КОШМАР ПОЧИЊЕ: Чиповање новорођених беба у Европи почиње од маја 2014.?!

беба

Како се наводи, чипове у тела новорођенчади уграђиваће због све већег броја нестале деце па би им чип требао помоћи у њиховом проналажењу?!

Ако је веровати италијанској интернет страници ЦорриередиРома.ит, али и према неким немачким и француским изворима, ове ц́е се године Европа, али и остатак света, суочити са испуњењем најстрашнијег Библијског пророчанства. Реч је о ‘жигу звери‘ прореченом у књизи Откривења, а којег ц́е људи бити присиљени да уграде у своје тело.

Иако се о чиповању људи и пре писало и нагађало, те је опште познато да се у Америци, вец́ годинама, чипови тестирају на одређеним групама људи (психијатријски болесници, затвореници…), као и да постоје људи који добровољно пристају на чип у своме телу, његово масовно имплементирање, иако најављено и одобрено још пре пар година, увек је спречено или се пак проводило у тајности путем вакцине.

Ова страница најављује чиповање новорођенчади, овај пут на просторима Европе, и то уз вакцину коју новорођено дете прими први дан након рођења у болници. Можда је управо то разлог законски обавезног вакцинисања јер ц́е се ускоро увести и чиповање. Застрашујуц́е је то што ова страница има потпуно афирмативан став према чипу те га представља као доброг полицијског помагача.

Чипови у тела новорођенчади уграђивац́е се због, како наводе, све вец́ег броја нестале деце па би им чип требао помоц́и у њиховом проналажењу, али и због лакше куповине и продаје, као и преноса података.

Микрочип који ц́е се уграђивати под кожу сваке рођене бебе заправо су мале техничке картице (попут зрна руже) на којима ц́е бити исписани баш сви подаци о детету, али и постављен ГПС уређај који ц́е се морати пунити сваке две године у болници покрај којих ц́е бити инсталирани ГПС системи.

Овај микрочип директно је повезан и са сателитом тако да, онај ко га носи никако нец́е моц́и да побегне у сопствену приватност, никада. Уграђивац́е се у јавним болницама свим бебама у ЕУ и то потпуно бесплатно, али ако родитељи то желе. Али, како им веровати да потајно нец́е уграђивати и оним бебама чији родитељи то не желе? Имплементирац́е се у подручје лакта леве руке, испод коже. 

Али, према овој страници, али и другим алтернативним медијима, микрочиповање је одавно почело. Чиповати се због властите ‘безбедности’ на подручју Европе и сада могу одрасли и деца која то желе. Али, од маја ове године свака беба биц́е изложена могуц́ности чиповања, али и застрашивања родитеља који би због те лажне ‘безбедности’ коју представљају као разлог за чип, заиста масовно могли пристајати на ово монструозно етикетирање људског биц́а.

Шта друго рец́и, него почело је! Чиповање људи знак је да су Библијска последња времена у пуном јеку те да се против тих знакова треба се борити свим силама.

Наиме, колико год нам то сад страшно звучало, чињеница је да је управо чиповање људи врхунац зла којег све сви прибојавају, а који се једноставно кад тад требао појавити. Моц́, контрола и потпуна власт над човеком вец́ су неко време врло видљиви у нашем друштву, а чиповање будуц́их генерација потпуно је остварење тог злог плана усмереног против човека.

Наравно и чип је представљен као мера безбедности јер би он требао да спречи отмицу деце, али и бег затвореника. Једнако као и сви закони који су изгласани у последњих пар година у целом свету, а који су представљени као заштита човека од човека. То је потпуна лаж.

Они (елите) су ти због којих деца масовно нестају, који ‘дилују’ органима, који се баве педофилијом и ритуалним злостављањем деце и који сада постављају ове законе с циљем поробљавања целог човечанства. Једном када допустите да чип уђе у ваше тело, знајте, то тело више није ваше јер не можете бити сигурни да неко не управља вашим покретима, мислима и делима. Чип је врхунац одузимања слободе човеку и то је оно најужасније од свега.

Рођени смо од Бога слободни и онај ко нам ту слободу пожели узети, знајте није од Њега.

‘И видех другу звер где излази из земље, има два рога као у јагњета, а говори као Змај. Врши сву власт оне прве Звери, у њеној присутности. Присиљава земљу и све поземљаре да се поклоне првој Звери којој оно зацели смртна рана. Чини знамења велика: и огањ спушта с неба на земљу наочиглед људи.

Тако заводи поземљаре да начине кип Звери која беше ударена мачем, али преживе. И дано јој је удахнути живот кипу Звери те кип Звери проговори и поубија све који се год не клањају кипу Звери. Она постиже да се свима – малима и великима, богатима и убогима, слободњацима и робовима – удари жиг на десницу или на чело, и да нико не може ни купити ни продати, осим оног који носи жиг с именом Звери или с бројем имена њезина.

У овоме је мудрост: у кога је ума, нек одгонета број Звери. Број је то једног човека, а број му је шест стотина и шездесет и шест.’ (Откривење)

Дневно

преузето:srbijadanas.net

Повезани чланци

Небеска Литургија, Свети Владика Николај охридски и жички

Небеска Литургија, Свети Владика Николај охридски и жички

НЕБЕСКА ЛИТУРГИЈА Хај, шта се оно чује из даљине:Дал су вјетри, дал су вихорови,Ил шуморе горе јаворове,Ил са земљом трава разговара,Ил пјевају на небеси звијезде? Нит су вјетри, нит су вихорови,Нит шуморе горе јаворове,Нит са земљом трава разговара,Нит пјевају на...

Оци и учитељи Цркве о позоришним представама и забавама

Оци и учитељи Цркве о позоришним представама и забавама

Морална процена неких видова разоноде ОЦИ И УЧИТЕЉИ ЦРКВЕ О ПОЗОРИШНИМ ПРЕДСТАВАМА И ЗАБАВАМА Хришћанин има свету обавезу да строго прати и осматра да ли му је све потпуно корисно, да ли све служи његовом морално-духовном узрастању и напредовању, да ли поседује неку...

КАДА СЕ КОЈИ ПСАЛАМ ЧИТА

КАДА СЕ КОЈИ ПСАЛАМ ЧИТА

Поуке светог Арсенија Кападокијског везано за прилике у којима треба читати поједине Псалме Приликом сађења стабала или лозе, да би донели плодове. Да би Господ просветлио оне који иду на сабор (на зборове). Да се зло одагна од људи, како не би неправедно мучили своје...