ИГОР ВОЈИНОВИЋ: Србијом влада ЕУ тоталитарни режим

Igor Vojinovic4

Какве су последице потписивања Бриселског споразума и шта наш народ може да очекује у 2014. години, за „Србин инфо“ говори Игор Војиновић, председник Народног покрета ,,Отаџбина,, и повереник удружења ,,Срби на окуп“.

Политика владе према Космету је претходних месеци била поражавајућа за српски народ?

– Потписивање тзв. Бриселског споразума је велеиздаја без преседана и на то се другачије не може гледати. Садашње и будуће генерације морају знати да је то урадила једна ненародна власт,један ЕУ тоталитарни режим који управља остатком наше државе.Запад је постепено ишао ка томе и овај режим завршава своју злочиначку мисију уништења Срба и Србије.

Још важније је што је прошли ЕУ режим поставио све своје идеолошке послушнике на руководећа мјеста на КиМ и онда је овај садашњи ЕУ режим преко њих само спровео велеиздају на терену.Када су се стари полтрони потрошили,они су поставили нове још горе и глупље,који су уз сву режимску апаратуру спровели шиптарске изборе за реализацију велеиздајничког споразума из Брисела.Тако да је режим дјелимично успио са себе да скине комплетну одговорност за издају и да то пребаци на народ.Сви они који су учествовали у одржавању нелагалних и нелегитимних шиптарских избора на КиМ починили су још гору велеиздају од ненародног режима из Београда.Режим и издајници на КиМ су предали КиМ Шиптарима ,ЕУ и НАТО пакту.Ту је веома значајну и кварну улогу имао неканонски владика Теодосије са свитом узурпатора епархије.

Иза нас је веома тешка година?

– Протекла година је година самопораза и издаје каква није до сада запамћена у историји људске цивилазације. Огољена је превара звана демократија.Свако види колике су лажи ЕУ и НАТО,али је србски народ зомбиран медијима и различитим врстама тровања.Скоро сви медији су антисрбски у служби ЕУ идеологије.Ои су заузели сва важна мјеста врх СПЦ,врх власти,скупштину,САНУ,локалне самоуправе и полицију.Војску и немамо,осим оно мало јада НАТО јањичара којих се гнушају и на Западу.на вијек од завршетка Балканских ослободилачких ратова ненародни решим је скоро успио да поништи резултате и успјехе Краљевине Србије и крањевине Црне Горе.Неће стати,они иду даље,они никад не стају и не очекујте од њих разумијевање и самилост.Сада је нареду ревизија Великог рата и поништење жртава и успјеха србског народа и у тим дешавањима.Народ се мора пробудити.Србија мора устати или ће нестати.НО,ВОСКРЕСЕЊА НЕ БИВА БЕЗ СМРТИ! Покајање и Лазарев завјет ће нам донијет слободу.Морамо устати ко народ док није прекасно,а већ је добро касно.Србија нестаје,а КиМ је предато Шиптарима,Црна Гора је поклоњена Милу,Крајина дата Хрватима,БЈРМ вампир животари на србској крви,а Босна се утапа у западне тежње.

Какав је ваш став поводом идеје легализације промета ГМО?

– ГМО је саставни дио глобализације као и промовисање изопачености,уништење културе, неморал и све друге опасне будалаштине. План је све затровати и онда их додатно опљачкати лијечењем које неће помагати,него опет тровати.У Србији већ незаконски функционише продаја ГМО производа што страних и шверцом,а највише преко ПИ ,,Матијевић,, коју народ зове ГМОтијевић.сада је у плану да се и ГМО озакони и попише ко бавеза,значи обавезно тровање и зато је Чанков кум Костић одкупио ,,Карнекс,,.Веома су опасни проблеми ГМО производа.Затроваће нам и земљу.Нећемо моћи да се прехранимо.

((Србин.инфо) – Теша Тешановић, Алексеј Димитријевић

Повезани чланци

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Мајка и сестра хероја Новорусије Владимирова Станимировић спремају се на пут у Донбас 19. марта, како би обишле гроб свога сина и брата, а такође како би упознале његову супругу и дете које је оставио иза себе. Потребна су средства за пут. Помозимо мајци и сестри...

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

Сад је доба године када се секуларно друштво у коме живимо припрема за празник Хелоувин (Ноћ вештица). Пошто смо већина нас или однедавно православни или одскора познајемо наше Православље, апсолутно је неопходно да пажљиво размотримо сваки вид нашег учешћа у овом...

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

''Ако сам ја сметња за срећу Русије и ако ме све друштвене силе које су сада на њеном челу моле да напустим престо, ја сам спреман да то учиним, спреман сам не само да се одрекнем царства, него и да свој живот дам за Отаџбину," говорио је Цар. Последњи руски цар...