Режим из Београда уплашио се ИСТИНЕ и забранио трибину у Шапцу


 

издајници

“Великаши, проклете им душе, на комате раздробише царство… великаши, траг им се утр’о…великаши, грдне кукаквице, постадоше рода издајице!“ Његош

Два дана пред заказану трибину у Шапцу “Косово је срце Србије“, на којој су браћа са КиМ требали да изнесу истину о издаји коју врши актуелна власт преко шиптарских избора, обавештени смо од стране управе Културног центра да због реновирања сале не може бити одржана најављена трибина.

         Приликом договора о закупу наведене сале, рекли су нам да нећемо моћи да користимо велику салу због радова на истој, али да можемо да добијемо мању салу са око 60 места. Ми смо ту понуду прихватили, а управа Културног центра нам је саопштила да ако се реновирање велике сале заврши до нашег термина за трибину, да ћемо моћи да је користимо, а у сваком случају на коришћење имамо малу салу. У складу са постигнутим  договором, ми смо кренули са оглашавањем трибине. Почетком недеље је полепљене су плакате по граду, а преко локалних телевизија је емитован оглас о трибини. Након тога, сазнање о ширењу ИСТИНЕ која је у Србији забрањена, дошла је и до евроунијатске власти у Београду, која није губила време и извршила је притисак на управу Културног центра да нам откажу салу, што су ови и учинили на поменути начин. Занимљиво је да су на власти у Шапцу ДС, ЛДП и УРС, такозвана опозиције на републичком нивоу, али када је у питању издаја КиМ, онда су јединствени. Да ово није никаква случајност, говори и податак да исти проблем имају и чланови организације “Срби на окуп“ на КиМ, где им не дозвољавају да користе сале које су у власништву државе, на којима би организовали трибине са темом “Не шиптарским изборима“.

        Данас када су готово сви медији електронски и писани у Србији под потпуном контролом тоталитарног режима у Београду, једини начин за ширење ИСТИНЕ је интернет и жива реч на трибинама. Због тога ми у последњих неколико година организујемо трибине са темама које су забрањене у медијима или о којима се износе само режимске лажии при томе смо имали добро сарадњу са управом Културног центра. Тако смо у септембру  2010.године организовали у наведеној сали трибину “Светосавље или парада поноса“, а поводом најављене срамне параде хомосексуалаца. И поред невиђеног притиска од стране полиције а по налогу тадашњег Тадићевог режима, ми смо ипак успешно одржали трибину. То све говори да је овај актуелни режим отишао још даље у забрани ширење ИСТИНЕ, односно да се налазимо на корак до завођења тоталне диктатуре, где ће бити забрањена ИСТИНА, а могу се чути само евроунијатске лажи издајничког режима.

         Србија и Србски народ су пред својим нестанком, зато немамо право да ћутимо и нико нема права да нас ућуткује, а Свети Јован Златоусти нам је поручио:

До смрти се бори за истину и Господ ће побеђивати за тебе

Дана04/17.10.2013. лета Господњег 

С љубављу у Господа, верна браћа и сестре у Христу,        

Братство Светог краља Милутина- Шабац