповање новорођенчади, занимљиво је како дотична новинарка HRT-a, dr.sc Јасна Бурић, која је водила разговор, уопште није поставила никакво подпитање, нити је ова најава чиповања деце изненадила. Као да је чиповање деце на дан рођења сасвим нормална ствар коју већ сви знају и о којој не треба пуно “разглабати”…

Емисија је завршена у пријатном и насмејаном тону иако су изречене страшне ствари. Чиповање деце заиста почиње у лето ове године, а родитељи и јавност о томе не знају апсолутно ништа! Једино што вам у овом тренутку можемо саветовати је то да у породилишту заиста пазите шта потписујете с обзиром на тајност овог пројекта, а опет нормалност са којом се прича чак и на јавној телевизији у Хрватској подстиче сумњу и бојазан да чиповање није већ на велико почело…

Емисија у којој је ово изречено може да се погледа на линку (*емисија: http://www.hrt.hr/enz/drustvena-mreza/241031/), емисија је од 10. априла, а разговор са младом научницом почиње у 55:17 минуту. Дакле, неколико минута пре краја емисије, иако је ова тема најзанимљивији део те емисије…
Случајно или…?

Ови чипови омогућиће научницима да врше експерименте на целом човечанству, научна истраживања и то без лабораторија, без трошкова и непотребног трошења времена…

жиг звери

Припреме за микрочиповање човечанства у пуном су јеку. Библијско најављени “Жиг звери” који ће сваки човек “морати” прихватити и тако се приклонити “кнезу овога света” је припремљен и најављен. Смишља се још стратегија како то учинити и како приступити микрочиповању да га људи сами прихвате, без панике, желећи тај чип у свом телу. Неке најаве говоре како ће читаво човечанство морати бити чиповано до 2017.

Становништво САД сигурно хоће, јер у новом “Obamacare” закону јасно пише да ће RIFD чипови бити као идентификација уграђени у тело сваког човека. На 1004. страници овог закона пише “Чип који ћемо уградити у људе имаће све могућности праћења, али ће бити и повезан с банковним рачуном”. У закону се помиње и законски оквир микрочиповања становништа па тако у истом закону пише и “Најкасније 36 месеци од ступања овог закона на снагу, чипови морају бити уграђени”. С обзиром на то да је тај спорни закон ступио на снагу 23. марта 2013., то би значило да ће по закону чип морати имати сви до 2017.

Што се Европе тиче, она ће се приклонити врло брзо након тога, а зашто? Зато што су ти чипови приказани као нешто модерно, нешто “кул” и нешто што сви морају имати ако желе “супер моћи”. Да, “супер моћи”, управо се тако изразила бивша директорица DARPA-е односно, агенције америчког министарства одбране задуженог за развој војне технологије, сада једна од директора моћног Google-а, Regina E. Duncan. Гостујући у једној емисији Duncan је представила микрочипове које ће сви желети, са којима се човек претвара у “супер човека” обдареног моћима, у импулс, системски, вибрирајући, који ће моћи управљати технологијом, мислима, додиром…

Не само да га је представила, она га је и показала. Ова жена, за коју многи говоре да је “сатанизирана овчица”, у потпуности програмирана жена, показала је камерама свој “Жиг звери” у облику електронске тетоваже на својој руци, хвалила се њиме и за то добила величанствени пљесак публике. Осим ове врсте, како она назива идентификације, представила је и нови, револуционарни микрочип у облику минијатурне таблетице на биобази који ће се пунити до краја живота електролитима у људском телу, и системски ће слати електронске импулсе и идентификацију ван њега.

“То је као да имате супер моћи, моћи ћете управљати свом технологијом, чим се приближите свом аутомобилу, врата ће се сама откључати, нећете морати браву ни додирнути.”
На ову реченицу новинар је рекао: “Вау ко то неби желео”?
Али, касније је упитао, осим “супер моћи”, хоће ли Google знати све о њему? Тера ли вас Google да попијете тај чип? Наравно, ова жена појела је већ и то, као огледни кунић. Потпуно чипована наставила је хвалити овај револуционарни производ.

“То је нешто одлично, све што вам треба, биће у вама, знате оне, токене, картице, личне карте, све је то део прошлости, сада ће све информације бити у вама“.

Ако страдате у несрећи и завршите у болници, лекари ће одмах видети све о вама, ваш здравствени картон, ваше личне податке, али и стање банковног рачуна. Опет пљесак. То је то, одмах ће знати јесте ли довољно ситуирани да примите лекарску помоћ, ако сте страдали у несрећи, то је хтела рећи зар не?

Чипови које је она представила, ново су откриће, јер, како каже, стандардни чипови никако нису могли да се прилагоде људском телу. Чипови су челични, а тело је знате, растегљиво и мекано, морали су смислити како надвладати ту препреку и успели су.

Осмислили су мини чип који једном попијете с чашом воде, а све остало, чип ће учинити сам. О том чипу већ је писао New York Times: “Ови биотек чипови имаће интегрисане кругове, као да сте ви лични рачунар, али они уместо да су састављени од малих проводника, они се вежу на ДНА, а чине их гени или фрагменти гена”.

А сад пазите ово, шта пише у наставку: “Ови чипови омогућиће научницима да врше огледе на целом човечанству, научна истраживања и то без лабораторије, без трошкова и непотребног трошења времена”.

Поставља се питање, шта они умишљају? Зашто бих ја некоме само тако дао на увид целу личну генетику? Да би неко једним дугметом, тамо негде са сателита, могао мене проучавати, усмртити ако то жели, или пак контролисати моје мисли и покрете?

Но, судећи по реакцији публике, смеху и пљескању у овом студију, али и бројних других реакција поготово код младих у САД, та контрола је занемарива, јер битно је да човек напокон напредује и еволуира у “супер човека”, да се напокон стопи с технологијом, да постане технологија, да је све што му треба увек уз њега, да не мора показивати личну карту, нити руком отварати врата, да не треба да мисли, нити да памти, већ ће то учинити чип за њега.

Несумњиво, чип ће већина људи оберучке прихватити, а само је мали број оних који знају шта се иза тог подлог плана скрива. Које је то зло и обмана, страва и превара.

[youtube_sc url=“http://www.youtube.com/watch?v=0iO7yYv1B5Y“]

АЛАРМАНТНО: Чиповање новорођенчади у Европи креће од маја 2014?!

Чипови у тела новорођенчади уграђиваће се због, како наводе, “све већег броја нестале деце” па би чип “требао да помогне у њиховом проналажењу”, али и због лакше куповине и продаје, као и преноса података.

чиповање

Ако је веровати италијанској интернет страници CorrierediRoma.it, али и неким немачким и француским изворима, ове ће се године Европа, али и остатак света, суочити са испуњењем најстрашнијег Библијског пророчанства. Реч је о ‘жигу звери’ прореченом у књизи Откровења, а који ће људи бити присиљени да уграде у своје тело. Управо то најавио је овај портал као чињеницу за МАЈ ове године.

Иако се о чиповању људи и пре нешто писало и нагађало, па је опште познато да се у Америци већ годинама чипови тестирају на одређеним групама људи, (психијатријски болесници, затвореници..) те други људи који добровољно пристају на чип у свом телу, његова масовна примена – иако најављена и одобрена још пре пар година – увек је спречена или се пак спроводила у тајности путем вакцина. Ова страница најављује чиповање новорођенчади овај пут на просторима Европе и то уз вакцине које новорођено дете прима првог дана рођења у болници.

Можда је управо то разлог законски обавезног вакцинисања код Хрвата, јер ће се ускоро увести и чиповање, па нема смисла усклађивати тај закон. Застрашујуће је то што ова страница има потпуно афирмативан став према чипу те га представља као доброг полицијског помагача. Чипови у тела новорођенчади уграђиваће се због, како наводе, све већег броја нестале деце па би чип требао да помогне код њиховог проналажења, али и и због лакше куповине, продаје и преноса података.

Микрочип који ће се уграђивати под кожу сваке рођене бебе заправо су мале техничке картице (попут зрна руже) на којима ће бити исписани баш сви подаци о детету, али и постављен GPS уређај који ће се морати пунити сваке две године у болници покрај којих ће бити инсталирани GPS системи. Овај микрочип директно је повезан и са сателитом тако да, онај ко га носи никако неће моћи побећи у личну приватност, никада.

Уграђиваће се у јавним болницама свим бебама у ЕУ и то потпуно бесплатно, али ако родитељи то желе.
Но, како им веровати да потајно неће уграђивати и оним бебама чији родитељи то не желе?
Убациваће се у подручје левог лакта, испод коже.

Али, према овој страници, као и другим алтернативним медијима, микрочиповање је одавно почело. Чиповати се због личне ‘сигурности’ на подручју Европе и сада могу одрасли и деца која то желе. Али, од маја ове године свака беба биће изложена могућности чиповања, али и застрашивања родитеља који би због те лажне ‘сигурности’ коју представљају као разлог чипа, заиста масовно могли пристајати на ово монструозно етикетирање људског бића.

Шта друго рећи, него почело је!
Чиповање људи знак је да су Библијска последња времена у пуном јеку те да се против тих знакова треба борити свим силама.

Наиме, колико год нам то сад страшно звучало, чињеница је да је управо чиповање људи врхунац зла кога се сви прибојавају, а који се једноставно кад-тад морао појавити. Моћ, контрола и потпуна власт над човеком већ су неко време врло видљиви у нашем друштву, а чиповање будућих генерација потпуно је остварење тог злог плана усмереног против човека. Наравно и чип је представљен као мера сигурности јер би он требао да спречи отмицу деце, али и бег затвореника. Једнако као и сви закони који су изгласани у последњих пар година у целом свету, а који су представљени као заштита човека од човека. То је потпуна лаж. Они (елите) су ти због којих деца масовно нестају, који ‘тргују’ органима, који се баве педофилијом и ритуалним злостављањем деце и који сада постављају ове законе с циљем поробљавања целог човечанства. Једном када допустите чип у своје тело, знајте, то тело више није ваше јер не можете бити сигурни да неко не управља вашим покретима мислима и делима.

Чип је врхунац одузимања слободе човеку и то је оно најужасније од свега.
————

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/120514-istina-na-hrt-u-potvrdeno-cipiranje-novorodencadi-najavljeno-za-ljeto-ove-godine.html

http://www.dnevno.hr/vijesti/misteriji/111112-alarmantno-cipiranje-novorodencadi-u-europi-krece-od-svibnja-2014.html

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/119945-video-zena-pokazala-zig-zvijeri-i-dobila-velicanstveni-pljesak-covjecanstvo-ce-biti-zigosano-do-2017.html

17.04.2014. извор: хрватски медији, за ФБР приредила Биљана Диковић

Повезани чланци

Страва и ужас у ОШ „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу

Страва и ужас у ОШ „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу

Последњих неколико година, србско друштво трпи убрзан процес који је у њему зачет пре готово три деценије - разарање друштвеног реда, морала и надасве духовности. То види сваки здраворазуман члан друштва, независно од степена формалног образовања и других друштвених...

МОЛИТВА ЗА ДЕЦУ

МОЛИТВА ЗА ДЕЦУ

Фотографија са Сабора родитељства у Мушветама 2014. године Господе, подигни нам децу чија ће срца бити чиста, чији ће циљ живота бити узвишен, децу која ће знати управљати сама собом пре него што зажеле да управљају другима, децу која ће гледати у будућност, али неће...

Исповест – Убио сам цело Смедерево

Исповест – Убио сам цело Смедерево

Из архиве НИН-а, сада давне 1996. године, преносимо чланак покајничке исповести о ужасима абортуса - утробног чедоморства. Др Стојан Адашевић, гинеколог који одбија да обавља абортусе Убио сам цело Смедерево " Обавио сам негде од 48 до 60 хиљада абортуса, не знајући...