Ближи се неизбежно! Децо Србије… БУДИТЕ СЕ !


Ближи се неизбежно. Непријатељ, ојачан и подржан од стране србских изрода и издајника који су на власти у Београду, плете ”паукову” мрежу нама Србима са севера Косова и Метохије. Док већина Срба умртвљено ”медитира”, несвесна ужаса који се спрема србском народу на КиМ а потом и у остатку Србије, једна шачица трезвених покушава да се прибере и да се припреми за тешка времена која су нам изрежирали ”холивудски уметници” из Европске Уније, Београда и Приштине. Кампања од стране Београда за одржавање локалних избора у ”независном косову” увелико тече на подручју севера Косова и Метохије. На жалост, партијски чиновници СНС-а и СПС-а, ти СРБОАРНАУТИ навикнути на партијско ”послушаније” су већ увелико у игри и припремају своје окружење на неминовност изласка на те, погубне по србски народ, локалне изборе.
Неки ће рећи… ”па неће бити велики одзив” али тако су говорили и пре много година у Грачаници, и заиста тада није био велики одзив: 1 или 2% СРБОАРНАУТА је тада изашло на изборе али и то је било довољно зликовцу Тачију и америчко-европским монструмима да прикажу легитимност учешћа СРБОАРНАУТСКЕ фукаре у функционисању шиптарске државе.
И сада, после четрнаест година, стратегија се није променила. Рачуна се на малу излазност Срба на северу КиМ. Међутим, као и онда, то неће бити проблем јер сада имамо нове моменте. Влада Србије је предвидела слабу излазност на северу КиМ и зато је у бирачке спискове уписала све оне који данас живе у суженој Србији а рођени су на КиМ а који су већ до сада два пута ударили нож у леђа нама Србима који још живимо на КиМ. Ти бивши Срби су нам први пут ударили ножем у леђа тако што су продали непокретности и побегли са КиМ а онда се после много година повратили и другим ударцем ножем у леђа издали нас зарад Тачијевих 40 евра пензије. Због те шиптарске пензије морали су да изваде ”косоварске личне карте” и тако постали држављани ”државе Косова” (продали веру за вечеру), док смо се ми борили на барикадама и спречавали окупаторе и Приштину да окупира и север КиМ.
Сада, у њиховом трећем походу са ножевима о наша леђа, њихова ће имена бити употребљена да нас коначно дотуку тако што ће негде у Србији њиховим именима и гласачким листићима бити приказана велика излазност на шиптарске изборе у којима ћемо ми који смо остали да овде живимо коначно и пострадати. Сада ће ”званични Београд”, колика год да буде излазност на северу КиМ моћи поштом да пошаље попуњене гласачке листиће свом ”јарану” Тачију и да мање од једног процента учини много већим, можда достигне и 20 или 30 %. Међутим како у овој прљавој игри проценти нису најважнији, већ се рачуна на то да ће ти новоизабрани СРБОАРНАУТИ имати подршку и од САД и од ЕУ и од Београда и Приштине, да ће бити финансирани и ушушкавани у прљави новац којим ће моћи да купују ”ОБЕЗБОЖЕНЕ србе” са севера КиМ (што је морате признати врло реално и могуће), нама, једној шачици Срба не остаје ништа друго него да као и у времену барикада почнемо да разрађујемо модалитете могућег отпора белосветској фукари и домаћим изродима.
Наравно да вам сада и овде нећу говорити о могућим начинима да се крене у нови отпор. Рећи ћу само да је он могућ и да су могућности велике.
Зато браћо наша, ви којима је свето Косово и Метохија у срцу а Србија ваздух који дишемо…. приберимо се, пребројмо се. Барикаде су биле само један од начина да се у оним околностима одговори на опасност која нам је запретила. Сада се непријатељ умножио, опасност је већа а то нас неминовно тера да се и ми додатно уозбиљимо и да се новим методама супротставимо свима који би да нас поразе.

Господе подари нам мудрост, чврстину и истрајност !

СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК ЈОЈ ЈЕ ВЕРНЕ ДЕЦЕ !

ДЕЦО СРБИЈЕ… БУДИТЕ СЕ !

Саша Касаловић потпреседник ССНО –Срби на окуп

напомена: Овај диван и убедљив текст брат Саша је написао 06.08.2013.г. али како се ближи време шиптарским изборима, он је све актуелнији.