ПОДРШКА ФЕДЕРАЛИЗАЦИЈИ УКРАЈИНЕ


zastava

Србски народ иако окупиран и под константним разним облицима притиска, не заборавља своју руску браћу. Пратимо са великом пажњом и стрепњом догађаје у вештачкој творевини Украјини и радујемо се свакој победи руског народа. Ми сматрамо да једини могући начин за мирно решење украјинске кризе (коју је изазвао Запад) федерализација Украјине и због тога дајемо потпуну подршку народу југоисточне Украјине.

Наше су мисли и молитве са народом Одесе, Доњецка, Харкова, Луганска, Николаева, Херсона, Запорожја, Дњепропетровска, Кировограда… Свим срцем подржавамо отпор руског народа украјинском фашизму и нацизму. Искрено се надамо да ће власт Руске федерације подржати и помоћи свој народ у Украјини и затражити да Запад под хитно повуче своје агенте и плаћеничке банде из Малорусије и Новорусије.

slavo_serbia-ukrajina1Такође сматрамо да је коначно дошло време да се обнови аутономија Ново Србије у Кировоградској области и Славеносербије у Луганској области,које је укинуо сатаниста Лењин 1918. године. Обновити аутономију Нове Србије која је настала као део Русије и под међународним гаранцијама које је дала Руска држава 1751. године када су Срби из Аустријског царства прешли у Царевину Русију и тамо се настанили у Новоросијском крају у садашњој Херсонској области од реке Дњепра (Днепр) до реке Сињухе (р. Синюха).

Обнова аутономије Славјаносербије која је настала као део Русије и под међународним гаранцијама које је дала Русија 1753. године када су Срби из Хабзбуршке монархије прешли у Руску царевину и тамо се настанили на простору између река Лугањ (река Лугань) и Бахмут, на десној обали реке Северни Доњец (Северний Донец), на истоку од Дњепра до станице Донских козака са главним рејонским градом Бахмутом и тврђавом Булевскаја (Булевская), касније Константиноград.

Уколико се не прихвате објективни и на чињеницама засновани предлози руског народа у Украјини, доћи ће до разбуктавања сукоба и општег хаоса у целој Украјини, као што је већ случај месецима у Кијеву. Следећи предлог биће конфедерализација Украјине.

Запад нема добре намере и очигледно хоће да инсталира своје сателитске режиме по целом свету и уништи Србе и Русе. Зато обавештавамо руски народ да власт у Србији, Црној Гори, БЈРМ и БиХ није народна, није србска. Него се ради о ЕУ режимима који не мисле добро ни Србима ни Русима. Србски народ не подржава режиме у Београду, Подгорици, Сарајеву и Скопљу. Ти режими служе ЕУ и НАТО, а Срби хоће у политички, војни и економски савез са својом браћом у Руској федерацији. Због непостојања праве родољубиве опозиције која би јединствена изашла на изборе и срушила режим у Србији, народ у великом броју није изашао на тек завршене и режиране изборе. Зато ова власт нема права да представља србски народ.

Молимо званичну власт у Русији да престане са подршком и похваљивањем НАТО власти у Београду, јер тако не постижу ништа друго осим што јачају наше заједничке непријатеље и понижавају два братска народа, Србе и Русе. Ми смо са вама, драга наша браћо по вери, крви и страдању.

Косово је Србија – Украјина је Русија. Живела Србија- Слава Русији.


СНО “СРБИ на ОКУП” Косовска Митровица
НП “Отаџбина”
УГ “Стара Србија”

15. април 2014. год.