Евроунијатска влада са гејевима снује, а Господ одлучује! – СНО Срби на окуп

gej skupstina srbije

”Содомски грех је највећи, најтежи и најљући грех који највише гневи Бога и који је већи од осталих грехова који вапију на небо. За такав грех Бог не само што ће вечном казном мучити у паклу него је наредио да се такав грешник погуби (3 Мојс. гл. 20) И сам Он је као прву казну огањ пустио на Содомљане дајући пример да такви људи и касније треба да буду погубљени без милости.”
Св.Димитрије Ростовски

После најаве евроунијатске владе 13.маја, да ће 28.маја бити одржана геј парада, почела је да пада киша која није престајала наредних пет дана и која је изазвала невиђене поплаве по Србији. После неколико месеци док ни изблиза нису саниране последица поплава, док је још огроман број породица без кућа које су срушене или оштећене, а еврофанатици из власти лажу да нема пара да се исте обнове, као гром из ведра неба одјекнула је вест да је држава дала 300000 динара ЛГБ удружењу да организује геј параду 28.09.2014.године. И опет киша поче да пада и опет нове поплаве по Србији.
Евроунијатска влада нема паре за грађане који су остали на улици после поплава, а дала је паре шачици антихришћана, потпуно изгубљеним палим људима који имају проблема са неприродном сексуалном оријентацијом, који своју сексуалну конфузију покушавају да наметну целој Србији. При томе евроунијатска влада ће потрошити преко 12 милиона динара за организацију геј параде, не рачунајући материјалну штету до које ће доћи тога дана.
Правдајући се лажима да нема пара, евроунијатска влада одбија да помогне народу који је пострадао у поплавама, људима којима је потребно лечење, породицама са више деце, онима који су остали без посла, као и свима другима којима је неопходна елементарна материјална помоћ, истовремено великодушно помаже онима којима таква врста помоћи није потребна, геј лобију.
У Србији годишње нестаје један град са 35000 становника, и прети нам да већ 2082 останемо без ђака првака, јер је разорена основна ћелија друштва породица. И ако се декларативно изјашњава да се бори за наталитет, евроунијатска влада по налогу светских зликоваца отворено ради против тога. Здраве Србске породице које желе и имају више деце су преоптерећене дажбинама преко вртића, школе, одеће, обуће и хране, дечији додаци су срамотно мали и тешко се добијају, остало је само да и званично уведу порез на децу. Истовремено, та иста влада без имало стида подржава оно што је у потпуној супротности са здравом породицом и са наталитетом, а то је геј лоби.
Данас у Србији, која може да буде пример земљама ЕУ по својој толерантности и слободама, једино чија су права угрожена јесте Србски народ који je у потпуности обесправљен, односно стављен је ван закона. Сви су данас у Србији заштићени законом, осим Србског народа, који је добио статус роба без икаквог права, чија је једина сврха постојања да понизно испуњава настране и зликовачке намере светске елите. У Србији су најбоље заштићени они који отворено раде против ове државе и отворено показују мржњу према Србском народу. Посебно се у томе истиче баш геј лоби који на својим конференцијама, изложбама или модерно речено разним перфомансима отворено говори против државе Србије и на све могуће начине вређа и исмева вредности Србског народа Православну веру, породицу и традицију. Са друге стране, они имају неограничена права и слободе, а своје изопачене гадости могу без икаквог проблема да обављају у четири зида. Једино што геј лоби не може и не сме да ради је да те своје гадости врши на улици и да врши пропаганду да је уреду да Србин буде педер, а да није нормално да буде Светосавац.
Влада која је састављена од еврофанатика са својом лицемерном и издајничком политиком, поводом највљене геј параде, свесно гура у крвопролиће часне и савесне грађане са полицијом, као што је било 2010.године. Опет Срби треба да пусте крв у међусобном сукобу, да би крволоци из ЕУ били задовољни. Евроунијатска влада која не слуша глас народа Србског већ само наредбе Брисела и Вашингтона, тражи да прихватимо гадости, због којих је Господ спалио градове Содом и Гомор, да прихватимо смртни грех као врлину и да га подржимо, да се одрекнемо хришћанских вредности које нам је Господ дао и која нас чине људима, да постанемо обични робови запада, који ће прихватити долазећег господара палог света антихриста.
Суштина Србина је светосавски дух, који је красио све наше часне претке и захваљујући коме смо опстали у најтежим временима. Србине сети се да си ти потомак неустрашивих предака који су у Првом светском рату надчовечанским напорима срушили три царства бранећи своју веру, земљу, слободу и право да будемо људи. Зато Србине, усправи се од роба и постани човек који угађа Богу, а не палом свету и гласно и јасно поручи свима да нећеш прихватити ништа што је супротно Божијим заповестима.
Како радили, тако нам Бог помагао!
Дана 10/23.09.2014.лета Господњег СНО Срби на окуп
месни одбор Шабац – Мачва

Повезани чланци

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Мајка и сестра хероја Новорусије Владимирова Станимировић спремају се на пут у Донбас 19. марта, како би обишле гроб свога сина и брата, а такође како би упознале његову супругу и дете које је оставио иза себе. Потребна су средства за пут. Помозимо мајци и сестри...

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

Сад је доба године када се секуларно друштво у коме живимо припрема за празник Хелоувин (Ноћ вештица). Пошто смо већина нас или однедавно православни или одскора познајемо наше Православље, апсолутно је неопходно да пажљиво размотримо сваки вид нашег учешћа у овом...

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

''Ако сам ја сметња за срећу Русије и ако ме све друштвене силе које су сада на њеном челу моле да напустим престо, ја сам спреман да то учиним, спреман сам не само да се одрекнем царства, него и да свој живот дам за Отаџбину," говорио је Цар. Последњи руски цар...