Саопштење СНО “СРБИ НА ОКУП” поводом најављене такозване “Параде поноса”

Logo SrbiNaOkup

СНО “СРБИ НА ОКУП” противи се праву на јавно изражавање поремећаја сексуалне преференције или било ког другог поремећаја или склоности, поготову уколико оно вређа право грађана на приватност и породични живот, њихова верска уверења и неприкосновеност достојанства личности.

Такозвана “Парада поноса” јесте уствари “Парада срама”, парада греха, настраности и сваке изопачености. Јавно показивање своје настраности и у крајњој линији поремећаја и болести, нема другог циља већ да болест мањине наметне као нормалност већини.

У хришћанском смислу, “Парада срама” јесте удар на еванђелске вредности, а код нас Срба удар и на Светосавске темеље, јер жели да пропагира противприродни блуд, да унакази човека као икону Божију и одузме му назначење да у љубави у брачној заједници буде саствараоц новог бића Божијег, буде телесни родитељ. Такозвана парада поноса има за циљ да овај дар Божији обесмисли код људи, да човек заборави своје основно назначење: мушкарац да буде отац, жена да буде мајка. Промоција оваквих изопачености није цивилизацијски напредак, како овај лоби у свету и медији под њиховом контролом желе да то представе, напротив, то је назадност која подсећа на библијски Содом и Гомор у коме вековима уназад цароваше овакве настраности и због којих их Бог сажеже.

Наравно, ми као људи и као хришћани овакве људе не одбацујемо и не осуђујемо, већ желимо да и сами спознају болест од које болују и да исцељење њихово дође што пре.

Позивамо све људе, да свако по својој моћи стане у заштиту свог достојанства, стане у заштиту личности, стане у заштиту породице, стане у заштиту деце, стане у заштиту своје прошлости, садашњости и будућности. Ако допустимо да данас нашим градовима парадирају хомосексуалци, сутра ће парадирати педофили, прекосутра некрофили и зоофили.

СНО “СРБИ НА ОКУП”

Повезани чланци

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Мајка и сестра хероја Новорусије Владимирова Станимировић спремају се на пут у Донбас 19. марта, како би обишле гроб свога сина и брата, а такође како би упознале његову супругу и дете које је оставио иза себе. Потребна су средства за пут. Помозимо мајци и сестри...

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

Сад је доба године када се секуларно друштво у коме живимо припрема за празник Хелоувин (Ноћ вештица). Пошто смо већина нас или однедавно православни или одскора познајемо наше Православље, апсолутно је неопходно да пажљиво размотримо сваки вид нашег учешћа у овом...

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

''Ако сам ја сметња за срећу Русије и ако ме све друштвене силе које су сада на њеном челу моле да напустим престо, ја сам спреман да то учиним, спреман сам не само да се одрекнем царства, него и да свој живот дам за Отаџбину," говорио је Цар. Последњи руски цар...