Чиповање деце – “Чипи је мој нови пријатељ који живи у мени!”

14.12.2013. | Здравље

cipovanje dece

Обамина Влада организује турнеју семинара по школама широм Сједињених Америчких Држава, у току које маскота Чипи РФИД едукује децу о неопходности чиповања.

У настојању да одвоји мит од истине о федералном програму имплатирања РФИД чипова, кампања за подизање свести покренута је на турнеји која обухвата бећи број јавних школа широм земље.

Операција има срдачну анимирану маскоту, а нацртани РФИД чип се зове Чипи (Chippie). Овај лик се користи да покаже младој публици предности које има РФИД имплант испод коже.

После одгледаних 30 минута цртаног филма у којем се прати Чипи током једне од многих његових авантура, ту је луткарска представа где се деца подстичу да постављају питања Чипију у вези са РФИД чиповима и процесом имплантације. Свако дете напушта изложбу са пуњеном лутком Чипи, бојанком и неколико информативних летака за њихове родитеље чији садржај трајно ублажава страхове од чиповања деце.

Многи од њих су добили жељу да имплантирају себи чип на лицу места. „Осећао сам то као крајњу нужду“, објаснио је Даг Вокер, који је присуствовао недавном „Chippie“ семинару у једној школи у Вајомингу, држећи своју малу отеклу леву руку са рупицом у којој је била уметнута игла. „Сада могу добити бесплатно слаткише сваки пут кад са мамом одем у банку или продавницу!“, поносно истиче. „Чипи је мој нови најбољи пријатељ који живи у мени!“

Волт Еиснер, творац лика Чипи позван је да разговара са родитељима током пробног лета бренда нове кампање. „Желимо да уверимо родитеље да не постоји разлог за страх у реализацији овог новог програма. То је нешто што ће неминовно свима користити на дуже стазе и практично не постоје недостаци. Чип ће обезбедити једноставност, удобност и безбедност у свим свакодневним трансакцијама. Са технологијом којом располажемо, програм је већ раније требало обавити“.

Уведите Чипија – новог најбољег пријатеља вашег детета, који живи у унутрашњости његовог тела

Унутар слабо осветљене кафетерије стотине родитеља, ученика и наставника седе гледајући ка бини са ишчекивањем. Дебелe, баршунастe драперије крију магију која треба да се одвије на том месту.

Одједном, чује се џингл из школске лекарске ординације. Након тога тишина, а затим почиње уједначен звук, па оптимистичка мелодија почиње да испуњава огромну трпезарију. Дечије узбуђење је опипљиво, али она и даље ћуте, устремљеног погледа, не желећи да пропусте ни један тренутак догађаја.

Музика достиже свој темпо и завесе полако почињу да се отварају. Седам стопала високи лик, цилиндричног облика, стоји на средини позорнице док га прате уздисаји из публике. Он почиње да пева комичним гласом, и то је тренутак када избија апсолутна лудница. Нека деца се могу видети како скачу и дивље вриште. Други тапшу рукама, насмејано и певају заједно, већ познавајући песму која се сада једва чује изнад дреке и вриске неколико стотина пресрећне деце.

Ово је сцена данашњег преподнева у основној школи у Плимуту, у месту Биг Хорн (држава Вајоминг); та школа је прва станица на националној турнеји Чипијеве екипе и РФИД технологије свести. Чипи РФИД уређај је корпоративно спонзорисана маскота за нови мандат Обаминог програма РФИД имплантације. Његова сврха је да наведе децу и тинејџере на РФИД технологије, на забаван и не претећи начин.

Чипи хладно одговара на дечија питања и отклања све недоумице које могу имати везе са РФИД имплантима. Деца кажу да уживају у Чипијевом оптимистичком ставу, и веселој природи. Маскота би веома лако могла да међу децом постигне ниво славе који имају љубичасти диносаурус Барни или Телетабиси.

Млађе генерације су изгледа посебно опчињена њим на једном нивоу који превазилази чак и очекивања менаџерског тима одговорног за дистрибуцију Чипијевих тематских производа током кампање.

„Чипи заиста одјекује међу малом децом на алармантном степену“ коментарисао је Роберт Хауел, извршни директор маркетинга и менаџерског тима задуженог за робну линију „Chippie“. „Имали смо тежак период у покушају да одржимо корак са потражњом свих производа које производимо. Када смо стигли у прву школу, све наше залихе су испражњене у року од 45 минута. “

„Он је тако кул!”, рекао је Харис Брадинг ученик основне школе у Плимуту. „Толико волим Чипија! Он је мој најбољи пријатељ на свету, а ја не могу да дочекам да ми се у стварном животу мој сопствени Чипи имплантира у руку!”

Једна девојчица са којом смо разговарали, рекла је да жели розе РФИД када постане доступан. Онда је наставила „Волим део цртаног филма где су сви мали Чипијеви нашли домове у телима дечака и девојчица, и сви су живели срећно до краја живота.”

Чипијева национална турнеја траје месец дана, са почетком у Вајомингу а завршетком на истоку, на Флориди.

На недавној конференцији за штампу Чипи РФИД је инсистирао: „Ја нисам жиг звери“

Након контроверзи око Чипија РФИД-а у првој половини школске турнеје национално едукативног семинара, Чипи и његови правни заступници одржали су конференцију за новинаре да очисте ваздух поводом бројних неукусних навода који су недавно речени о Чипију и његовом кампу.

Чипи је тренутно на пола пута у оквиру турнеје која, изгледа, има жестоку опозицију у појединим државама. Дана 11. новембра, када су дошли у заказаном термину појављивања у Тартара средњој школи, у ​​Олимпијском селу (држава Монтана), Чипи и компанија су били суочени са гомилом разјарених и конфронтирајућих демонстраната који су окружили школу.

Упркос тако јаком отпору, успели су да у школи обаве уобичајену презентацију.

Публика је била много мања него на претходним наступима, али екипа је требало да да 110% без обзира на одзив бирача. Шоу је ипак прекинут када је жена у публици почела гласно и усрдно да рецитује стихове Библије, оптужујући Чипија да је он „жиг звери“. Ово је изазвало неколико деце у публици да се баци у хистерију, и шоу је морао бити отказан.

Чипи је покушао да обавести присутне на конференцији за новинаре да су ове тврдње биле потпуно безочна неистина. „Ја нисам жиг звери“ Чипи је говорио својим шаљивим гласом, „Ја само желим да одржим Америку безбедном!“

У повратку кући, Чипијева екипа је представила нову кампању којом гуши верске страхове. У њој (слика горе) се Чипи може видети руку под руку са Исусом Христом.

Да ли ће се то показати као успешна тактика током друге половине Чипијеве турнеје? Претпостављамо да ће само време показати како ће све на крају испасти.

„И учини да сви, мали и велики, богати и сиромашни, слободни и робови приме жиг звери у њихову десну руку или чело. Ко има ум нека израчуна број звери: Зато је број тај човеков, и њен број је шест стотина шездесет и шест”  (Отк. 13:16, 18)

Извор: National Report

Повезани чланци

ПОТВРЂЕНО: Чиповање новорођенчади најављено за лето ове године!

ПОТВРЂЕНО: Чиповање новорођенчади најављено за лето ове године!

Пре неког времена италијански и француски медији објавили су информацију како ће чиповање новорођенчади у Европи почети у мају 2014. године. Та вест престравила је многе људе, а касније се појавила прича како те информације нису истините. С обзиром на систематску...

УН коначно признале: „Запрашујемо вас и контролишемо време“

УН коначно признале: „Запрашујемо вас и контролишемо време“

Пре два дана, седница Уједињених нација била је посвећена контроли времена, кемтрејлсима, запрашивању и свему ономе што владе овог света годинама не признају и још јавно говоре како су кемтрејлси теорија завере за коју нема доказа. Онда је заиста невероватно како УН...

ИБМ: Биометријски надзор ће бити свеобухватан

ИБМ: Биометријски надзор ће бити свеобухватан

„Радим у биометрији већ двадесет година и она досеже тачку где ће бити немогуће не разумети где се људи налазе и шта раде. СВЕ ће бити надгледано.“ Водећи ИБМ-ов стручњак уверава свет да „пригрли“ свеприсутни надзор јавности преко биометрије јер је, како он каже,...