Сексуално васпитање у школама у Србији

Док се овај народ опијен евро-глобалистичким интеграцијама нада “благостању“ само да уђе у ЕУ, затвара очи пред суровом стварношћу која му је наметнута баш и из те ЕУ. Прво је пример шта се догађа данас у Србским школама где нашој деци намећу разврат, блуд, содомију и друге изопачености, а други пример говори шта следи после тога:

Скандалозан уџбеники здравственог васпитања пласира младима изопачене вредности!

Пред сам почетка реализације огледног пројекта „Здравствено васпитање о репродуктивном здрављу“, Покрајински секретаријат за спорт и омладину издао је приручник „Здравствено васпитање о репродуктивном здрављу“ из кога ће 1200 ђака у 40 одељења током школске 2013/14 у десет средњих војвођанских школа (пет гимназија и пет стручних средних школа) имати прилику да уче о свом репродуктивном здрављу.

Скандалозан уџбеник из здравственог васпитања пласира младима изопачене вредности!

На овом јединственом приручнику радило се неколико месеци, а ауторке су: проф др. Александра Капамаџија, проф сци. Марија Зотовић, доц. Др Снежана Укропина, проф. др Душанка Добановачки и др. Лидиа Туро, за графичко уређење и дизајн целокупног приручника урадила је Дуња Шашић, а илустровала га је Марина Милановић. Овај уџбеник је убачен у наставу преко покрајинских власти, без знања и одобрења републичког министра просвете, надлежних и стручних институција и савета родитеља. Тренутно из њега уче млади из Вршца, Алибунара, Панчева, Новог Сада, Сремских Карловаца, Ирига, Старе Пазове, Зрењанина, Бечеја и Кикинде. Како портал Прва Србија сазнаје, спорни уџбеник нема одобрење републичког министарства али је и поред тога уведен у наставу у чак десет школа а план је да од следеће школске године све гимназије и стручне школе у покрајини користе ову књигу у настави здравственог васпитања. Прочитајте скандалозне цитате из уџбеника „Здравствено васпитање о репродуктивном здрављу“ и запитајте се има ли покрајинска власт право да, под утицајем ЛГБТ лобија, пласира нашој деци овакве изопачене ставове:

„Планирање породице у ужем смислу: – Право људи да имају жељени број деце (не више од 4)“ (стр. 107)

„Дуготрајним истраживањима и проучавањима дошло се до закључка да је хомосексуалност нормална и позитивна варијација људске сексуалности.“ (стр. 105)

„Нема доказа да родитељи утичу на сексуалну оријентацију деце, јер има примера и хомо и хетеро сексуалне деце из хомо и хетеро сексуалних бракова“ (105. стр)

На питање од када настаје хомосексуалност књига децу подучава: „Да би међу групама људи које су имале заједнички задатак као нпр. ићи у лов, опстао добар однос и циљ био извршен, развила се хомосексуалност с циљем учвршћивања пријатељства, односно боље емоционалне повезаности.“ (стр. 104) Напомена: није наведена ниједна фус нота нити извор одакле се црпи ова чињеница.

Поглавље шта то није нормално у сексу: „Некада су у ово били укључени хомосексуалност и трансвеститизам, али је ово одбачено и сада се сматра да су то варијанте нормалне сексуалне оријентације – идентитета.“ (стр. 93)

Не постоје препоруке ни границе када се може најраније (или када треба најкасније) почети са сексуалним односима“ (стр. 83)

Шта је абортус: „Појам „абортус“ означава прекид трудноће у периоду живота када је беба сувише мала да би била способна за живот у спољној средини (лакша од 500г)“ (стр. 120)

Забраном абортуса се не повећава наталитет и рађање, већ само број криминалних абортуса и њихових компликација“ (стр. 122) – наравно поново без икаквог навода извора истраживања.

Родне улоге се уче. Оне нису урођене или „природне“. Тачније, готово све што могу мушкарци да ураде – могу и жене. И готово све што жене могу да ураде – могу и мушкарци“

Пoродице, заједнице, религије и државе често регулишу и кажњавају понашање које се не подудара са очекивањима која се тичу родних улога. Такве казне могу варирати по обиму: на пример, људи могу: … – Покретати кривичне процесе и злостављати сексуалне раднице …“

У прилогу је слика из књиге …

 Хомосексуалност се јавља због бриге за потомство!

Хомосексуалност се јавља због бриге за потомство!

Извор:Прва Србија

НЕМАЧКА: Деца нису издржала предавања порнографије у државним школама

Принуђавање деце да се баве мастурбацијом, сексом од младих ноката, заправо је озбиљна диверзија против људске расе. Разврат доводи до успоравања и заустављања одрастања сваке конкретне жртве и друштва у целини…

 Са часова секспросвете у Европи одвози хитна помоћ
Час ”секспросвете” завршио се на најнеочекиванији начин, нико није могао да предвиди такав плачевни крај. Зато су родитељи пострадале деце крајње узбуђени због подобних ”просветитељских” часова. ”Геј-европа” би великом брзином  требало да уклони развраћујући образовни програм у школи пошто се показало да дечија психа просто није у стању да издржи видљиво изучавање сви страна полног живота човека.

Око десеторо деце шестог разреда били су хоспиталзовани у току часа обавезне ”секспросвете” у школи града Боркен у Немачкој. Једно од деце је изгубило свест одмах на часу  обавезно полног образовања а остали су били у ошамућеном стању. Ученик шестог разреда гимназије при испуњењу задатка учитеља при схематском пресеку полног органа, је обамро. Његови другови из разреда такође су пребледели и задихали се.

”То је био страшан тренутак”, изјавила је директорка те гимназије. Учитељица секспросвете се уплашила и позвала хитну помоћ. У општој пометњи, десет ученика били су довежени право у болницу право са часа секспросвете, саопштава прес-служба међународног друштвеног покрета ”Руске мајке”, позивајући се на немачко интернет издање derwesten.de.

Немачка учитељица секспросвете назива то ”ланчаном реакцијом” коју она не може да објасни.

Напомињемо да су у Немачкој часови сексуалног васпитања обавезни за све ученике. У међувремену, редитељи Келнских ђака, узбуђени су због предавања порнографије у државним школама у Немачкој, саопштава express.de. Деца у немачкој у основној школи не само да су обавезни да  присутствују часовима секспросвете, већ морају и да раде домаће задатке из тог предмета.

На пример, деветогодишњаци у келнској школи обавезни са да полажу испит из ”оргазма”. У чланку се објашњава да је развраћање немачке деце уведено у школски програм од 1998. године. Осим тога, специјалнод одредбом Министарства образовања у земљама Северна Рајна-Вестфалија, родитељи се прунђавају да раде домаће задатке из секспросвете заједно са децом.

Јелена Љубимова

(file-rf.ru, превели са руског: православнајапородица.срб)

Извор:србин.инфо

 

Повезани чланци

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Мајка и сестра хероја Новорусије Владимирова Станимировић спремају се на пут у Донбас 19. марта, како би обишле гроб свога сина и брата, а такође како би упознале његову супругу и дете које је оставио иза себе. Потребна су средства за пут. Помозимо мајци и сестри...

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

Сад је доба године када се секуларно друштво у коме живимо припрема за празник Хелоувин (Ноћ вештица). Пошто смо већина нас или однедавно православни или одскора познајемо наше Православље, апсолутно је неопходно да пажљиво размотримо сваки вид нашег учешћа у овом...

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

''Ако сам ја сметња за срећу Русије и ако ме све друштвене силе које су сада на њеном челу моле да напустим престо, ја сам спреман да то учиним, спреман сам не само да се одрекнем царства, него и да свој живот дам за Отаџбину," говорио је Цар. Последњи руски цар...