Господар Вучић и Господар Буловић предали Србе у шиптарске руке

“Јер не познајући правде Божије и гледајући да своју правду утврде не покоравају се правди Божијој“  (Рим.10-3)

   Никада у историји не само нашег народа, него и у историји хришћанских народа, није било такво јединство световне и духовне власти у борби против сопствене државе, народа и Цркве, какво је сада на делу у Србији. Или, како би се рекло народним речима, никада веће издаје и већих издајника. И једна и друга власт ради сопствене користи, а у интересу јахача апокалипсе САД, ЕУ, НАТО и Ватикан, раде на унијаћењу народа Србског, односно његовог претварања преко сатанистичких творевина глобализма и екуменизма, у безличну масу која је спремна да се поклони долазећем господару света, антихристу. Најстрашније од свега је то што су и једна и друга власт у рукама једног човека, и то световна господар Вучића, а духовна господар Буловића, док остали властодршци представљају обичне пиуне у њиховим рукама, исто као што су и они сами пиуни у рукама светских моћника. Док први свира и игра под диригенстком палицом Вашингтона и Брисела, други то чини под диригентском палицом Ватикана и Цариграда. Занимљиво је да су њихове каријере исте, прво су регрутовани од стране екумениста и глобалиста, затим су створили лажну представу о себи и онда, када је дошло време, показали су своје право лице, односно Буловић је прешао пут од Православног ревнитеља борца за чистоту Православне вере до отвореног заступника свејереси екуменизма и поклоника рисмког архијеретика крвника из Ватикана папе, а Вучић је започео каријеру као велики националиста (додуше без Бога) и борца против глобализма, да би данас стигао до отвореног глобалисте и евроунијате, на моменте већег и од оних из Брисела. При томе су, без имало стида,одбацили своје учитеље и њихова учења, Буловић Светог Јустина Ћелијског, а Вучић Војислава Шешеља, у које су се пре тога заклињали. Њихов начин рада је скоро идентичан, и један и други се држе Гебелсови флоксула “што је лаж већа – у њу се више верује; хиљаду пута поновљена лаж, постаје истина“, прете и примењују силу према свима који имају храбрости да им се супроставе, једина разлика је што Буловић носи мантију, а Вучић скупоцена одела.

 вучић и буловић

“Јер се увукоше неки безбожни људи, који су давно одређени на ово суђење, и Бога нашега благодат претварају у нечистоту,и јединога господара Бога и Господа нашега Исуса Христа одричу се. “ (Јуда 1-4)

   Као врхунац њиховог злочиначког савеза који је усмерен против Србије и Србског народа, догодила се отворена издаја КиМ преко шиптарских избора на којима су Срби  предати у руке Тачију и његових терориста, а што ће изазвати ново страдања Срба и егзодус. Мора се признати да су за сада веће заслуге у издаји Буловићеве, јер је он то све добро припремио. Змијским лукавством Буловића, са КиМ је 2010.г.протеран онај који је спречавао издају, владика Артемије, који је у хаосу  који је настао после рата 1999.г. сабрао Србски народ у борби за останак и опстанак на својој ђедовини.После прогона владике Артемије и његовог монаштва са КиМ, издајнички план могао је да се реализује. Ови шиптарски избори су само завршна фаза те издаје, не само зато што је Београдски режим признао сатанску творевину државу Косово, него је разбијено једнинство Срба на северу КиМ, а које су они показали досадашњом борбом против Тачијевих терориста и светских зликоваца из ЕУ и САД-а. Наша браћа и сестре на КиМ су прошле године на референдуму јасно и гласно поручили свима да је њихова држава Србија, а не никаква шиптарска квази држава. Због Вучића и Буловића, тај глас нашег народа са КиМ “ОВО ЈЕ СРБИЈА“, постао је само вапај у пустињи, који је у централној Србији остао без одјека.

plakat_1368181109_670x0-445x300

“Чистима је све чисто, а поганима и невјернима ништа није чисто, него је опогањан њихов и ум и савјест. Говоре да познају Бога, а дјелима га се одричу, јер су мрски и непослушни, и ни за какво добро дјело ваљани“ (Титу 1-15,16)

   Данас је Србија, захваљујући Вучићу и Буловићу постала земља безвлашћа у којој се ни воља народа ни Устав не поштују, и која има “непогрешивог“ вођу коме се не може и не сме ништа замерити, који има апсолутну власт. Са дозволом својих налогодаваца из Брисела и Вашингтона, са подршком екуменистичке администрације СПЦ преко Буловића и популарношћу коју има код зомбираног Србског народа, која је равна оној коју је имао Тито, господар Вучић је спреман на последњу етапу увођења тоталиризма у Србији, а то је обрачун са Светосавском Србијом. Таква застрашујућа моћ која се налази у рукама само једног човека, на којој би позавидео и Милош Обреновић, представља велику претњу за опстанак овог народа и државе. У име евроунијатског пута Србије у пропаст, господар Вучић ће сада да крене у уклањање свих оних који мисле својом главом, који се супростављају његовој издаји, исто као што је Милош учинио са Вождом Карађорђом и свима онима који су остали верни Србији и Вожду.

тројац

“Доћи ће једном време и људи ће постати болесни. Када виде онога ко није подвргнут општој болести, устаће на њега говорећи: ти син најболеснији, јер ниси као ми.Свети Антоније Велики

   У прилогу томе да је све спремно за лов на вештице, показује стање у нашем друштву, које је просто хипнотисано преко глобалистичко-екуменистичких медија. Преко тих медија које спроводе геноцид над нашим народом, сви они који бране Светосавски темељ ове државе, њену целовитост, њен уставни поредак, који воле своју земљу и свој народ, жигошу се као десничари екстремисти, хулигани, чак као фашисти, које треба забранити и уклонити јер спречавају Србију да иде путем просперитета на чијем крају је обећано “благостање“ ЕУ. Ти исти медији величају, пишу хвалоспеве и дижу у небеса све оне који мрзе и “С“ од Србије, што нам најбоље показује пример бившег директора РТС Александра Тијанића, који је створио телевизију на којој је забрањена истина, јер је изношење истине по мерилима палог света који живи на лажима, говор мржње.

мученици

„Крв Мученика је семе, из кога се рађају нови хришћани.“

Уместо закључка: Србине, подигни поглед са лажи који су те омађијале и које ти душу узимају и бар на трен погледај овај свет очима Немањића, Св.кнеза Лазара, Вожда Карађорђа, сети се речи великог Србског пријатеља др.А.Рајса које нам је упутио за сва времена: Судбина вам је у властитим рукама: блистава будућност или поново ропство“ и онда ако у теби има крви светих прадека, држи се стихова ови :

 “Устај брате Србине, око нас су душмани.
Мора вера да се брани
, устај роде  Православни!
Не дај веру и слободу
, то нам је од Бога,
Устани у одбрану народа
својега!“

гуслар Богдан Мијушковић

Дана 26.10/08.11.2013. лета Господњег на
С љубављу у Господа, верна браћа и сестре у Христу,
Братство Светог краља Милутина- Шабац

Повезани чланци

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Мајка и сестра хероја Новорусије Владимирова Станимировић спремају се на пут у Донбас 19. марта, како би обишле гроб свога сина и брата, а такође како би упознале његову супругу и дете које је оставио иза себе. Потребна су средства за пут. Помозимо мајци и сестри...

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

Сад је доба године када се секуларно друштво у коме живимо припрема за празник Хелоувин (Ноћ вештица). Пошто смо већина нас или однедавно православни или одскора познајемо наше Православље, апсолутно је неопходно да пажљиво размотримо сваки вид нашег учешћа у овом...

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

''Ако сам ја сметња за срећу Русије и ако ме све друштвене силе које су сада на њеном челу моле да напустим престо, ја сам спреман да то учиним, спреман сам не само да се одрекнем царства, него и да свој живот дам за Отаџбину," говорио је Цар. Последњи руски цар...