МЕДИЦИНСКА ЗАВЕРА

naopakahumanost

Већ тридесет година истичем како су медицинске установе широм света само оруђе за фармацеутски картел, или “Велику Фарму”. Здравље је последња ствар коју представљају! У званичној медицини се ради о богатству, а не здравству, па чак и више од тога, ту је циљ да се људи држе ментално, емоционално и физички болеснима, или у стањима бивствовања која им не дозвољавају везу са својим истинским и бесконачним сопством. Велика Фарма делује као једна мрежа, упркос томе што се наизглед чини да се ради о различитим “компанијама” а њена класична структура “пирамиде унутар пирамиде” Илумината контролише читаву званичну медицинску професију и њену сродну “индустрију”. Истина је да је та “индустрија” заснована на људској патњи, а што више патње – то боље. Уосталом, здрави људи не плаћају медицинске рачуне, него болесни.

Мито, пре свега

Велика Фарма контролише оно што се учи у медицинским школама, лекове који лекари прописују, колико далеко могу да се удаље од строго-спроведених медицинских “норми” (скоро ни мало) и диктира “здравствену” политику владе. То постиже употребљавајући разне технике које укључују политичке доприносе и мито докторима као што су путовања са плаћеним трошковима до “конференција” у егзотичним местима који су само бесплатни одмори. Званична медицина “Велике Фарме” је гротескна септичка јама корупције и самоинтереса, коју погоршавају изванредни нивои незнања и неспособности међу онима којима се плаћају нечувене суме да би били “медицински стручњаци”.

Контрола медицинских школа и руководећих тела и брутално полицијско контролисање свих лекара који изазову “норме” значи да званични лекари, у ствари, уопште не знају шта је људско тело и како оно заиста функционише, а камоли како да га излече. Они само знају оно што им се каже да знају и одмах се на њих скаче ако покушају да прошире своје знање и да га примене у лечењу својих пацијената. Лекари дневно убијају и сакате монументални број људи широм света. Како је сулудо то што су лекари трећи највећи узрок смрти у Америци, после срчаних болести и рака, и да више од четвртине људи умре у америчким болницама сваке године због непотребних операција, лекова и других грешака, ефеката лекова који им се дају да би им “помогли” и болничких инфекција.

Истраживање из 2009. године открило је да више људи умре због прописаних “лекова против болова” него укупан број оних који умру од ефеката хероина и кокаина! Америчка администрација за храну и лекове (ФДА) процењује да је лек против болова Виокс, компаније Мерк, кога су нашироко користили пацијенти који су патили од артритиса, врло вероватно био главни узрок у забележених 27.785 срчаних напада и изненадних смрти због срца само између 1999. и 2003. године! Мерк је, потом, повукао лек и рекао да “ставља безбедност пацијената на прво место” али је Вол Стрит Џурнал објавио да се компанија годинама борила да прикрије здравствене ризике како би се одржала њихова годишња зарада од неких 2,5 милијарде долара.

Постоје прави доктори, али сам током година упознао многе које не бих пустио ни близу лутке на надувавање. Било је идиота, неспособњаковића и лажних лекара који крију своје грешке на гробљу. Ипак се сваког дана људи построје у њиховим операционим салама и клиникама задивљени наводном “стручношћу”.

Медицинска завера

Рептилске мреже Ротшилда-Рокфелера створиле су систем медицинских удружења, као што је Британска медицинска асоцијација (БМА) и Америчка медицинска асоцијација (АМА) да би контролисале медицину и медицинску професију. Много људи изгледа мисли да је “медицина” или “алопатска медицина” Велике Фарме, дошла прва, а да су алтернативе као што је хомеопатија дошле после ње. У ствари је обрнуто, а Илуминати су финансирали стварање медицинских асоцијација да би заменили оно што ми данас зовемо “алтернативном” медицином, својом медицином. АМА је основана 1847. године и одмах након тога је почела да контролише медицинске школе и врсте лечења која су предавана и примењивана до тада. Њу су подржавале породица Рокфелер и Карнеги Фондација Илумината, за коју је радио човек који се звао Абрахам Флекснер (Циониста Ротшилдових) који је посећивао медицинске школе и обавештавао их о њиховој подобности да подучавају. Флекснер је, пуким случајем, био брат Сајмона Флекснера (Ционисте Ротшилдових), који је оркестрирао “истраживањем” узрока и спречавања болести за Рокфелер Институт од 1903. до 1930. године. Флекснеров извештај који је објављен 1910. године, захтевао је да америчке медицинске школе наметну више стандарде за пријем и дипломирање и да се придржавају само протокола тзв. мејнстрим науке у свом подучавању и истраживању. Тако је рођена медицинска индустрија коју данас познајемо.

Амерички исцелитељ, Доктор Харви Бигелсен, написао је одличну књигу о манипулацији медицине и умешаности породице Рокфелер, која се зове Медицинска завера у Америци. АМА, фронт за Ротшилдове/Рокфелерове, појачала је нападе на медицинске школе и на алтернативно лечење тако што је увела Одељење за пропаганду, које је касније добило назив Одељење за истраживање. Његова улога коју је описао Харви Бигелсен, звучаће веома познато онима који су заинтересовани за алтернативне методе лечења. Одељење за пропаганду је предводио Доктор Артур Кремп, асистент уредника часописа Journal of American Medical Association (ЈАМА). Комитет, који се састојао од алопатских лекара, прегледао је и анализирао разне не-алопатске третмане, модалитете и услуге и објавио њихов неповољни налаз Савету, који их је објавио у часопису ЈАМА.

Извештаји који редовно покушавају да дискредитују алтернативне методе лечења константно производе они који финансирају и који су одговорни Великој Фарми. Они су само ту да униште опозицију и сада су у великој паници, јер толико много људи одбија скалпел и лекове и користи алтернативне облике лечења. Други главни циљ асоцијације АМА, под контролом Рокфелерових, био је да уведу систем лиценцирања који се, као и увек, оправдава тврдњом да служи за проверавање да сви запослени у здравству буду “квалификовани”. Искрено, баш ме брига да ли је неко “квалификован” под дефиницијом система; битно ми је да ли је особа успешна у лечењу људи. “Квалификовани” лекари сваког дана убијају пацијенте чији број надмашује број погинулих на бојном пољу. Да, наравно, постоје шарлатани и лажњаци у алтернативном лечењу – много њих – али су они далеко мање опасни од “квалификованих” лекара који рукују моћним и потенцијално смртоносним хемијским коктелима док узимају новац од Велике Фарме.

Људи без душе

Прави разлог за лиценцирање асоцијације АМА био је контрола како медицинске професије, тако и третмана које употребљава. Ова дупла стратегија напада на независност и разноврсност медицинских школа и лиценцирање лекара, разорило је до тада истакнути “алтернативни” сектор и заменио га доминацијом Велике Фарме. Чак и Ханеман школа у Филаделфији, која је названа по оснивачу хомеопатије, Кристијану Фридриху Самјуелу Ханеману, пребацила се на подучавање “медицине” Велике Фарме. Истраживач, Карл Лорен каже да је Џон Д. Рокфелер, оснивач компаније Стандард Оил, са подршком Ротшилдових, својеручно уништио доминантни медицински приступ и заменио га новим који контролише Велика Фарма: “Главни резултат ове активности био је да се његова сирова нафта која је вредела неких 5 центи по галону, одједном претворила у медицинске лекове који су били вредни милионе и милионе долара по галону.”

Харви Бигелсен пише у делу Медицинска завера у Америци следеће: “До 1919. године, дошло је до смањења броја дипломаца медицинских школа за 50 процената на 2.658. До 1970. године, постојало је само 107 медицинских школа. Само су “добре медицинске школе” (оне које су биле способне да подучавају модерну научну медицину) добијале финансијску подршку од Рокфелер Царства. Хомеопатске школе нису користиле “модерну научну медицину” и нису добијале финансијска средства од Рокфелер Фондације и других компанија лекова, упркос чињеници да је и сам Рокфелер лично више ценио хомеопатију и умро је у 97-ој години у присуству свог личног хомеопатског лекара, Доктора Х.Л. Меридеја из Дејтоне Бича.”

Како је иронично да човек који је основао медицинску индустрију – није хтео да је се дотакне! За Рокфелера, алопатска медицина је једноставно била начин узимања новца који је зарађивао од компаније Стандард Оил и употребљавао га да заради још и више новца преко фармацеутске индустрије. Велики је посао одржавати вас болеснима! Без обзира да ли већина доктора то схвата или не, благостање никад није било циљ алопатске медицине. Зашто би ови духовно и емоционално болесни људи желели да становништво буде здраво кад им могу продати лекове и третмане једино када нису здрави? Хомеопатски лекови били су релативно јефтини и доступни без рецепта пре него што су дошли Рокфелерови и заменили их лековима за које је потребан потпис лекара. Систем рецепата увео је виртуелни монопол за лекаре и њихове господаре из Велике Фарме, а идеја је да се створи пуноправни монопол у наредних неколико година. Од покретања “медицине” скалпела и лекова у Америци, мреже Ротшилдових-Рокфелерових наметнуле су је на цео свет.

Данас они контролишу све “стране” на медицинском пољу – Светску здравствену организацију (СЗО), коју су и створили; јавне агенције за “заштиту” као што су америчка Администрација за лекове и храну (УСФДА) и Центар за контролу и превенцију болести (ЦДЦ); фармацеутски картел и докторске организације. Додајте ту и поседовање медија – и они контролишу игру пошто све ове организације раде као једна јединица за исти циљ! Један шокантни пример овог двостраног сукоба интереса био је Доктор Пол Офит у Дечијој болници Филаделфије (ЦХОП). Њему су платили најмање 29 милиона долара, а можда много више, за његов део профита за вакцину Рота Тек компаније Мерк, која изазива дијареју код одојчади. Упркос овом изванредном сукобу интереса, он је употребио свој положај у Саветодавном одбору за праксу имунизације (АЦИП) центра ЦДЦ, да би осигурао да дечије вакцине заједно са његовом, постану обавезне. На сајту Доба аутизма, где је Доктор Офит разоткривен, писало је следеће:

“Очигледно, на основу права расподеле прихода који су означени у (политици ЦХОП), Пол Офит је имао већи лични интерес у комерцијалном успеху вакцине Рота Тек него било која друга особа на свету; а и више него било која друга особа на свету, нашао се на позицији да директно утиче на тај успех. За разлику од већине других патентираних производа, тржиште за обавезне дечије вакцине створено је, не потражњом потрошача, већ препоруком именованог тела званог АЦИП. Једним гласом АЦИП може да произведе комерцијално трзиште за нове вакцине које је вредно стотинама милиона долара у року од неколико месеци.”

А овакви примери нису ни ретки.

Цифре су фантастичне. Неких осам милиона људи широм света сваке године умре од рака – више од пола милиона само у Америци. Предвиђа се да ће глобални број порасти на дванаест милиона до 2030. Рак је највећи узрок смрти за људе испод 85 година, а у Америци сваки четврти човек умре од рака. Сваки четврти. Нама се слободе уклањају свакодневно да би се “јавност заштитила од тероризма” када сви ови људи пате и умиру сваке године од болести које породице лоза и њихов фармацеутски картел систематски одбијају да излече. Доктор Ричард Деј, из еугеничке организације коју контролишу Рокфелерови, по имену Планирано родитељство, рекао је тим лекарима још 1969. године: “Ми можемо да излечимо скоро све врсте рака. Информације су у архиви у Институту Рокфелер, ако икад буде одлучено да треба да се пусте.”

Деј је рекао да ће дозвољавање да људи умру од рака успорити раст популације: “Или ћете умрети од рака или од нечег другог.” Такође је рекао пре толико година да је план био да контролишу и смање популацију путем лекова, хране, нових болести направљених у лабораторијама и потискивањем лека за рак. Ови људи немају душу и због тога раде то што раде. Велика Фарма нема жељу да излечи рак када зарађује незамисливо богатство тако што лечи симптоме разорним лековима и отровима који убијају ћелије и људе као што је хемотерапија. Због тога, кад год неко ван Велике Фарме открије неки ефикасан начин за лечење рака, они су одмах на мети медицинског естаблишмента и владиних агенција.

Дејвид Ајк

извор:http://vizionarski.wordpress.com/

Повезани чланци

Страва и ужас у ОШ „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу

Страва и ужас у ОШ „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу

Последњих неколико година, србско друштво трпи убрзан процес који је у њему зачет пре готово три деценије - разарање друштвеног реда, морала и надасве духовности. То види сваки здраворазуман члан друштва, независно од степена формалног образовања и других друштвених...

МОЛИТВА ЗА ДЕЦУ

МОЛИТВА ЗА ДЕЦУ

Фотографија са Сабора родитељства у Мушветама 2014. године Господе, подигни нам децу чија ће срца бити чиста, чији ће циљ живота бити узвишен, децу која ће знати управљати сама собом пре него што зажеле да управљају другима, децу која ће гледати у будућност, али неће...

Исповест – Убио сам цело Смедерево

Исповест – Убио сам цело Смедерево

Из архиве НИН-а, сада давне 1996. године, преносимо чланак покајничке исповести о ужасима абортуса - утробног чедоморства. Др Стојан Адашевић, гинеколог који одбија да обавља абортусе Убио сам цело Смедерево " Обавио сам негде од 48 до 60 хиљада абортуса, не знајући...