Бал вампира у Бечеју


Састале се ала и врана да позобају што је од Србије преостало, па удариле на оно најсветије у србском народу, на свету веру православну. Да зло буде веће, при таквим саблажњивим радњама, као саучесници се појављују они који су најпозванији да те храмове штите, постајући тако заједничари новог „крсташког“ похода на православне или „шизматике“ како нас паписти називају. Пре годину дана смо објавили видео запис светогрдног чина „инвеституре“ како се врши у манастиру Соко Град у храму посвећеном Светом владици Николају Жичком а сада имамо прилику да видимо нове ударе само нешто северније, у Бечеју, Епархија бачка. Из данашње перспективе и не чуди што се такав догађај одиграва баш у Епархији осведоченог екуменисте и новотарца Иринеја Буловића.

Templari Bečej 2014 0001

У последњих годину дана смо сведоци два оваква догађаја која са овим могу директно да се повежу, као део истог сценарија: скуп „Трилатералне комисије“ у Београду и свечано отварање нове болнице у Нишу са сумњивом симболиком на фасади и унутар објеката.

Ако је народ незаинтересован за веру, духовни и морални пад је неминован. Нама преостаје да слушамо и читамо како се испуњава Небеска Литургија Светог владике Николаја, и да пратимо даљи суноврат србског народа и ишчезнуће србске државности уз ново страдање попут онога из прошлог века.

Братство Светог краља Милутина – Шабац

Видео из Бечеја:

[youtube_sc url=“http://youtu.be/X6VZaz9ID5Y“]

Видео из манастира Соко Град

[youtube_sc url=“http://youtu.be/ipkTs_UXvBY“]

Повезани чланци:

Витезови Темплари – Удар на србске светиње

О масонској симболици у Нишу, преносимо текст са сајта Православље живот вечни

Малтешки крст, сат у облику свевидећег ока, малтешки витезови и темлари, симболи су који се могу видети како на спољашњости, тако и у унутрашњости новоизграђене Клинике за кардиохирургију у Нишу. Чак је и интернет мрежа названа по њима – „Илуминати“, само обрнуто написано.

илуминати-ниш2

Управа клинике тврди да је повезивање ових симбола са масонеријом злонамерно и да тај „стилизовани крст“ нема никакво значење, осим као лого клинике.

Директор Клиничког центра Зоран Радовановић тврди да је реч о украсним детаљима и да не треба тражити никакву позадину или симболику.

Клиника је отворена на дан када се слави Стефан Дечански и званично ће то бити и њена крсна слава. Епископ Јован, дан после званичног отварања освештао је просторије Клинике и није имао примедбе на ове симболе.

c14KtWW

Kardiohirurgija-50

илуминати-ниш1илуминати-ниш-790x591

Борба за веру борба је за душу; борба за душу борба за прави живот; борба за прави живот борба је за једну вредност већу и вишу од свега света и свега у свету.(Свети Николај Жички)