Како је Марко са Фејса победио глобалисте

vakcine marko

Београд – Агенција за лекове Србије одбила вакцину „Гардасил” за децу и 8 нових вакцина за одрасле!

Јучерашњи састанак Агенције за лекове и медицинска средства Србије је имао 3 веома битне теме:

Одлука о усвајању 12-те обавезне дечије вакцине „Гардасил“,

Увођење 8 нових вакцина за одрасле које је послао Амерички Центар за контролу и превенцију заразних болести из Атланте,

На који начин сваки родитељ може правно да одбије неку од обавезних дечијих вакцина.

Састанку су присуствовали и представници Уставног суда, а администратор Фб групе „Вакцинација народа“ Марко Николић је говорио 45 минута образлажући своје противљење било којој обавезној вакцини.

Министарка здравља Славица Ђукић-Дејановић је једина добила овлаштење да резултате састанка изнесе у јавност, али ево то већ 36 сати крије, тако да ми преносимо јучерашњу причу Марка са Фејса:

Како сам ја уопште ишао на тај састанак: Мајка ми је члан Републичког Фонда За Здравствено Осигурање и Министарства Здравља. С обзиром на то да ми је мајка у исто време председник синдиката здравства Војводине и Западно – Бачког округа, позвана је да говори на састанку. Реч је ипак дала мени. Ја сам ишао као представник Омладине Здравства Србије.

О чему се говорило на састанку: О 12-тој вакцини која је треба да постане обавезна. Гардасил Вакцина. А ја сам уместо 15 минута, говорио 45 минута. Чудно је било само то да ме нико прекинуо није…

Након излагања пар имунолога и мене, уследило је гласање и сви су ЈЕДНОГЛАСНО ДОНЕЛИ ОДЛУКУ ДА СЕ ГАРДАСИЛ НЕЋЕ УВЕСТИ КАО ОБАВЕЗНА ВАКЦИНА (145 је гласало за, ниједан против).

Те стога, у редовном дечијем календару ће бити 11 обавезних вакцина.

Даље, друга тема: Говорили смо о 8 нових вакцина које је послао Амерички Центар за контролу и превенцију заразних болести из Атланте. ( погледајте доле уоквирен текст).

Неке од ових вакцина требале су постати обавезне за СВЕ СТАРИЈЕ ПРЕКО 25 ГОДИНА. Међутим, након документоване приче за свих 8 вакцина, сви су изгласали да НИТИ ЈЕДНА ОД ЊИХ НЕЋЕ ПОСТАТИ ОБАВЕЗНА.

Затим смо причали о томе да уколико родитељ жели да одбије вакцину, како и на који начин то може да уради.

Састанку су присуствовали и представници Уставног Суда у Београду, који су објаснили да СВАКИ РОДИТЕЉ КОЈИ ЖЕЛИ ДА ОДБИЈЕ ВАКЦИНУ МОРА УРАДИТИ СЛЕДЕЋЕ:

1. Да потпише документ ( образац ), у коме се лекар штити од било какве одговорности уколико се детету нешто деси ( наравно да детету неће бити ништа ).

2. Да се позове на Устав Р. Србије – члан 25. (уколико судија за прекршаје осуди новчаном казном родитеља, оног момента када писмено решење стигне до вас, одмах подносите жалбу Уставном Суду у Београду). ЈЕР НАРАВНО ДА КАЗНУ НЕЋЕТЕ ПЛАТИТИ.

3. Представници Уставног суда су објаснили да ће ово бити велики проблем за нашу државу јер ако крене масовно одбијање вакцинације – ДОЋИ ЋЕ ДО ШИРЕЊА ЗАРАЗНИХ БОЛЕСТИ ( наравно, ово су морали да кажу ).

И на крају, Агенција за Лекове и Медицинска Средства Србије ( њени представници ), су рекли да ће објава за јавност уследити само од Министарке Здравља – Славице Ђукић Дејановић.

Када ће то бити – нажалост – не умем да читам мисли.

На следећем састанку ( заказаном за 15.03.2014. године ), у Министарству Здравља, говориће се и гласати за петовалентну вакцину која би требало да постане обавезна од 01.05.2014. године. АЛИ ЋУ ЈА И ТАДА УРЕДНО СВИМА ДА ЗАПУШИМ УСТА.

И тако другари и другарице, Марко је данас постигао све што сам и планирао…иако сам мислио да је то немогуће.

Верујем да ми је Свети Сава мало помогао

Помаже Бог драги моји

*ПС. Молим све чланове групе ( Новосађане и Београђане ), да се јаве и да ми помогну да ОРГАНИЗУЈЕМО БЕСПЛАТНО ПРЕДАВАЊЕ О ВАКЦИНАМА И МОГУЋНОСТИМА КАКО ОДБИТИ ВАКЦИНЕ.

Све што ми је потребно јесте бесплатна сала на 2-3 сата. То је све.
Јавите ми се са предлозима, па да радимо даље.

Хвала

Свих 8 вакцина о којима је на састанку било речи:

1. Вакцина против КАРЦИНОМА

http://www.novimagazin.rs/svet/otkrivena-univerzalna-vakcina-protiv-raka

2. Вакцина против ХОМОСЕКСУАЛИЗМА

http://www.jutarnji.hr/-cjepiva-pretvaraju-djecu-u-pedere—talijanski-alternativac-tvrdi-da-je-homoseksualnost–mikrooblik–autizma/1094557/

3. Вакцина против АМБРОЗИЈЕ

http://www.virtualnigrad.com/Vakcina_protiv_ambrozije_ili_alergen_specificna_imunoterapij-63-15177

4. Вакцина против ПТИЧИЈЕГ ГРИПА

http://mondo.rs/a624040/Magazin/Zdravlje/Vakcina-protiv-pticjeg-gripa-2014.html

5. Вакцина против СВИЊСКОГ ГРИПА

http://www.cps.org.rs/s_grip.pdf

6. Вакцина против МАГАРЕЋЕГ КАШЉА – ПЕРТУСИС

Pertusis (veliki, magareći kašalj)

7. Вакцина против ДИЈАБЕТЕСА

Нова вакцина против дијабетеса

У вакцини је генетски модификован ДНК са заменским обликом инсулина, а током раздобља од 12 недеља нивои инсулина су остали стални без нуспојава.

Вакцина дизајнирана за борбу против дијабетеса типа 1 може се селективно супротставити тој болести блокирајући имунолошки одговор организма, тврде научници са Универзитета Стенфорд који у клиничким испитивањима нису забележили нити једну негативну реакцију, пише „Натионал Монитор“.

„Ова је вакцина сан сваког имунолога и потпуно је нови концепт јер блокира имунолошки одговор, а не гаси специфичне реакције организма као што то чине конвенционалне вакцине попут оне против грипа или дечје парализе“, рекао је руководилац тима заслужан за изум вакцине, др Лоренс Штајнман.

Захваљујући вакцини, пацијенти с дијабетесом типа 1 не треба свакодневно да примају дозе инсулина без уништења инсулинских бета ћелија задужених за отпуштање инсулина након јела. Тим је у вакцину додао генетски модификован ДНК који су давали пацијентима, њима 80 са дијабетесом типа 1 једном недељно путем интрамишићне ињекције током 12 недеља.

Нивое Ц пептида и других специфичних крвних компоненти научници су мерили након пет, 15 недеља, шест, девет, 18 месеци и две године од примања прве вакцине.

Током сваке процене, крв су испитаницима вадили пола сата, сат времена и 90 минута након што су попили слатки напитак. Открили су да се заменски инсулин из вакцине задржао у крви, а у неким случајевима чак и порастао.

„Резултате студије треба проверити на још више испитаника пре него што вакцине на бази ДНК буду допуштене за ширу употребу“, закључио је др Штајнман.

8. Вакцина против МРШАВЉЕЊА

Истина о вакцинама – вакцине за мршављење

Студија на мишевима указала на ефикасност вакцина за смањење телесне тежине.

Стижу вакцине за мршављење

Везани садржаји

Нова студија процењује учинковитост два соматостатинска вакцина, ЈХ17 и ЈХ18, у смањењу телесне тежине и побољшању мршављења код мишева.

Претилост и болести повезане с дебљином све су већи здравствени проблем широм свијета. Соматостатин, пептид хормон, инхибира деловање хормона раста (ГХ) и фактор раста сличан инзулину (ИГФ-1), а обоје убрзавају метаболизам и резултате мршављења. Цијепљење с модифицираним соматостатином узрокује стварање протутела на соматостатин, учинковито уклањајући ову инхибицију без да се изравно мијеша с хормонима раста и накнадно повећава енергетску потрошњу и мршављење.

Кејт Хафер из Браск Биотех ЛЛЦ-а, тестирао је вакцину у две скупине од десет претилих мушких мишева индуцираних дијетом у успоредби с контролном скупином од десет мишева који су примили солне инекције. Мишеви у свим скупинама били су храњени прехраном која је садржавала доста високе масти осам седмица пре почетка студије и наставили су јести исту храну у трајању од шест седмица рада.

Цијепљења су извршена два пута – на почетку истраживања, након чега је слиједило појачано цијепљење на 22. дан. Четири дана након прве инекције модифицираног соматостатина, вакцинисани мишеви имали су 10% смањену тјелесну масу (није виђено код контролних мишева). На крају истраживања, резултати су показали да су обе вакцине индуцирала протутијела на соматостатин и значајно смањила тјелесну тежину, одржавајући 10% нижу тјелесну тежину, без утјецаја на нормалне разине хормона раста ИГФ-1 или разину инсулина.

„Ова студија показује могућност лечења претилости с вакцинацијом. Иако су потребне даљње студије да откријемо дугорочне импликације тих вакцина, лијечење људске претилости на овај начин могло би осигурати лечницима лијек против епидемије тежине без хируршке опције“ објаснио је Хафер.

Марко Николић / ФБ група „Вакцинација народа“

преузето:http://www.vaseljenska.com/

Повезани чланци

Страва и ужас у ОШ „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу

Страва и ужас у ОШ „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу

Последњих неколико година, србско друштво трпи убрзан процес који је у њему зачет пре готово три деценије - разарање друштвеног реда, морала и надасве духовности. То види сваки здраворазуман члан друштва, независно од степена формалног образовања и других друштвених...

МОЛИТВА ЗА ДЕЦУ

МОЛИТВА ЗА ДЕЦУ

Фотографија са Сабора родитељства у Мушветама 2014. године Господе, подигни нам децу чија ће срца бити чиста, чији ће циљ живота бити узвишен, децу која ће знати управљати сама собом пре него што зажеле да управљају другима, децу која ће гледати у будућност, али неће...

Исповест – Убио сам цело Смедерево

Исповест – Убио сам цело Смедерево

Из архиве НИН-а, сада давне 1996. године, преносимо чланак покајничке исповести о ужасима абортуса - утробног чедоморства. Др Стојан Адашевић, гинеколог који одбија да обавља абортусе Убио сам цело Смедерево " Обавио сам негде од 48 до 60 хиљада абортуса, не знајући...