Писмо са Косова и Метохије (ВИДЕО)

pismo-sa-kim

Драги брате и сестро…

Ово је писмо безгласни вапај да нас неко чује, да сазна да постојимо, да разуме у каквој се ситуацији налазимо пред зло које нам се спрема.

Пишем га у име Срба са Косова и Метохије, прецизније – у име оног дела Срба који је остао уз своју веру Светосавску, у име бранитеља Србије на КиМ, бранитеља вере и истине и последњих уставобранитеља.

Драги брате и сестро, наш живот личи на (још ненаписану) трагедију коју живимо свакога дана а слутимо да се ових дана одиграва и последњи чин те трагедије чије ће велико финале бити 3. новембра ове 2013. године (када су заказани шиптарски локални избори).

[youtube_sc url=“http://www.youtube.com/watch?v=e6-DTNSD8YY“]

Питаш како се осећамо… Довољно је ако ти кажем да се осећамо као да се на наша плећа сручио цео свет. Само нам још Бог даје снагу да истрајемо.

Не, нису за нашу несрећу криви само Шиптари који нас годинама затираше уз невиђена зверства и притиске, ни само тај неправедан свет (такозвана „међународна заједница“) који нас, жртве терора, третира као виновнике свег зла, ни КФОР, ни ЕУЛЕКС, ни НАТО који нас је крвнички бомбардовао више од два месеца а после дошао да нам дели лекције о демократији и правди… Нису само они криви! ВИШЕ ОД ЊИХ КРИВА ЈЕ бестидна власт у Србији која нас, српски народ, гура у канџе крвника!

Питаш зашто то раде?

Морам да ти кажем да14 година траје наша борба за опстанак. 14 година муке, невоља, суза, патње и труда са јединим циљем – да останемо да живимо у својој држави Србији (која никада неће признати Косово?).  И борили смо се лавовски све те године и имали смо некад већу, некад мању подршку наше државе Србије, и опстали смо…

Али… видевши да не може да нас порази силом, враг је лошим људима лукаво понудио власт и примамљива обећања (улазак у ЕУ) под условом да нас се одрекну. И лоши људи на власти су пристали на то и кренули у невиђену репресију над својим народом!

Заиста, није забележено да једна држава покрене читав државни (и црквени!!!) апарат да сломи СВОЈ народ који не пристаје да неправду назове правдом, да безакоње назове законом, да туђу „државу“ назове својом, који не пристаје да му обришу сећање, завежу језик и преобрате ум!

Данас нам ненародна власт у Србији прети зато што јесмо то што јесмо – Срби, православни у својој земљи Србији…

Сметамо им јер су дали обећање да ће нас преобратити у „косоваре“, држављане злочиначке квазитворевине Косово (Да не да Бог!)

Сметамо им јер их подсећамо на издају коју учинише кршећи Устав и Закон Републике Србије.

Сметамо им јер не желимо да им се придружимо у издаји!

Сметамо им јер не пристајемо на излазак на изборе у другој држави!

Сметамо им јер не пристајемо на лаж да ће нам у тој шиптарској држави бити боље (!!!)

Сметамо им јер постојимо и подсећамо их на њихов Каиновски грех, јер су смртно уплашени да им не пропадне посао, да се не разоткрије њихово прљаво лице!

Зато нам прете, зато нас уцењују, застрашују, лажу, зато нас држе у мраку, зато праве поделе, окрећу сина на оца, брата на брата, цепају и уништавају све што нам је свето и све што је значајно за наш опстанак!

Али, заборавили су сви они – и властодршци и недостојни црквени великодостојници – да су ударајући на нас ударили на Господа, Светитеље Божје и целу Небеску Србију (којој се бестидно подсмевају)!

Али нека знају – Бога не могу преварити!

Његова ће бити задња!

Од нас је БОРБА – од Господа ПОБЕДА!

22.10.2013.
СРБски ФБРепортер

Повезани чланци

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Мајка и сестра хероја Новорусије Владимирова Станимировић спремају се на пут у Донбас 19. марта, како би обишле гроб свога сина и брата, а такође како би упознале његову супругу и дете које је оставио иза себе. Потребна су средства за пут. Помозимо мајци и сестри...

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

Сад је доба године када се секуларно друштво у коме живимо припрема за празник Хелоувин (Ноћ вештица). Пошто смо већина нас или однедавно православни или одскора познајемо наше Православље, апсолутно је неопходно да пажљиво размотримо сваки вид нашег учешћа у овом...

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

''Ако сам ја сметња за срећу Русије и ако ме све друштвене силе које су сада на њеном челу моле да напустим престо, ја сам спреман да то учиним, спреман сам не само да се одрекнем царства, него и да свој живот дам за Отаџбину," говорио је Цар. Последњи руски цар...