Светска тајна влада у октобру у Београду


Преносимо:

БЕОГРАД – Мистериозна Трилатерална комисија, групација коју многи сматрају делом тајне светске владе и која окупља утицајне људе широм света, настала је под диригентском палицом најутицајнијих људи Беле Куће, водећег светског богаташа и масона илумината, Дејвида Рокфелера и једног од водећих америчких геополитичких магова, Збигњева Бжежинског, а ова организација ће своју велику конференцију у октобру организовати, како Правда сазнаје, у Београду.

trilateral-insignia-commission

Ова информација говори о геополитичкој и геоекономској важности Београда, што с једне стране, како каже наш саговорник, треба да нас радује, али из угла перцепције да је Београд постао важан „плен“ великих сила, можда ипак треба више да нас и плаши.

„Прошле године октобарско окупљање је одржано у Кракову у Пољској, а главне теме су биле Украјина и односи са Русијом. Лично сматрам да је тај састанак био темељна припрема свргавања Јануковича и целог хаоса. Често ова организација жели себе да представи аполитичном друштвеном, па чак и филантропском организацијом, међутим јасно је да је реч о организацији која се бави реализацијом глобалних војно-економских циљева Беле Куће.“ – тврди наш саговорник.

   „Састанак у Београду ће бити европског карактера. То је Европско окупљање Трилатералне комисије, а одржаће се од 31. октобра до 02. новембра ове године.“ – додаје наш саговорник који инсистира на својој анонимности.

Догађај у Београду, наш саговорник тврди, требало би да окупи многа утицајна имена, а посебно се ради на припреми терена да Београд после деценију и по од НАТО бомбардовања посети и Бил Клинтон, велики патрон независног Косова, што је велики подухват узимајући у обзир да се он у српској јавности перципира као један од највећих ратних злочинаца и инспиратора НАТО геноцида над српским народом.

„Ова организација је заправо један канал паралелне дипломатије. Она од почетка свог деловања ради под окриљем Беле Куће и практично се бави америчким интересима на глобалном нивоу. Оно што знам јесте да ће једна од кључних тема бити дефиниција будућих процеса везаних за Босну и Херцеговину,а за друге теме не могу ништа са сигурношћу да кажем. Претпостављам да ће односи са Русијом свакако бити основ.“ – каже саговорник Правде.

    Према изворима блиским Трилатералној комисији у Вашингтону, нека од важнијих имена која се очекују у Београду у октобру, поред низа европских политичара и бизнисмена, су Хенри Кисинџер, Бил Клинтон, Карл Билт и Сузан Носел, тврди наш саговорник.

У Србији је од прошле године основано српско представништво Трилатералне комисије под окриљем српских масона. Делују преко невладине организације „Ист Вест Бриџ“ и окупљају низ политичара, друштвено утицајних људи и државних званичника од којих највећи број припада масонима, сазнаје Правда.

Једна од чланица ове невладине организације је и Зорана Михајловић, министарка у Влади Србије, а да је ова организација веома политички активна најбоље сведочи чињеница што је Михајловићева своје чланство у овој организацији „замрзла“, што стоји и на званичном сајту ове организације, како пише због тога што је активно у служби владе Србије.

Оно што је интересантно да цео низ других државних званичника, који су такође активно у служби владе Србије, није замрзнуо своје чланство у овој организацији.

Шта ће Србији донети Трилатерална елита не знамо, али ће свакако бити интересантно видети кога светска елита у Србији сматра „важним“ у креирању европске будућности и будућности овог региона.

Извор: Правда