СВЕ ШТО НИСТЕ ЗНАЛИ: Разоткривена сврха запрашивања (chemtrails-a)

22.10.2013. | Екологија

Један од заиста добро урађених текстова на ову тему појавио се још прошле године на словеначком сајту под насловом: СЕНЗАЦИОНАЛНО: Разоткривена сврха запрашивања (chemtrails-a). Наша процена је да ће, онима које наравно интересује шта се догађа са сваким од нас, становништвом уопште и природом на планети тренутно, бити интересантно да ово погледају и прочитају. Ово је у ствари резиме свега онога што се догодило у задњој деценији, оно што омогућава потпуну контролу домаћина/људског тела даљинским путем…  Невероватно, али истинито: могу да вам читају меморију, мисли, да виде оно што ви видите и да чују оно што ви чујете. Заправо, они могу да вас претворе у људског робота.
У савременој информатици се то назива BioAPI или биолошка компонента. Њена сврха је контрола ума. Просто и једноставно.

21.10.2013. за ФБР приредила Биљана Диковић, са словеначког превео Дарко Пећанац, изворни текст на сајту ujet.si

[youtube_sc url=“http://www.youtube.com/watch?v=Ds6LUfbMDUY“]

То што видите на видео снимку је нано-робот, који обмотава своје пипке (хватаљке) око неурона или синапсе (нпр. ваше Пуркињеове ћелије у мозгу) или другог неуронског моста. То је у ствари симулација, резиме свега онога што се догодило у задњој деценији. То што видите омогућава потпуну контролу домаћина/људског тела даљинским путем.

Нано-роботи (BioAPI) омогућавају снимање електронских активности појединих неурона или мање групе истих без продора у мождано органско ткиво.

Која је сврха запрашивања?

Запрашивање је логистичка операција од великог значаја. Значајнија је од Хуверове бране (САД), транс цевовода на Аљасци или слетања на месец. Гигантских је размера и веома је скупа! Највећа грешка коју можемо да направимо јесте да помислимо како запрашивање има само једну сврху. За постојање запрашивања постоји бар пет до шест великих разлога, а вероватно и више.

Најзначајнијих шест разлога су:

Блокирање сунчевог зрачења: стандардни разлог, који потурају тупанима из политичких кругова, тј. светским владама. Правдају се како је потребно тајно зауставити глобално загревање.
Блокирање сунчевог зрачења (поново): смањење сунчеве светлости на целој планети на прикривен начин умногоме умањује приносе. Тако се вештачки изазивaју кризе у снабдевању храном, а људи се доводе на ивицу глади (депопулација). То је уједно и разлог нестајања пчела.
Прегревање атмосфере: за изазивање контролисаних замљотреса и урагана (нпр. ураган Катрина у Њу Орлеансу) атмосфера мора да буде електро-проводљивија, како би системи попут HAARP-а могли да изводе своја чуда. Зато продукти запрашивања у свом саставу, између осталог, садрже и баријум и алуминијум који атмосферу чине проводљивијом.
Нарушавање здравља: споредни ефекат запрашивања је оптерећеност и слабљење човековог имунолошког система. То не представља опасност за изузетно здраве људе. Старији и они са слабијим здрављем ће у овом случају умирати много раније и свако нарушавање здравља, па и оно најмање, за њих може да има фаталан исход. Овде се ради о споредном ефекту, али и о намерном деловању.
Промена временских услова: за подстицање раста или уништавање приноса, за одржавање ведрог неба у време битних догађаја (као што су нпр. олимпијске игре), за прављење тајфуна и сл.
За распростирање нано-влакана: за свеопште смештање BioAPI-ја (нано-робота) у свакога, морају расејавати нано-влакна. Таква влакна није могуће унети у организам човека путем хране или на неки други начин јер би трајало бесконачно дуго да се обухвати сва популација. Једноставније је људе запрашити као инсекте, а пошто се то дешава свима, лако се налазе оправдања и изговори на глобалном нивоу.

Нано-влакна

Нано-влакна су транспортни механизам. Ништа друго. Служе за доставу “корисне материје”. То је материјал који би иначе био уништен сунчевим зрачењем или атмосфером (нпр. вируси, РНК, алуминијум, нано-компоненте итд.) и тако не би стигао до свог циља (вашег тела). Влакна су, изненађујуће, скоро да безопасна и свако од нас их има у свом телу. Влакна се распршују одвојено, независно од издувних гасова авиона, јер када би се додавала авионском гориву екстремне температуре би уништиле “корисну материју”.

Зашто?

То је компликовано питање. Људи који су створили све то (исти они који су човечанству донели ХИВ) покушавају савладати библијске принципе кроз технологију. BioAPI-ји (нано-роботи) мере Основне људске потребе (храна, сексуалност, специфична осећања). Ако су разултати превише екстремни (нпр. ако превише једете) или урадите нешто што није “одобрено”, онда доносе одлуку да ваш живот није вредан живљења или вас осуђују касније. Алтернативно вас ”додају” у програм.

Фазе BioAPI-ја (нано-робота)

Постоје две фазе постављања BioApi-ја. Ако замислите нов рачунар, све што имате на почетку је оперативни систем, као нпр. Windows, што ограничава његову употребљивост. То би била прва фаза. Рачунар је могуће контролисати даљински (фаза 1), као што то ради администратор и то су углавном све могућности употребе у том тренутку. Програми још увек нису инсталирани. Све остало долази у другој фази.

Фаза 1: у ту фазу смо укључени сви на планети. Сви у себи имамо нано-влакна и на тај начин нас је могуће ”повезати/укључити”. Споредни ефекти укључују осећај пуцкетања унутар главе и иритирајући бол у вилици. Та фаза омогућава потпуну даљинску контролу вашег говора и мисаоних образаца кроз сугестију (подсвесно). Око 90% светске популације је већ прошло кроз ту фазу.

Фаза 2: та фаза је пред покретањем и она је радикална. У потпуности ће да угрози ваше здравље, а може и да вас убије, или само да вас контролише. На ту фазу вас не могу приморати, као што је то било са првом фазом (технички је изводљиво, али то још увек не раде). Друга фаза подразумева разноврсне нано-сензоре, од очног до срчаног сензора, као и многе друге. Око 2% укупне популације је прошло и кроз ту фазу. Ако се та фаза активира у вама, сматрају вас злобним. Да би се та фаза активирала морате да урадите нешто, као нпр. да једете мање вредно црвено месо, да пољубите одређену особу, да употребите одређене заједничке произоводе за негу/шминку итд. Предрасуде, које желе да покрену у овој фази, су да свако ваше дело повежу са неким од смртних грехова. Нпр. Моргелонову (Morgellon) болест би могли повезали са сујетом и кожа вам оде дођавола. Фаза 2 омогућава поптуну контролу вашег тела.

Даљински се укључује контрола ваших осећања, мисли, телесних функција и друго.

Споредни ефекти нано-влакана и BioAPI-ја

Свако би помислио да ће због постављања нано-технологије у људско тело доћи до здравствених компликација и споредних ефеката.

Споредни ефекти су следећи:

Фаза 1 и 2 – пуцкетање у лобањи/крици: овај споредни ефекат је познат од 2011. године. О чему се конкретно ради није познато, али у питању је чип постављен да ради у лобањи (вашој глави). Пуцкетање/крици у лобањи се чују у току ноћи, у просеку једном месечно и трају тек неколико секунди. То је потпуно безболно, тако да човек то и не примети или једноставно игнорише.

Фаза 1 и 2 – болови у вилици, главобоље, умор итд.: засићеност нано-влакнима има различите утицаје на људе. Већина људи не примећује ништа или то приписује симптомима старења. Они који имају бурније реакције углавном оду код лекара, који им дијагностификује фибромијалгију. То је болест коју су установили пре десетак година, да би лекари имали шта да кажу пацијентима који се жале на горе наведене симптоме. Лекари не могу правилно да дијагностификују, тј. да разумеју зашто се пацијент осећа на одређени начин, па је корумпирани здравствени систем измислио некакав бесмислени изговор за то. Обратите пажњу да је основа речи фибромијалгија fib[e]r (енглески влакно)! То није случајност.

Фаза 2 – непрестани свраб коже: углавном одређени део људског тела (нпр. леви лакат) почне непрестано да вас сврби, много више него остали делови тела. То је наменски тако и знак је осталима, да је неко у фази 2.

Фаза 2 – пецкајући мирис: фаза 2 задире у људско чуло мириса и то тако да могу да “читају/урезују” специфичан мирис одређеној особи. Зашто желе да знају шта сте помирисали није познато. Приликом удисаја, а нарочито при брзом издисају јавља се споредни ефекат у виду пецкајућег мириса (као мирис дима). Као што видимо, нежељени споредни ефекти се јављају када желе да обухвате сваки неурон у телу који је задужен за чула попут мириса, укуса итд. Интересантно је да се мирис појачава када плачете, а осећа се и мирис кокица.

Фаза 2 – лево око: у лево око вам смештају нано-камеру. Особе са таквом камером могу да осете мањи оток у оку када је око суво, нпр. пред спавање. Ако случајно откријете да у левом оку имате камеру, вероватно ће вам је наместити и у десно око.

Фаза 2 – сталан укус метала: неки људи ће тврдити да имају сталан укус метала у устима. Тај укус постаје нарочито доминантан пред спавање. То је углавном најдиректнији доказ да вас контролишу. Што вас више буду контролисали преко BioAPI-a, укус метала ће бити израженији. То није споредни ефекат узимања лекова, што ћете најћешће чути као изговор од стране лекара. Ако сте потпуно здрави и не пијете лекове, а одједном почнете да осећате укус метала у устима, онда знајте да вас већ контролишу.

Фаза 2 – Моргелонова болест: њу може да добије свако. Овде је реч о проблему директно везаном са ноно-роботима и нано-влакнима, било да је изазван случајно или намерно. Имунолошки систем човека уопште не може да региструје нано-влакна и препозна их као таква. Када организам, услед засићења, више не може да прихвата влакна, он почиње да их избацује напоље, кроз кожу. Кожа пуца и тако настају ране на телу. Технички гледано свако од нас има Моргелонову болест (нано-влакна), али се симптоми болести јављају тек када тело покуша да се отараси влакана кроз кожу, на једини могући начин.

Примери нано-влакана / BioAPI примери

У наставку наводимо само оно основно, за разумевање нам више од тога није потребно. Први примери нам показују стварни “корисни материјал” унутар влакана. Обојена влакна су само примери шта све може да се види, а задњи пример је стаклена плочица са нано-влакнима просечног човека, као што сте и ви сами. Приказана су влакна са увећањем од 200 пута и сваки стандардни микроскоп ће вам омогућити да видите таква влакна. Нека влакна су покретљива, као да се крећу тамо-вамо.

Сва та влакна налазе се у овом тренутку у вашем телу и мозгу. Влакна су видљива и голим оком под ултраљубичастим светлом одређене таласне дужине.
nano2

Ово је најневероватнија слика коју сте до сада видели. То је фаза 2 – нано-камера у левом оку. Видљива је само под ултраљубичастим светлом одређене таласне дужине. Свако на овој планети има нано-имплантате у себи и може се пратити, а на захтев, може се контролисати и његовим умом. Особе у фази 2 имају и додатне имплантате који омогућавају потпуну контролу тела и свих телесних функција. Тако се ваше тело, без вашег знања и без ваше воље, може претворити у робота.

nano3
Прва слика приказује влакно нађено у језерској води. То је типично влакно које можете да удахнете трчећи кроз природу или на било ком другом месту. “Корисни материјал” се смањио до непрепознатљивости. Скупљати, тј. смањивати се је почео под светлошћу микроскопа, када га је истраживач почео посматрати. Влакно је сликано са увећањем од 200 пута, пред крај 2010. године. Време скупљања је било око 300 секунди.

nano4
Влакно са другим “корисни материјалом”. Следећа слика је увећана слика претходне.nano5
nano5
Следећи примери приказују још “корисног материјала”, обојених из непознатог разлога.nano6
nano6
Из непознатог разлога нека влакна су плаве или црвене боје.

nano7
Влакно црвене боје.

nano8Ово је пример најраспрострањенијих влакана. Дугуљасто и провидно, изгледа безопасно.

Сва влакна је могуће видети стандардним јефтинијим микроскопом. Нека влакна су покретљива, као да се растежу, ако их гледате довољно дуго.

nano9
Веза влакана из запрашивања и мете, тј. људског тела, може се доказати следећим тестом:
Тест са црвеним вином (истраживач Clifford Carnicom)

Потребан материјал:

плитка пластична посуда
H2O2 (водоник пероксид)
црвено вино – Мерлот
чајна кашика за мерење
паста за зубе (што неутралнија, без флуора)
сат

Поступак:

1)      Темељно оперите зубе.

2)      Темељно исперите уста водом.

3)      У пластичној посуди помешајте 2 чајне кашике (10 ml) црвеног вина са 1 чајном кашиком (5 ml) водоник пероксида.

4)      Тако спремљен раствор употребите као течност за испирање уста и испирајте уста тачно 5 минута. Раствор мора да дохвати десни, унутрашњи део образа и непце.

5)      Након тога раствор испљуните у пластичну посуду.

6)      Пажљиво посматрајте испљувак, да видите да ли у њему има влакана. Влакна су скоро увек присутна и помало личе на влажан дуван за жвакање. Будите спремни на шок. Оно што ћете видети може да вас узнемири. У испљувку су компоненте нано-патогена којима смо сви инфицирани, највероватније кроз запрашивање.

Опционо:

7)      У посуду можете додати 91% или више % изопропил алкохола (ИПА), да уклоните црвену обојеност талога, која потиче од вина. Влакна обично испливају на површину изопропил алкохола и плутају као медузе.

nano10
Чисто црвено вино.

nano11
Испљувак у умиваонику (или плиткој пластичној посуди) са видљивим влакнима.

nano12
Ако тест поновимо неколико пута, нарочито ако интензивно мућкамо у устима, појавиће се нано-влакана у облику куглица. Тест можете да понављате сатима, али влакна никада неће престати да излазе из вашег тела.

nano13Погледајте ваш језик! Нано-влакна се хватају за длачице на вашем језику.

То је доказ да се запрашивањем распршују нано-влакна. Ми удишемо, једемо и пијемо та нано-влакна. Од тога не можемо побећи. Влакна из теста би могли да ставимо под микроскоп, али она су запрљана вином. Најбоље је да узмемо узорак језерске воде, воде са пута, из одводне цеви или да једноставно поставимо шољу на кишу и сакупимо воду са нано-влакнима која падају из ниже атмосфере после запрашивања.

Шта нам раде ти људи? Зашто нам се ово догађа?
Очигледно је да нано-влакна у људско тело уносе нано-роботе, односно компоненте. Али чему то? ЗАШТО?
Да могу да нас контролишу! ЗАТО!
Могу да вам читају меморију, мисли, да виде оно што ви видите и да чују оно што ви чујете. Заправо, они могу да вас претворе у људског робота.
У савременој информатици се то назива BioAPI или биолошка компонента. Њена сврха је контрола ума. Просто и једноставно. Могу вам чак показати шта су све у стању да ураде кроз примере из свакодневног живота.

Ваш BioAPI

Убачен у нечије тело BioAPI може бити веома моћан. Омогућава потпуну контролу сваког мушкарца, жене и детета на нашој планети. Разумљиво је да је савременом човеку тешко да прихвати тако нешто. Једина разлика између фазе 1 и фазе 2 је у чињеници да фаза 2 у једном тренутку привремено зауставља вашу свест (или делове ваше меморије), тако да ви и не осећате да вас контролишу.

nano14
Техничка достигнућа

Дакле, колико је моћна та технологија? Једном речју “невероватно”! Тешко да ико може да поверује да тако нешто постоји и да је тако нешто уопште могуће. Та технологија је бар један век испред нашег времена.
Извор: www.dataasylum.com

Објављено 30. априла 2012. год. | Објавио 4Future

Аутор текста: 4Future

ФБР ДОДАТАК:

Документарац о “феномену” chemtrails; говоре људи из света који знају што се догађа и који имају храбрости говорити о томе. Вршене су анализе узорака ВАЗДУХА и ТЛА. Планета је отрована и даље се трује свакодневно. Никада нисмо били болеснији и уморнији; главобоље, несвестице, проблеми са кожом, слабост, проблеми са дисајним путевима, Алцхајмерова, Паркинсонова болест, аутизам, Мултипле склероза, тумори, метали у ваздуху, баријум-сулфат, алуминијум… Војни естаблишмент врши операције запрашивања хемикалијама.

Обратите пажњу на сателитске снимке планете са chemtrails-има и “ripple effects” – ребрастим облацима који се стварају од пулсирања ЕМ таласа ХААРП-а. Пулсирање ниско фреквентних електромагнетских таласа пролази кроз људско тело и утиче на нервни систем. Људи постају нервозни, депресивни, равнодушни и насилни. Масовна запрашивања изнад градова, контрола становништва и ума. Све живо на планети је погођено запрашивањем: животиње, дрвеће, инсекти…

(Објављено у 06.07.2013. youtube видео снимак корисника Istinaoslobada)
Превод за ФБ групу STOP Chemtrails Balkan урадио Милош Филиповић.)

[youtube_sc url=“http://www.youtube.com/watch?v=7qwr7tE3XXg“]

[youtube_sc url=“http://www.youtube.com/watch?v=83CUmPpEnU0″]

преузето:http://facebookreporter.org/%D1%81%D0%B2%D0%B5-%D1%88%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D1%80%D1%85/

Повезани чланци

ПОТВРЂЕНО: Чиповање новорођенчади најављено за лето ове године!

ПОТВРЂЕНО: Чиповање новорођенчади најављено за лето ове године!

Пре неког времена италијански и француски медији објавили су информацију како ће чиповање новорођенчади у Европи почети у мају 2014. године. Та вест престравила је многе људе, а касније се појавила прича како те информације нису истините. С обзиром на систематску...

УН коначно признале: „Запрашујемо вас и контролишемо време“

УН коначно признале: „Запрашујемо вас и контролишемо време“

Пре два дана, седница Уједињених нација била је посвећена контроли времена, кемтрејлсима, запрашивању и свему ономе што владе овог света годинама не признају и још јавно говоре како су кемтрејлси теорија завере за коју нема доказа. Онда је заиста невероватно како УН...

ИБМ: Биометријски надзор ће бити свеобухватан

ИБМ: Биометријски надзор ће бити свеобухватан

„Радим у биометрији већ двадесет година и она досеже тачку где ће бити немогуће не разумети где се људи налазе и шта раде. СВЕ ће бити надгледано.“ Водећи ИБМ-ов стручњак уверава свет да „пригрли“ свеприсутни надзор јавности преко биометрије јер је, како он каже,...