Рокфелерове вакцине за стерилизацију

vakcine rokfeler

“Тoком прошлих година системски сам упозоравао јавност и написао неколико чланака за Infowars (страница Алекса Џонса) да је Рокефелер фондација јавно признала да је финансирала пројекте за контролу становништва путем масовне вакцинације, при чему су вакцине садржале токсичне додатке који узрокују неплодност код жена и мушкараца и спонтане побачаје код жена.”

Амерички новинар и истраживач Џаријан Мејсен, годинама је копао по документацији Рокефелер фондације где је, поред осталог, наишао на извештај из 1968. ове “хумане” организације који јасно доказује да је ова масонска организација још тада финансирала истраживања вакцина и могућности масовног кастрирања и стерилизације људи, што је требало помоћи планској депопулацији становништва. У том извештају помиње се више метода помоћу којих би могли масовно да прошире неплодност у свету. Овај извештај је јако битан јер је реч о фамилији Рокефелер која генерацијама спроводи еугенику човечанства, а чија фондација и дан данас финансира готово сваку нову вакцину која излази на тржиште. Ова породица, заједно са осталом англоелитом и научним шарлатанима, изградила је временом целу парадигму социјалне политике с циљем смањивања броја живих људи на планети, али с генетским призвуцима.

Ако вам није јасно, у питању је крв и чистоћа исте. Рокефелер лоза, као и друге елитне фамилије, имају чисту, никад мешану крв узгајану већ стотинама година. Нама смртницима продају толерантну полну политику у којој се крв меша више него икада у историји. Они су свесни величине човека, док остали људи немају појма о својој величини. По њима, ти људи који не знају зашто постоје, ти људи који прихватају њихове модерне манипулације и планове нису вредни ове планете и живота, па тако не заслужују ни живети.

Ова расистичка идеологија огледа се кроз законе у 27 америчких савезних држава, а касније се појављује и у нацистичкој Немачкој, узимајући свој корен у западном свету. Породица Рокефелер, између осталог, финансирала је и немачки институт еугенике Кајзер Вилхем где су се одвијала нека од најстрашнијих научних “истраживања” злогласног Јозефа Мангела пре него што је отишао у Аушвиц на “практичан” рад. Након Другог светског рата рад на поменутој еугеници не престаје, већ се након Рокфелерове повезаности с нацистима трансформише у другачије инструменте контроле становништва, као што су толеранција на побачај, планирање породице, генетичка манипулација кроз храну и вакцине, па чак лажирано глобално загревање иза којег се скрива запрашивање људи и људском руком изазване временске неприлике које сакривају праву истину.

Данас се “филантропи” попут Бил Гејтса јавно залажу за употребу вакцина, ГМО хране и лажне здравствене заштите коју финансирају управо они, а све с циљем контроле становништва. Бил Гејтс и Дејвид Рокефелер водећи су чланови клуба милијардера који се у тајности састају и разговарају о коришћењу (злоупотреби) свих земаљских ресурса и њиховим могућностима за контролу становништва. Посебно се то односи на земље у развоју које су подложне за манипулацију. Остали значајни чланови те групе људи су  Тед Тарнер, Џорџ Сорош, Варен Бафет, Опра Винфри и Мајкл Блумберг.

Оно што је најгоре од свега, постоје докази да су вакцине против плодности масовно коришћене у јуну прошле године на Филипинима где су жене након вакцинисања против тетануса, а које је финансирао Рокефелер, масовно доживеле спонтане побачаје исти дан вакцинисања или дан након тога.

Новинар Џаријан Мејсен на свом блогу написао је следеће: “Тoком прошлих година системски сам упозоравао јавност и написао неколико чланака за Infowars (страница Алекса Џонса) да је Рокефелер фондација јавно признала да је финансирала пројекте за контролу становништва путем масовне вакцинације, при чему су вакцине садржале токсичне додатке који узрокују неплодност код жена и мушкараца и спонтане побачаје код жена”. Мејсен упозорава да је Рокефелерова организација направљена само с тим циљем, и да су претходних деценија на том задатку били доста успешни.

Извештај који је он открио датира из 1968. године, када су истраживања на вакцинама за неплодност тек почела. Цео извештај је, заправо, признање о овим њиховим нехуманим делатностима. Један пасос на 52. страни тог извештаја Рокфелерове фондације биће вам довољан да добијете праву слику. Дакле, ту пише следеће:

“Неколико врста лекова у истраживању изазивају неплодност код мушкараца, али они који су за сада тестирани врло су токсични. У току је рад на имунолошким методама попут вакцина која ће нам помоћи у жељеном смањену плодности. Али, потребно је још истраживања с надом да ће се одговарајуће решење наћи”.

У наставку овог извештаја разрађују се научне методе којима би се могло доћи до савршене вакцине за неплодност а којом ће се масовно вакцинисати становништво. Извештај, али и истраживачки рад новинара Џаријана Мејсена можете пронаћи овде.

На крају вам можемо рећи да смо сигурни да се, уз напредак науке од 1968. до данас, вакцина против плодности итекако имплементирала у друштво и највероватније се налази на попису вакцина обавезних законом. И још овај податак – број неплодних људи у свету од 1970. до данас повећао се за 300 посто!

Truthstream Mediа / Визионарски / Васељенска ТВ

Повезани чланци

Страва и ужас у ОШ „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу

Страва и ужас у ОШ „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу

Последњих неколико година, србско друштво трпи убрзан процес који је у њему зачет пре готово три деценије - разарање друштвеног реда, морала и надасве духовности. То види сваки здраворазуман члан друштва, независно од степена формалног образовања и других друштвених...

МОЛИТВА ЗА ДЕЦУ

МОЛИТВА ЗА ДЕЦУ

Фотографија са Сабора родитељства у Мушветама 2014. године Господе, подигни нам децу чија ће срца бити чиста, чији ће циљ живота бити узвишен, децу која ће знати управљати сама собом пре него што зажеле да управљају другима, децу која ће гледати у будућност, али неће...

Исповест – Убио сам цело Смедерево

Исповест – Убио сам цело Смедерево

Из архиве НИН-а, сада давне 1996. године, преносимо чланак покајничке исповести о ужасима абортуса - утробног чедоморства. Др Стојан Адашевић, гинеколог који одбија да обавља абортусе Убио сам цело Смедерево " Обавио сам негде од 48 до 60 хиљада абортуса, не знајући...