Парастос за погинуле у борби против Новог светског поретка

Данас, на Задушнице, у катакомбном манастиру у Бадовинцима служен је парастос и за све Православне хришћане који су убијени у Новорусији и Украјини од стране фашистичког режима у Кијеву и њихових слугу (издајника). Храбри Руски народ у Новорусији, са часним добровољцима из Србије и целог света, уз помоћ Руске државе борећи се против европско-мајданско-фашистичке творевине Украјине, борe се за слободу свих народа, које су претече антихриста, САД, ЕУ, НАТО и Ватикан ставили или ће их ставити у своју глобалистичку тамницу под називом “Нови светски поредак“.

Срби, народ Светог Саве и Светог великомученика кнеза Лазара, по цену највећих жртава никада није био на страни зла него на страни правде. Зато ни данас не можемо бити на страни оних који нас духовно и телесно убијају, када то исто чине нашој браћи у Новорусији.

Срби, окренимо се од запада, који представља легло змија и порока, у коме влада зло и смрт, где се губе све духовне, моралне и људске вредности, у који нас воде екуменисти и глобалисти (духовна и световна власт), и окренимо се према истоку одакле светлост и спасење долази. Подржимо браћу у Новорусији, јер њихова неустрашива борба буди наду да ћемо се и ми изборити за слободу и да ћемо повратити оно што нам је отето.

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!

Дана 05.11.2016.лета Господњег
Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“
месни одбор Шабац – Мачва

Heroji Novorusije

Моторола и Стрелков

Повезани чланци

Гучевска Литија 2017.

Гучевска Литија 2017.

Дана 02.09.2017. лета Господњег, од Бање Ковиљаче до спомен костурнице на Гучеву, биће одржана Литија поводом Гучевске битке, у славу и хвалу Господу и част и пошту нашим часним прецима, који су дали своје животе у Првом светском рату за Крст Часни и слободу златну....

На многаја љета оче Симеоне! Празник Св. Симеона Мироточивог у Бадовинцима

На многаја љета оче Симеоне! Празник Св. Симеона Мироточивог у Бадовинцима

Драги оче Симеоне, Срећна Вам слава и имендан! Да Вас Господ укрепи молитвама Вашег небеског заштитника Св.Симеона Мироточивог, да под окриљем и омофором нашег владике Артемија и даље нашу Православну веру чувате и од јеретика браните и да од Бога Вам поверену духовну...