Светска тајна влада у октобру у Београду

05.05.2014. | Мишљења

Преносимо:

БЕОГРАД – Мистериозна Трилатерална комисија, групација коју многи сматрају делом тајне светске владе и која окупља утицајне људе широм света, настала је под диригентском палицом најутицајнијих људи Беле Куће, водећег светског богаташа и масона илумината, Дејвида Рокфелера и једног од водећих америчких геополитичких магова, Збигњева Бжежинског, а ова организација ће своју велику конференцију у октобру организовати, како Правда сазнаје, у Београду.

trilateral-insignia-commission

Ова информација говори о геополитичкој и геоекономској важности Београда, што с једне стране, како каже наш саговорник, треба да нас радује, али из угла перцепције да је Београд постао важан „плен“ великих сила, можда ипак треба више да нас и плаши.

„Прошле године октобарско окупљање је одржано у Кракову у Пољској, а главне теме су биле Украјина и односи са Русијом. Лично сматрам да је тај састанак био темељна припрема свргавања Јануковича и целог хаоса. Често ова организација жели себе да представи аполитичном друштвеном, па чак и филантропском организацијом, међутим јасно је да је реч о организацији која се бави реализацијом глобалних војно-економских циљева Беле Куће.“ – тврди наш саговорник.

   „Састанак у Београду ће бити европског карактера. То је Европско окупљање Трилатералне комисије, а одржаће се од 31. октобра до 02. новембра ове године.“ – додаје наш саговорник који инсистира на својој анонимности.

Догађај у Београду, наш саговорник тврди, требало би да окупи многа утицајна имена, а посебно се ради на припреми терена да Београд после деценију и по од НАТО бомбардовања посети и Бил Клинтон, велики патрон независног Косова, што је велики подухват узимајући у обзир да се он у српској јавности перципира као један од највећих ратних злочинаца и инспиратора НАТО геноцида над српским народом.

„Ова организација је заправо један канал паралелне дипломатије. Она од почетка свог деловања ради под окриљем Беле Куће и практично се бави америчким интересима на глобалном нивоу. Оно што знам јесте да ће једна од кључних тема бити дефиниција будућих процеса везаних за Босну и Херцеговину,а за друге теме не могу ништа са сигурношћу да кажем. Претпостављам да ће односи са Русијом свакако бити основ.“ – каже саговорник Правде.

    Према изворима блиским Трилатералној комисији у Вашингтону, нека од важнијих имена која се очекују у Београду у октобру, поред низа европских политичара и бизнисмена, су Хенри Кисинџер, Бил Клинтон, Карл Билт и Сузан Носел, тврди наш саговорник.

У Србији је од прошле године основано српско представништво Трилатералне комисије под окриљем српских масона. Делују преко невладине организације „Ист Вест Бриџ“ и окупљају низ политичара, друштвено утицајних људи и државних званичника од којих највећи број припада масонима, сазнаје Правда.

Једна од чланица ове невладине организације је и Зорана Михајловић, министарка у Влади Србије, а да је ова организација веома политички активна најбоље сведочи чињеница што је Михајловићева своје чланство у овој организацији „замрзла“, што стоји и на званичном сајту ове организације, како пише због тога што је активно у служби владе Србије.

Оно што је интересантно да цео низ других државних званичника, који су такође активно у служби владе Србије, није замрзнуо своје чланство у овој организацији.

Шта ће Србији донети Трилатерална елита не знамо, али ће свакако бити интересантно видети кога светска елита у Србији сматра „важним“ у креирању европске будућности и будућности овог региона.

Извор: Правда

Повезани чланци

Васкрс у Бадовинцима и Други дан Васкрса – Беседа владике Максима

Васкрс у Бадовинцима и Други дан Васкрса – Беседа владике Максима

Христос васкрсе! Ваистину васкрсе! https://www.youtube.com/watch?v=byB1Uo9Thzc На Други дан Васкрса, Свету Архијересјку Литургију је служио Његово Преосвештенство хорепископ новобрдски и панонски Господин Максим. После службе је уприличена трпеза љубави за све...

Гучевска Литија 2017.

Гучевска Литија 2017.

Дана 02.09.2017. лета Господњег, од Бање Ковиљаче до спомен костурнице на Гучеву, биће одржана Литија поводом Гучевске битке, у славу и хвалу Господу и част и пошту нашим часним прецима, који су дали своје животе у Првом светском рату за Крст Часни и слободу златну....

На многаја љета оче Симеоне! Празник Св. Симеона Мироточивог у Бадовинцима

На многаја љета оче Симеоне! Празник Св. Симеона Мироточивог у Бадовинцима

Драги оче Симеоне, Срећна Вам слава и имендан! Да Вас Господ укрепи молитвама Вашег небеског заштитника Св.Симеона Мироточивог, да под окриљем и омофором нашег владике Артемија и даље нашу Православну веру чувате и од јеретика браните и да од Бога Вам поверену духовну...