КЛУБ БИЛДЕРБЕРГ ИЛИ КАКО ИСПЛАНИРАТИ САВРШЕН ЗЛОЧИН

БИЉАНА ЂОРОВИЋ:

КЛУБ БИЛДЕРБЕРГ 
ИЛИ 
КАКО ИСПЛАНИРАТИ САВРШЕН ЗЛОЧИН

Хотел Гроув у  у Херфордшајру (Hertfordshire), недалеко од Лондона, био је од 6-9 јуна место окупљања чланова клуба Билдерберг: 138 учесника из 21 земље, међу којима су били: директорка ММФ-а Кристин Лагард (Christine Lagarde); председник Европске комисије Хозе Мануел Барозо (Hose Manuel Baroso); шефови дипломатија, бивши амерички државни секретар, један од најзаслужнијих добитника орвелијанске Нобелове награде за „мир“, Хенри Кисинџер (Henry Kisinger), бивши директор CIA-е Дејвид Петреус  (David Petraeus), бивши министри финансија САД Тимоти Гајтнер (Timothy Gaithner) и Роберт Рубин (Robert Rubin), бивши премијери Француске и Италије, Франсоа Филон (Francois Fillon) и Марио Монти (Mario Monti); миснистар спољних послова Шведске, Карл Билт (Carl Bildt); водећи људи из НАТО-а; Светске банке, Светске трговинске организације, Европске централне банке, угледна професорска имена Оксфорда, Харварда, Стенфорда и Принстона, председници светских медијских корпорација.

13.07.2013. извор ПЕЧАТза ФБР аутор и члан редакције Биљана Ђоровић

BILDERBERG1_0_0_468X10000

Међу учесницима из света бизниса, финансија и индустрије био је приметан велики број извршних директора, председника и директора неких од највећих корпорација на свету, а састанку су по први пут присуствовали и челни људи корпорација које поседују Интернет, попут оснивача Амазона, Џефа Безоса (Jeff Bezos) и Google-a, Ерика Шмита (Eric Smith). Нимало случајно, будући да је један од централних циљева Светске владе успостављање тоталне контроле над светском популацијом.

Овај план укључује са једне стране примену веома прецизно разрађене орвелијанске агенде пропаганде и манипулације: континуиране примењује „Стратегија обмане“ (инжињеринга или производње сагласности развијених током педесет протеклих година у оквиру института РАНД и Тависток које финснсира породица Рокфелер),  а са друге употребу пуног опсега оружја за контролу ума која ће се у највећој мери ослањати на природу електромагнетских таласа и оружја попут ХААРП-а и МУОС-а (Mobile User Objective System).

Да би се ови циљеви успешно и неометано одвијали, неоходно је потпуно кадровско и операционално укључивање гигантских Интернет компанија у тотални рат против човечанства.. Стратешка супремација је технолошка: орбитална и кибренетска. Глобалитаристи улазе у последњу фазу геофизичког опкољавање планете.

 

РАЗОТКРИВАЊЕ НАЈБОЉЕ ЧУВАНЕ ТАЈНЕ

 

Постојање клуба Билдерберг, било је током пола века једна од најбоље чуваних тајни и показатељ да је успостављена потпуна контрола гигантских медијских корпорација од стране Билдерберга, Савета за спољне послове, НАТО-а, Римског клуба и Трилатералне комисије. Захваљујући упорним и бескомпромисним истраживачима „господари новог света који се састају у тајности и кују завере у дослуху са глобалним медијима“, били су коначно, прошле године, принуђени да признају своје постојање а Билдерберг је на овогодишњој конференцији, по први пут, отворио биро за медије који је био смештен у широј зони хотела Гроув, у близини капије, на улазу у хотелски посед. Један од људи који су највише допринели раскринкавању тајног рада групе Билдерберг, надавнo преминули Џим Такер, новинарAmerican Free Press-а, последњих четрдесетак година их je пратио у стопу. Билдергери су сматрали Џима Такера својим непријатељем бр.1. Велику улогу у раскринкавању ове организације одиграо је и Данијел Естулин, писац књиге „Клуб Билдерберг“ а последњих година истраживачима се придружио и Чарли Скелтон који током одржавања састанка групе Билдерберг у Astir Palace Hotel Resort-у у  Грчкој 2009.године заједно са Џимом Такером био прогањан и саслушаван од стране полиције. Током овогодишњег састанка клуба Билдерберг, одржан је и тзв. Bilderberг Frinгe Festival који је окупио политичаре, новинаре, музичаре, уметнике из читавог света који се противе претварању Планете у прћију моћника који су уништили демократију и људске слободе, отели светске ресурсе и претварили планету у гигантски концентрациони логор у коме трују и убијају људе кемтреослима, ХААРП-ом, ГМ храном, вакцинама…Билдерберг је, дакле, давно„откривен“ али су његови критичари бесомучном пропагандом проглашавани за озлоглашене „ТЕОРЕТИЧАРЕ ЗАВЕРЕ.

алекс џонс

Но, глобалитаристи су дефинитивно изгубили информациони рат, највише захваљујући инфо-ратнику, Алексу Џонсу, оснивачу и власнику медијског радио и ТВ програма Infowars и Prison planet. Својим програмима, документарним филмовима, експлозивном енергијом, огромним знањем и „чулом“ за историјски развој, геноцидалне циљеве и методологију Новог светског поретка, Алекс Џонс, је „пробудио“ и едуковао огроман број људи широм света; његове континуиране и утемељене анализе, као и увиди његових гостију и „посаде“, изузетно су допринели да се пробуди успавана свест и савест великог дела човечанства. Велика је заслуга Алекса Џонса у ревитализацији значаја идеје слободе, патриотизма, истине и правде у ситуацији у којој је човек, (форматизован да се диви сјају и статусним симболима а не суштини, вредностима, духовној дубини и етичности), изгубио чврсте тачке и похрлио у чврст и коначан загрљај зла, предајући се поларној инерцији и фасцинантној опседнутости импотентном зависношћу пред малим екраном. „Ово је година Алекса Џонса“ – написао је недавно Drudгe Report на свом интернет порталу, и ништа не може бити истинитије.

Пакао симулације – мехур бескрајних лажи и симулакрума, производње реалности (једино што мејнстрим медији раде) се попут финансијског мехура надуо и дошло је време да тај балон лажи на коме глобалитаристи изводе свој „савршени злочин“, експлодира, остављајући јасне трагове који, као никада до сада, осветљавају монструозну природу порцеса који су току а чија генеалогија води до самих корена цивилизације Запада. Балон симулакрума је напрсао, и свима који се не налазе у медјском трансу, изгледали су крајње мизерно и недостојно напори CNN-а, BBC-ија и осталих прес-титутских медија који су били принуђени да признају да група Билдерберг постоји и да заиста одржава састанке сваке године. Но они су окупљања председника, премијера, међународних банкара, НАТО генерала, челних људи фармацеутског, медицинског и научног бешчашћа представили као чајанку и: „прилику да се окупе, уживају у дивној атмосфери светских хотела са пет звездицца како би донели најбоље одлуке за будућност… и уживали у фантастичној забави“.

 alex-jones

Превара се открила сваком ко у обманама није желео даље да учествује. Алекс Џонс је учинио да гледаоци мејнстрим медија могу коначно да на екранима одгледају десетак минута истине, експлозивне енергије и истинске егзистенције. Чак је и надобудни BBC, мајстор форматизације перцепције и суптилне манипулације,  постао занимљив током гостовања Алекса Џонса и историја медија, (уколико је буде, односно уколико опстанемо као врста након напада глобалитаристичких предатора на човечанство) бавиће се феноменом Алекса Џонса и кључним тренуцима ватреног размрдавања зомбизиране популације, у шта без сумње спада његово гостовање у ударној емисији BBC1, Sunday Politics у којој је домаћин Ендрју Нејл (Andrew Neil)  намерно желео да избегне било какву озбиљну дискусију о клубу Билдерберг и његовим састанцима а Џонса представи као параноидног „теоретичара завере“. Лажљивим ејнстрим медијима је то било неопходно након снажног нокдауна који им је Алекс Џонс задао, гостујући на CNN-у код Пирса Моргана, кога је просто одувао својом аргументацијом у прилог неопходности очувања другог члана америчког Устава који штити право Американаца да поседују оружје како би могли да се супроставе евентуалној тиранији своје владе. Ендрју Нејл није боље прошао и на крају програма назвао је Џонса идиотом. Бриљантан пример би-би-си-јевске „непрастрасности“. Достојно Пулицера.

 

У емисији Sunday Politics у којој је гост био и Дејвид Аранович, позван како би умањио значај чињенице да се најмоћнији људи на свету тајно окупљају како би усвојили акциони план који се тиче живота сваког човека у њиховој зони утицаја, Алекс Џонс је указао на чињеницу да је стварање евра представљало реализацију плана нацистичке Немачке, те да је група Билдерберг – годишња конференција политичара, пословних лидера и академика који се састају иза затворених врата – у великој мери укључена у реализацију нацистичке идеје о стварању ЕУ. “Ми смо их приморали да признају да су луткари који диктирају потезе великих странака”.

И, након што гa је водитељ континуирано ућуткивао и давао реч Арановичу, Џонс је експлодирао: „Хеј, слушајте ви. Ја сам овде да упозорим људе и не можете ме ућуткати. Ово није игра. Наша влада, влада САД широм Америке изградила је ФЕМА кампове. Донесен је NDAA (National defence Authorization Act) на основу кога данас нестају људи, на основу кога их одводе у непознатом правцу у име наводне безбедности. Али, слобода расте, слобода неће стати, Ви нећете зауставити слободу. Нећете успети да уништите републику“.

Водитељ угледног, „балансираног“ BBC-ија је на то рекао: „Имамо лудака за госта данас“, што је пропратио веома ружном гестикулацијом на шта је Алекс Џонс закључио: „Не, ви момци сте луди, ви који мислите да је публика толико глупа. Ви сте луди јер мислите да публика не зна. Ви сте луди јер мислите да се публика не буди“.

 

Протестантима окупљеним у близини Гриув хотела поред Алекса Џонса, Дејвида Ајка, Чарлија Скелтона и других, обратио се и Мајкл Мичер (Michael Meacher), посланик у британском Парламенту, члан Радничке партије. У свом говору између осталог је рекао: „Оно што би требало да буде на дневном реду парламентарне дебате и свих медија је питање шта се догађа у хотелу који се налази у нашој близини. Демократија је у нашој цивилизацији под знаком питања. У еурозони имамо двојицу технократа за премијере који су сменили два демократска премијера у Италији и Грчкој и сада имамо састанак правих лидера који су далеко изнад политичких лидера. Они се састају али ми немамо извештаје са тих састанака, немамо извештаче са лица места и немамо подношење извештаја Парламенту са тог састанка. Поднео сам захтев Парламенту да премијер Дејвид Камерун и министар финансија Џорџ Озборн поднесу извештаје. Њихова посета није приватне већ службене природе. Камерун је присутан као британски премијер.Озборн као министар финансија. Због чега је неоходна тајност овог састанка? Не ради се ни о каквом угодном безазленом ћаскању како то представљају медији. Лидери Европске комисије, председици Светске банке,  ММФ-а, СТО, не прелазе на хиљаде миља како би попили шољу чаја у неком луксузном хотелу, већ долазе како би донели веома важне одлуке и били сигурни да ће те одлуке бити неупитно спроведене. А те одлуке могу бити бруталне. Њихове одлуке ће имати ефекте на животе свих нас у ЕУ и на Западу. То су људи који одлучују о  нашој судбини, нашим запослењима, и, када погледамо пореску политику, тичу се и могућности поседовања наших сопствених домова“.

БИЛДЕБЕРГ

На захтев Мајкла Мичера, пред британским Парламентом нису одговарали Камерон и Озборн већ члан управног одбора клуба Билдерберг, Кан Кларк (Ken Clarke), који је том приликом срамно изјавио да је „заборавио“ да састанак групе Билдерберг финансира сама асоцијација, у чијем је управном одбору већ десет година. Дебата у доњем дому британског парламента била је тек пука фарса на британски начин и водила је у истом правцу у коме су читаву ствар заташкавали мејнстрим медији, представљајући састанке групе Билдерберг као дебатне радионице, упркос необоривим доказима да Билдерберг установљује агенду и акциони план Светске владе за наредну годину.

 

Почетком јуна и у време одржавања конференције клуба Билдерберг, лоби скандал потресао је оба дома британског Парламента, након што су новинари Сандеј Тајмса пришли лорду Џону Лејрду (John Laird) и парламентарним представницима Радничке партије, лордовима Брајану Мекензију (Brian Mackenzie) и Џеку Канингему (Jack Cunninгham), претварајући се да раде за соларну енергетску компанију.Новинари су скривеном камером снимили посланике који су нудили помоћ лажној компанији у замену за новац. Са друге стране, BBC програм „Панорама“, у сарадњи са Дејли Телеграфом, спровео је операцију током које је лорд Лејрд снимљен како нуди постављање посланичких питања у замену за одговарајућу своту новца. Британски премијер Камерун је поводом овог скандала који је потресао Британију,  изјавио да је неопходна већа транспарентност у раду посланика, да ће зауставити корупцију и сломити лобисте. Но, поставља се питање како је могуће да неколико дана након те изјаве британски премијер посети Билдерберг, највећу лоби групу на Западу, који ради у апсолутној тајности. Јасно је да се корупционашке афере по устаљеној методологији Новог светског поретка пласирају свим а особито медијским средствима како би се створила димна завеса иза које се спроводе далекосежни циљеви Светске владе: отимање територија (попут Косова и Метохије), спроводила Агенда 21 а људима прогресивно одузимају права и претпоставке за живот.

 

ГЛАВНИ БАНКСТЕРИ МЕЂУ БИЛДЕРБЕРГОВЦИМА

 

Према оснивачу ТРЕНД института, Џералду Селентеу, ЛИБОР скандал је изванредно показао да банкари напредују под велом тајне. „Није изненађујуће, инвестициони банкари заузимају језгро Билдерберга, пре свега – Јозеф Акерман, бивши извршни директор Дојче банке, који је је члан  управног одбора Билдерберга;, бивши Леман банкстер, Роџер Алтман, тренутно председник Evercore Partners-а, а посебно Маркус Агиус, бивши председник Barclays-а који је метафорички пао на сопствени мач, уколико се то уопште догодило, после скандала са либором..Остали банкстерси из галерије злочиначког Билдерберга су и Петер Сатерленд, извршни директор Голдман Сакс Интернешнл у Лондону; Даглас Флинт од HSBC-а, Хенри Кравиц,  суоснивач приватне фирме Kohlberг Kravis Roberts & Co и Кенет Џејкобс, извршни директор  инвестиционе Лазард банке.

ВЛАДАРИ

Билдербергов велики Пубах и патријарх породице Рокфелер, Дејвид Рокфелер, седи у центру финасијског мафијашког сазвежђа као као почасни председник Чејс Менхетен банке, сада JP Morгan Chase, банке које изумела кредитне деривате, алат дизајниран да уруши цео финансијски систем уочи планиране економске и социјалне кризе и редеефинисања система у складу са плановима светске владе и hiгh-tech ауторитарног апарата контроле који је успостављен“.

 

АКЦИОНИ ПЛАН

Основни циљеви Билдерберга су укидање држава и подела на регионе који ће делити универзалан поглед на свет и универзалну религију. Визија јединственог света реализује се по утврђеном плану: затирање националних идентитета; централизована контрола људи; нулти развој друштва (укидање прогреса и просперитета); смањење светске популације на пола милијарде; непрекидни ратови и управљање вештачки изазваним кризама; централизована контрола образовања, даља ревизија и „стерилизација“ историје; централизовано вођење спољње и унутрашње политике; стварање јединствене социјалне државе у којој неће бити места за патриоте и неконформисте који ће бити истребљени. Према званичној агенди на дневном реду овогодишњег Билдерберга су били: финансијска криза и растућа незапосленост u Европској Унији; политика САД и ЕУ, национализам и популизам, трендови у медицинским истраживањима, Сајбер ратови и пролиферација асиметричне претње; правци развоја и примене информационих технологија, развој ситуације на Блиском истоку, „афрички изазови“. Занимљиво је да је управо у време великог потресања Турске немирима, скупу Билдерберг присуствовало чак шест представника Турске. Скупу није присуствовао нико из Русије, Кине, Индије ни Бразила, а није било ни представника из источне Европе, који су ранијих година по правилу били присутни на овим састанцима.

Bilderberg-grupa-isplanirala-Treci-svetski-rat

Према информацијама којима располаже Денијел Естулин у центру овогодишњег састанка групе Билдерберг била је разрада акционог плана који треба да обезбеди даље смањење популације, спровођење Агенде 21 и успостављање тоталне технократске и орвелијанске контроле над људима. 
Становници земаља трећег света биће подвргнут глади, сиромаштву, болестима и истребљењу. Стратегија вештачки оризведене глади трајаће најмање једну деценију. (Марионете светске владе у улози политичара који владају Србијом, свакодневно говоре како Србији прети глад !)Деценија глади, уништавање демократије и слобода замењених медијском индоктринацијом, пропагандом и лажима. полицијском опресијом, радикалним поделама између социјалних класа, испланирана је на састанку групе Билдерберг 2005.године у граду Rottach-Eгern, недалеко од Минхена.
Након састанка, британском министарству одбране наложено је да направи тајни документ о будућности човечанства под називом „Будући стратешки трендови 2007-2036“. Овим документом предвиђено је да 2014. године отпочне планско пресељавање светске популације у мега градове који ће имати најмање 20 милиона становника надзираних и контролисних напредним технологијама. Статус приватности, грађанских и људских слобода и права биће укинут. На дневном реду је и уништење породице које ће се реализовати на основу законских регулатива којима ће деца бити одузимана од родитеља и предавана новом типа заједнице орвелијанско–хакслијевског типа. Мандаторна вакцинација, употреба био-технолошког и климатског оружја, ГМО-а одвијаће се неометано захваљујући потпуној контроли медија. Приступиће се драматичним променама људских бића у правцу даље редукције хуманитета и киборгизације. Гугл, Мајкрософт, Епл и остале Интернет компаније део су овог процеса који се у својим кључним тачкама показује као реализација технологије насиља и коначних решења на чијој традицији почива. Симулакрум победе над нацизмом показао се успешнијом од монтаже Потемкинових села. И оснивач Билдерберга, холандски принц Бернхард, пореклом Немац, био је тридесетих година двадесетог века почасни официр СС коњичке дивизије и секретар управног одбора ИГ Фарбен, хемијске корпорације која је током другог светског рата производила бојне отрове.

Након састанка групе Билдерберг, отпочело се са убрзаном реализацијом агенде коју је чак и Вашингтон пост описао као директну примену Орвелове „1984.“. Федерална комисија за комуникације (FCC) дала је одобрење за реализацију председничког система за упозоравање тако да ће Американци на свим медијима, укључујући Интернет, мобилне телефоне, дигиталне билборде, X-box видео игре… добијати поруке упозорења од свог председника преко Националног система за узбуњивање (Nation’s Emergency Alert System – EAS). Извршна наредба 10995 дозвољава влади САД да преузме контролу над свим медијима.

Ново FCC правило налаже да сваки будилник и сваки телевизор морају да имају уграђен чип који би аутоматски укључивао телевизор и радио и тако вас натерао  да чујете најаву чак и усред ноћи.Google је непосредно по завршетку састанка групе Билдерберг најавио  да ће започети са цензуром и да ће блокирати претрагу и онемогућити приступ садржајима какви су Infowar илиDrudгe report. Ради се о потпуном глобалитаристичком преузимању медијског система који увелико надмашује Орвела.

Biljana Djorovic

Глобалисти добро знају да је веома мало оних који још увек верују медијима. Најновија Галупова истраживања показују да 77% Американаца уопште не верује мејнстрим медијима. То је оно што је највише забринуло глобалитаристе: „Мисао у реалном времену! Осетите историјску језу мишљења“.

Преузето са портала: ФЕЈСБУКРЕПОРТЕР

http://tinyurl.com/pb5py94

Повезани чланци

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Мајка и сестра хероја Новорусије Владимирова Станимировић спремају се на пут у Донбас 19. марта, како би обишле гроб свога сина и брата, а такође како би упознале његову супругу и дете које је оставио иза себе. Потребна су средства за пут. Помозимо мајци и сестри...

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

Сад је доба године када се секуларно друштво у коме живимо припрема за празник Хелоувин (Ноћ вештица). Пошто смо већина нас или однедавно православни или одскора познајемо наше Православље, апсолутно је неопходно да пажљиво размотримо сваки вид нашег учешћа у овом...

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

''Ако сам ја сметња за срећу Русије и ако ме све друштвене силе које су сада на њеном челу моле да напустим престо, ја сам спреман да то учиним, спреман сам не само да се одрекнем царства, него и да свој живот дам за Отаџбину," говорио је Цар. Последњи руски цар...