Американци осмислили технологију којом ће моћи да мењају људска уверења

28.12.2013. | Екологија

Амерички истраживачки новинар Бен Сван упозорио је јавност како је америчка влада осмислила технологију којом ће моћи да мења људско уверење и направио разговор с америчким узбуњивачем који открива како тај програм сваког тренутка треба да заживи.

Manipulacija-medija

Екстремисти, што политички, што верски највећа су опасност за елиту која несметано обавља свој посао депопулације људи и присвајања планете. Вера је та која многим људима овог света отвара очи, те их омета у програмирању целокупног човечанства. Сада су то и сами потврдили.

Америчка влада уложила је 6,1 милијарду долара, које је добио амерички институт за истраживања, и то са упутством да осмисле начин како да „убије“ Бога у људима. Али буквално. Америчка влада осмислила је врло једноставан начин који ćе се ускоро почети да примењује прво у Америци а после и по свету.

Сwанну је узбуњивач рекао како се та технологија назива транскранијска магнетна стимулација која се већ неко време користи у психијатрији. Наиме, научници су открили део мозга који је одговоран за разне врсте уверења и самим тиме у могућности су га мењати ако желе. Та технологија се у психијатрији користи за уклањање депресије. У питању је технологија која је заправо један велики магнет који је усмерен на одређени део мозга, онај део који се сматра погрешним.

Морамо напоменути и како је та транскранијска магнетна стимулација успешно лечила депресију код људи па зашто онда не би и уверења? Узбуњивач напомиње како је усавршавање ове технологије врло близу краја те да ће се сав свет ускоро наћи под још једном америчком симулацијом.

Наравно, америчка влада не скрива ове информације у потпуности. Напротив, они се хвале тиме како су једини на свету нашли инструмент за лечење политичког и верског екстремизма.

Ништа ту не би било погрешно да америчка влада већ годинама, надзирући све комуникације света, није састављала списак свих врста људи који су опасни за демократију. Шокантно је управо то што се на врху тог списка налазе управо хришћанске цркве и заједнице те хришћани екстремисти како их називају. Након њих следе исламисти, а тек после и друге религије. Назире ли се то софистициран прогон хришћана и верника уопште?

Врло је узнемирујуће питати се јесмо ли ми можда на једном од тих пописа само зато што желимо да живимо по Божјој речи? Судећи по овим информацијама, јесмо.

Заправо, невероватно је да америчка влада сама одређује ко је и зашто на том попису. Те како то да у доба демократије они сматрају да вера у Бога омета ту демократију. Наиме, истина је та да док има вере у људима они не могу бити у потпуности подложни њиховим сублиминалним манипулацијама. Вера у Бога спречава нас да верујемо њима и то их смета.

Шта је то верски екстремизам? Постоји ли то уопште? Јесу ли то они талибани који по налогу америчке владе руше торњеве или пак хришћани који су наводно гневни на хомосексуалну оријентацију? Јесу ли хришћани опасни зато што и друге уверавају да има Бога или су екстремни самим тиме што су хришћани?

Узбуњивач је рекао: ‘Њихов циљ је је убити Бога у људима јер без њега људи постају у потпуности подложни за упијање ствари које они желе да ви упијате. Пример, када вам обришу уверења, они ће вас путем телевизије и других медија једноставно уверити у оно што они желе да верујете, рецимо како је Обама предиван или како је геј апсолутно ок те додао да они желе да створе подложног човека који неће видети, неће чути и неће размишљати него само прихватати све што им кажу да је потребно прихватити да би неометано вршили своје планове’.

То је прави смисао демократије! Демократија, она либерална понајвише, није лепа, то је само маска за потпуно уништење бунта у људима.

Једном кад прихватимо сво зло које се намеће на добро и затворимо своје очи на грех тада ће грех и завладати јер док год има вере има и отпора.

Дневно

Повезани чланци

ПОТВРЂЕНО: Чиповање новорођенчади најављено за лето ове године!

ПОТВРЂЕНО: Чиповање новорођенчади најављено за лето ове године!

Пре неког времена италијански и француски медији објавили су информацију како ће чиповање новорођенчади у Европи почети у мају 2014. године. Та вест престравила је многе људе, а касније се појавила прича како те информације нису истините. С обзиром на систематску...

УН коначно признале: „Запрашујемо вас и контролишемо време“

УН коначно признале: „Запрашујемо вас и контролишемо време“

Пре два дана, седница Уједињених нација била је посвећена контроли времена, кемтрејлсима, запрашивању и свему ономе што владе овог света годинама не признају и још јавно говоре како су кемтрејлси теорија завере за коју нема доказа. Онда је заиста невероватно како УН...

ИБМ: Биометријски надзор ће бити свеобухватан

ИБМ: Биометријски надзор ће бити свеобухватан

„Радим у биометрији већ двадесет година и она досеже тачку где ће бити немогуће не разумети где се људи налазе и шта раде. СВЕ ће бити надгледано.“ Водећи ИБМ-ов стручњак уверава свет да „пригрли“ свеприсутни надзор јавности преко биометрије јер је, како он каже,...