Уништење породице и промена пола на Западу: преглед сведочанстава

24.10.2013. | Чланци

 Потресно сведочанство мајке којој су одузели децу о стању друштва на Западу и месту родитеља, деце и легализоване изопачености у њему.

      Предавач: И.М.Бергсет, кандидат фил.наука, координатор међународног покрета “Руске мајке“ (Русские матери), које обједињује руске породице из више од 30 земаља, на конференцији “Уништавање породице и пола новим светским поретком“, које је организовао покрет “Хришћански препород“ (Христианское возрождение), 5. октобра 2013. у Москви.

Добар дан,

Ја се зовем Ирина Бергсет.

Ја сам данас овде да бих сведочила о тој куги трећег тисућлећа, са којом се срела моја породица на Западу. И не само моја породица лично. Данас, међународна организација руских родитеља – мајки, очева, деда и баба – “Руске мајке“, обједињује породице из више од 30 земаља света, које су пострадале од насилног раздвајања са рођеном децом у иностранству. Те породице и јесу живи сведоци тога шта се догађа са руском децом изван Русије.

Ја сабирам сведочанства и документа на ту тему у току две године. За то време, на разним језицима, мени су слали публикације западних медија, видео-сведочанства, ТВ-репортаже, филмове, књиге, научна истраживања. Сабравши та документа, ја ћу вам у сажетом виду рећи како се врши растурање породице и пола на Западу.

Мој задатак није био да оцењујем то што се тамо догађа. Ја сам се само трудила да саберем чињенице, документа и сведочанства. Са једним јединствени циљем – да привучем пажњу јавности у Русији, руских научника и специјалиста, историчара, социолога, теолога, криминалиста, политиколога, психолога и др., а такође, да привучем ВАШУ пажњу, уважени гости данашње конференције, ка чињеници да је ЦЕО СВЕТ ДАНАС обухваћен идејом УНИШТЕЊА природног пола и идејом уништења породице.

 Почнимо испочетка. Мени лично, дечија полиција Норвешке, под претњом пиштољима, одвела је у заробљеништво моје мрвице – моја два рођена сина.

8. марта 2011. у мој норвешки стан упали су два сарадника социјалне службе и два полицајца. Ти ЈУВЕНИЛНИ СПАСИОЦИ су отели моју децу и одвели их на од мене сакривену адресу.

Спасли су их од родитеља, од мене. Зашто? Ради се о томе што сам се ја, дан пре тога, обратила станици полиције у селу где живимо, са изјавом о томе да су норвешки грађани савршили са мојим млађим четворогодишњим сином, како ми се тада чинило, незаконите блудне радње. СУД НОРВЕШКЕ ме је тада прогласио за жену нетолерантну према норвешком моралу. И зато су ми одузели децу. Децу се предали ТОЛЕРАНТНИЈИМ родитељима бр.3 и 4. Ти изнајмљени родитељи нису имали ништа против да се мојој деци у норвешком вртићу и школи предају основе нетрадиционалних телесних односа.

Кажете да је то немогуће? Ја такође тада нисам знала, али сада знам, да се у Норвешкој већ много година реализује ДРЖАВНИ програм ПРОМЕНЕ деце из обичних ДЕЧАКА и ДЕВОЈЧИЦА у ДРУГЕ особе. Какве?

То је питање над питањима. Са тачке гледишта простог Руса, постоје само два ПРИРОДНА пола – мушки и женски. Је ли тако?

Али сва несрећа је у томе што је за сав остали западни свет тајпоглед ДАВНО застарео. Нови модерни психолози, социолози па чак и психијатри распрострањају ЛАЖНУ идеју, да природни пол УОПШТЕ не постоји и никад није ни постојао. То је била ЈЕДНА ОД заблуда хришћанских моралиста.

Нељуди тврде да, у ствари, ПОЛОВА има много више. Прво је била избачена идеја да је тих – социјалних полова- било 6 или 7. Али сада је та бројка порасла неколико пута и приближила се око ДВЕ ДЕСЕТИНЕ разних полова. Лудило, кажете?

Не. То је реална ДРУГА ИДЕОЛОГИЈА. И та Друга Идеологија је постројена на парадигми не природног, нормалног, већ неког “неприродног“ СОЦИЈАЛНОГ пола. То јест, она је постројена на идеји да пол, не само да може да се мења, већ се и МЕЊА искључиво из неких чисто социјални разлога или социјалних улога.

Аутори те идеје мноштва полова били су изопаченици. Сваки НОВИ пол они су почели да повезују са другим видом изопачености. Просто говорећи, изопаченици су избацили идеју да се пол одређује по ОБЈЕКТУ са којим се има телесни однос. Изопаченици су реч “пол“ ЗАМЕНИЛИ сексуалном орјентацијом.

Ако је изопаченик сексуално орјентисан на децу, то је његов ПОЛ – “педофил“. Ако је изопаченик сексуално орјентисан на животиње, то и јесте његов ПОЛ – “зоофил“. Тако то изгледа у грубо. Постоје међу изопаченицима они који су одмах орјентисани и на децу и на животиње. Такве особе су сами изопаченици назвали КВИР (уврнут, изопачен).

Да се не би мешало са традиционалним половима, изопаченици су решили да саму реч “пол“ прогласе за “застарелу“, и тако су га избацили на ђубриште историје. Социјални инжењери су појачали уништење пола у западној култури надгобним спомеником, на коме су написали нови израз “гендер (џендер)“.

Осим тога, у енглеском језику реч “џендер“ још означава потпуно и категорију “рода“: мушки род, женски род и средњи род.

И ето, ти сатански “гендери“ почели су да се множе даноноћно и ДАНАС их има на хиљаде. У почетку су потрошили 20-30 година на то да би усадили у свест човечанства да би у целокупности западне културе, западне музике, западне књижевности и западне уметности, “мушкарци“ и “жене“ изумрли као диносауруси, а тамо постоје САМО “хомо“, “лезбејке“, “бисексуалци“, “трансвестити“ и “трансгендери“.  Успут, под паролом “права човека на изопаченост“ – природни пол је престао да се назива не само “нормалним“ него и “природним“.

На тај начин је била вештачки произведена “лингвистичка чистка“, растурање нас – “мушкараца“ и “жена“ из културне средине. Зато није ни чудо што су традиционални “мушкарци“ и “жене“ у западном свету, постепено почели да се посматрају као рудименти, остаци старог, застарела класа, људи “друге врсте“.

Ви знате како САДА називају нас, нормалне људе и жене на Западу? Већ одавно реч “природно“ за све нас се НЕ КОРИСТИ. Уместо њега је убачена друга реч – “стрејт“, што значи буквално – “прави“. То јест ви и ја смо – “стрејтери“. Шта је то? Ништа. Празнина. “Стрејт“ – то је збир звукова који ништа не значе, без икаквог архетипа, без корена, без материјалног еквивалента. Данас се МОЖЕ ЗАКЉУЧИТИ, да се вештачко лингвистичко избацивање ПРИРОДНОГ пола у западном свету ИЗВРШИЛО и скоро потпуно је ЗАВРШЕНО.

Из чега то исходи? Из реалности. У толерантној Европи, у Канади, САД, Новом Зеланду, Аустралији, ако будете требали да искажете своју сексуалну орјентацију (на пример у брачној агенцији) предложиће вам да поставите квачицу у поље: “стрејтер“, “хомо“, лезбејка“, “бисексуалац“, “трансвестит“ или “трансгендер“. Данас бисмо ми требали да ставимо квачицу у поље “стрејтер“. И ја и ви, ми прекрасно схватамо да ми нисмо никакви стрејтери, ми смо – мушкарци и жене. Али нас и вас тамо ВИШЕ НЕМА. Нас су очистили. Лингвистички. Уништили. Сатрли. Отписали…

Уништење природног пола у лингвистичкој равни – то је био први корак Запада.

Други корак Запада – уништење природног пола у званичним документима. Да, да. Мултитолерантни западњаци су направили други корак за избацивање природног пола из свих званичних папира. А пре свега из ПАСОША. Добро сте чули…

Пар година назад нико у Русији није приметио како је у Аустралији и Новом Зеланду, као пробни светски пројекат, био заведен ТРЕЋИ ПОЛ.

Шта је то? До тог тренутка у пасошу, у пољу “ пол“, биле су само две могућности – “мушки“ и “женски“ пол, т.ј. била су ДВА поља и у једном од њих је стајала ознака.

А сада квадрата у пасошу има ТРИ. Трећи квадрат је обележен словом “икс“.

Тај трећи пол СУ ВЕЋ, осим у наведене две државе, увели на Тајланду, а од 1. новембра 2013., то треће поље ће се појавити у пасошима, прво НЕМАЧКЕ, а затим убрзо и у земљама свих других држава Еврозоне.

А онда ће, у врло кратком року, то поље “икс“-пола ПОТПУНО ДА ИЗБАЦИ наш и ваш природни пол из званичне документације целог Запада.

Прво ће сви изопаченици бити записани у трећем пољу “икс“. Затим они неће бити задовољни тиме што у њиховом пасошу стоји апстрактно слово “икс“. И онда ће изопаченици свих врста завикати на ЦЕО СВЕТ  о тзв. “правима човека“ на своје слово, своје сексуалне оријентације. И онда ће се у трећем пољу наћи слова “л“, “г“, “б“, “т“, а затими других “група“ сексуалне орјентације, које се множе не дневно, него сатима. А пошто пасош није од гуме, то ће наше и ваше квадратиће “м“ и “ж“ једног красног дана да ЗАБРАНЕ. Или ће они сами да ишчезну као непотребни. Или ће их избацити из било ког другог разлога. Није битан сценарио, крај је ЈЕДАН – уништење нашег и вашег  природног пола из званичних докумената, поштовани учесници данашње конференције, нове особе ГАРАНТУЈУ. То је питање времена.

Трећи фронт уништења пола је физичка раван. Запад напада нашу децу, трудећи се да им усади нетрадиционалну орјентацију од рођења. Ако родитељи нису покорни и противе се томе, Запад је решио да ОДСТРАНИ РОДИТЕЉЕ из процеса васпитања потомства. Одузимање деце у модерној Европи и по целом Западу сада је решено да се обавља одмах ОД ДАНА РОЂЕЊА. Помоћу те јединствене јувенилне казне – принудне предаје потомства држави – ликвидирана је категорија родитеља и УНИШТЕНА  породица као ћелија друштва.

 

Јувенилно правосуђе – не пуштајмо кошмар у наше породице!

Сада функцију преваспитавања деце у особе толерантне на изопачености носи на себи Западно друштво. На Западу су направљени специјални програми у том правцу за јасле, обданишта, школе и универзитете. Чудићете се, али написана је и одштампана НОВА дечја књижевност толерантна на изпачености. Она је предназнечена за све узрасте: од нуле до године, од године до две, од две до четири, од четири до шест итд.

У децембру 2012. године, истакнуте феминисткиње у Европском парламенту су поставиле на гласање пројекат закона који забрањује сву класичну дечју књижевност у Европи. Таква књижевна инквизиција само што није уведена…али, истина, фалило им је неколико гласова при гласању у Европарламенту и своје прво време су неоинквизитори изгубили тада. Зато су се у Француској реванширали. Тамо сада потпуно легално прваци у школи уче нову прозу: “Тата носи хаљину“. Та књига је својеврсна француска азбука хомосексуалности. Он прича деци о томе да Маша није девојчица а Васја – није дечак…

О свему овоме сам први пут сазнала из писама Руса који живе у Аустралији, Швајцарској, Новом Зеланду, САД, Канади или у Европи. Руски родитељи у својим писмима описују, са тачке гледишта руског човека,  варварске чињенице и појаве савременог Запада.

Ево неколико кратких цитата из писама:

“У Норвешкој деци у јаслама деци читају бајке о принцу који се заљубио у краља“.

“У Швајцарској дечаке треба доводити у обданиште у хаљинама“.

“У Данској на бандерама стоје огласи: “Издаје се коњ ради интимних односа““.

“У Немачкој у једном градићу ради 10 зоо-бордела“.

“У Америци се спроводе конкурси лепоте међу трансвеститима-дечацима од 6 година“.

“У Канади су легализовани експерименти на деци: стерилизација, лоботомија“.

“У Швајцарској је 30.000 деце одузето традиционалним родитељима и већ предато једнополним“.

“ У Норвешкој ће се у школском програму за прваке појавити предмет “инцест“.

“У Канади је педофилија – званично призната сексуална орјентација“.

“2013.год. су у свим школама у Француској заменили “дечаке“ и “девојчице“.

“У Холандији легално постоји партија ПЕДОФИЛА, а такође свирепствује инфантофилија или односи са новорођенима“.

 

 

У последње сведочанство се не може поверовати без доказа. Зато смо то проверили и нашли на холандском језику мноштво новинских материјала и ТВ емисија о кривичном процесу који је привукао највише пажње 2012-13 године.

Ради се о томе да је један холандски хомосексуалац, који је живео у истополном браку са другим хомосексуалцем, силовао преко 100 деце. Његова најмлађа жртва је имала само 9 дана од рођења. А најстарија 2 и по године. То јест, добро сте чули, реч је о новорођенчади и деци у узрасту до тога. О масовној распростањености  инфантофилије у Еврозони говори чињеница коју су поменули у многим медијима, и на руском језику, да су код тог задржаног инфантофила нашли гигантске количине неуништених фото и видео материјала. Толико велике количине да њима можете да напуните цео интернет…

Али, што је још више поражавајуће – ту децу није имао ко да штити. У вези са тим што је породица у Холандији већ иништена, тамо су такви и закони. Родитељи те деце – по законима Европе – нису имали никакво право да сведоче о насиљу над својом децом. Зато што холандски суд није био склон да то назове актом “насиља“. Јер све жртве – одојчад, нису се ни на који начин противиле. Дошло је чак до тога, да су стручњаци утврдили да је узрок тога што се десило “хиперсексуалност“ тог хомосексуалног аморалног субјекта.

Ма како невероватно да вам то сада звучи, то су све реалне чињенице. И све то можете сами да нађете ако унесете у поље за претрагу тог звера-инфантофила: “рижскии монстр“ (ришко чудовиште).

Уздгред, слични овом европски интереси, највише су данас распрострањени међу ЖЕНАМА. Да, да, добро сте чули. Педофилија, инцестофилија и инфантофилија – то су и женски пороци савременог Запада.

Наиме, руски родитељи, који данас живе на Западу, ударају у ЗВОНО НЕСРЕЋЕ. Њихова сведочанства о намерном УНИШТЕЊУ ТРАДИЦИОНАЛНЕ ПОРОДИЦЕ, ТРАДИЦИОНАЛНИХ ВРЕДНОСТИ, а такође и о ПРИНУДНОЈ ПРОМЕНИ ПОЛА КОД ДЕЦЕ – то је упозорење за Русију.

Вратите нам родитеље!

 Ја лично сам побегла из Норвешке чим сам могла. Ја сам морала да оставим све: стан, дом, кола, имовину и све личне ствари, стечене у току 45 година живота. Од двојице синова успела сам да спасим само ЈЕДНОГ СИНА. Другог мог сина сада крију у шумама Норвешке на тајној адреси. Тајној само за мајку, за мене. Како и следи из закона савремене Европе, традиционална мајка је данас “непријатељ број један“ за свако дете. Управо зато су сви судови, укључујући и Виши суд Норвешке установили да лишавају мене, мајку, СВИХ видова контакта са рођеним сином, одузетим у Норвешкој. То јест НЕТОЛЕРАНТНИМА је данас забрањено апсолутно све: преписка, честитке, телефонски разговори, чак и скајп. НЕТОЛЕРАНТНИ чак НЕМАЈУ ПРАВА ЧОВЕКА. Никаква.

Ja сам мајка! Ја имам право! – НЕ ЈУВЕНИЛНОМ ПРАВОСУЂУ

 Већ две године нема ни вести од мог сина. Када су га одвели под цевима пиштоља у ЗАРОБЉЕНИШТВО (а то и јесте заробљеништво, уважени учесници конференције), мој Миша је имао само 4 године. У том педофилном заробљеништву је већ две године. То јест он сад има већ 6 година. Он је у Норвешкој ишао у вртић, где су му васпитачице-лезбејке читале бајке о гејевима и трансвеститима. А ове године је кренуо у Норвешку школу. Тамо га учитељи хомосексуалци обучавају азбуци љубави на часу под називом “инцест“.

И то све, авај, није страшни сан и чак није ни хорор филм.

Само на минуту, молим вас, замислите да се све то десило вама. И вашој деци. Одузимање, замена пола, тајна адреса.

Макар зато да би схватили да овде у Русији још увек постоји ШАНСА ДА СЕ СВЕ ТО ИЗБЕГНЕ.

Русија је данас остала последње острво хришћанства, последња ограда породице, последњи чувар и заштитник морала.

И ДАНАС, у име свих пострадалих од јувенилних ужаса Европе и Запада, ја сам овде да бих звонила у ЗВОНО НЕСРЕЋЕ. Ја вас не молим да ми верујете. Молим вас да нас чујете. Нас, који смо изгубили оно највредније што смо имали – рођену децу. Можда су наше наде да их вратимо – илузорне. Али је зато реална нада да ћете нас ви чути и спасти се, да нећете изгубити своју децу.

http://православнајапородица.срб/2013-05-21-08-58-39/200-2013-10-16-13-02-07

Повезани чланци

Небеска Литургија, Свети Владика Николај охридски и жички

Небеска Литургија, Свети Владика Николај охридски и жички

НЕБЕСКА ЛИТУРГИЈА Хај, шта се оно чује из даљине:Дал су вјетри, дал су вихорови,Ил шуморе горе јаворове,Ил са земљом трава разговара,Ил пјевају на небеси звијезде? Нит су вјетри, нит су вихорови,Нит шуморе горе јаворове,Нит са земљом трава разговара,Нит пјевају на...

Оци и учитељи Цркве о позоришним представама и забавама

Оци и учитељи Цркве о позоришним представама и забавама

Морална процена неких видова разоноде ОЦИ И УЧИТЕЉИ ЦРКВЕ О ПОЗОРИШНИМ ПРЕДСТАВАМА И ЗАБАВАМА Хришћанин има свету обавезу да строго прати и осматра да ли му је све потпуно корисно, да ли све служи његовом морално-духовном узрастању и напредовању, да ли поседује неку...

КАДА СЕ КОЈИ ПСАЛАМ ЧИТА

КАДА СЕ КОЈИ ПСАЛАМ ЧИТА

Поуке светог Арсенија Кападокијског везано за прилике у којима треба читати поједине Псалме Приликом сађења стабала или лозе, да би донели плодове. Да би Господ просветлио оне који иду на сабор (на зборове). Да се зло одагна од људи, како не би неправедно мучили своје...