ПОДРШКА ФЕДЕРАЛИЗАЦИЈИ УКРАЈИНЕ

17.04.2014. | Мишљења, Чланци

zastava

Србски народ иако окупиран и под константним разним облицима притиска, не заборавља своју руску браћу. Пратимо са великом пажњом и стрепњом догађаје у вештачкој творевини Украјини и радујемо се свакој победи руског народа. Ми сматрамо да једини могући начин за мирно решење украјинске кризе (коју је изазвао Запад) федерализација Украјине и због тога дајемо потпуну подршку народу југоисточне Украјине.

Наше су мисли и молитве са народом Одесе, Доњецка, Харкова, Луганска, Николаева, Херсона, Запорожја, Дњепропетровска, Кировограда… Свим срцем подржавамо отпор руског народа украјинском фашизму и нацизму. Искрено се надамо да ће власт Руске федерације подржати и помоћи свој народ у Украјини и затражити да Запад под хитно повуче своје агенте и плаћеничке банде из Малорусије и Новорусије.

slavo_serbia-ukrajina1Такође сматрамо да је коначно дошло време да се обнови аутономија Ново Србије у Кировоградској области и Славеносербије у Луганској области,које је укинуо сатаниста Лењин 1918. године. Обновити аутономију Нове Србије која је настала као део Русије и под међународним гаранцијама које је дала Руска држава 1751. године када су Срби из Аустријског царства прешли у Царевину Русију и тамо се настанили у Новоросијском крају у садашњој Херсонској области од реке Дњепра (Днепр) до реке Сињухе (р. Синюха).

Обнова аутономије Славјаносербије која је настала као део Русије и под међународним гаранцијама које је дала Русија 1753. године када су Срби из Хабзбуршке монархије прешли у Руску царевину и тамо се настанили на простору између река Лугањ (река Лугань) и Бахмут, на десној обали реке Северни Доњец (Северний Донец), на истоку од Дњепра до станице Донских козака са главним рејонским градом Бахмутом и тврђавом Булевскаја (Булевская), касније Константиноград.

Уколико се не прихвате објективни и на чињеницама засновани предлози руског народа у Украјини, доћи ће до разбуктавања сукоба и општег хаоса у целој Украјини, као што је већ случај месецима у Кијеву. Следећи предлог биће конфедерализација Украјине.

Запад нема добре намере и очигледно хоће да инсталира своје сателитске режиме по целом свету и уништи Србе и Русе. Зато обавештавамо руски народ да власт у Србији, Црној Гори, БЈРМ и БиХ није народна, није србска. Него се ради о ЕУ режимима који не мисле добро ни Србима ни Русима. Србски народ не подржава режиме у Београду, Подгорици, Сарајеву и Скопљу. Ти режими служе ЕУ и НАТО, а Срби хоће у политички, војни и економски савез са својом браћом у Руској федерацији. Због непостојања праве родољубиве опозиције која би јединствена изашла на изборе и срушила режим у Србији, народ у великом броју није изашао на тек завршене и режиране изборе. Зато ова власт нема права да представља србски народ.

Молимо званичну власт у Русији да престане са подршком и похваљивањем НАТО власти у Београду, јер тако не постижу ништа друго осим што јачају наше заједничке непријатеље и понижавају два братска народа, Србе и Русе. Ми смо са вама, драга наша браћо по вери, крви и страдању.

Косово је Србија – Украјина је Русија. Живела Србија- Слава Русији.


СНО “СРБИ на ОКУП” Косовска Митровица
НП “Отаџбина”
УГ “Стара Србија”

15. април 2014. год.

Повезани чланци

Небеска Литургија, Свети Владика Николај охридски и жички

Небеска Литургија, Свети Владика Николај охридски и жички

НЕБЕСКА ЛИТУРГИЈА Хај, шта се оно чује из даљине:Дал су вјетри, дал су вихорови,Ил шуморе горе јаворове,Ил са земљом трава разговара,Ил пјевају на небеси звијезде? Нит су вјетри, нит су вихорови,Нит шуморе горе јаворове,Нит са земљом трава разговара,Нит пјевају на...

Оци и учитељи Цркве о позоришним представама и забавама

Оци и учитељи Цркве о позоришним представама и забавама

Морална процена неких видова разоноде ОЦИ И УЧИТЕЉИ ЦРКВЕ О ПОЗОРИШНИМ ПРЕДСТАВАМА И ЗАБАВАМА Хришћанин има свету обавезу да строго прати и осматра да ли му је све потпуно корисно, да ли све служи његовом морално-духовном узрастању и напредовању, да ли поседује неку...

Васкрс у Бадовинцима и Други дан Васкрса – Беседа владике Максима

Васкрс у Бадовинцима и Други дан Васкрса – Беседа владике Максима

Христос васкрсе! Ваистину васкрсе! https://www.youtube.com/watch?v=byB1Uo9Thzc На Други дан Васкрса, Свету Архијересјку Литургију је служио Његово Преосвештенство хорепископ новобрдски и панонски Господин Максим. После службе је уприличена трпеза љубави за све...