ВЛАДИКА АНДРЕЈ: “ИЗ КОГ СТЕ ВИ ШАХТА ИЗАШЛИ“!

          Oно што лукави латини-римокатолички јеретици нису успели ножем и маљем, покушавају да остваре преко арјихереја СПЦ и  њихових  послушника у  мантијама,  да  нас ставе под крваву шапу Ватикана. Одпадници од Бога и рода Екуменисти у СПЦ,  који продадоше  веру за вечеру,  Крсте за масне прсте и поштење за печење, по налогу њиховог газде претече антихриста папе, раде на унијаћењу Србског народа. Данас епископи СПЦ и они који претендују да то постану, а који су школовани као језуитско-екуменистички теолози, држе проповеди по храмовима или предавања на трибинама, са једним циљем да припреме Србски народ да се одрекне Христа и прихвати сатаниног намесника на земљи папу.

          Ти ватрени проповедници екуменистичких лажи, распаљени неразумном, неправедном и нечастивом ревношћу, лако обликују Србски народ који је данас духовно неписмен и незаинтересован, односно заробљен у сопственом греху па не види где је ИСТИНА. За њих је отац Јован Журавски у својој књизи “Тајна Царства Божијег“ између осталог написао:

“Богословско знање без духовног живљења јесте смртоносно и убиствено за душу. Дух оживљава, а слово – трује, умртвљује, убија (2.Кор.3,6). Од тога отрова погинули су многошколовани духовни мислиоци првих столећа живота Цркве: Македоније, Арије, Несторије и други. Столећима су гинули и многи други који су долазили у додир са књишком теологијом (у семинаријама и академијама) без живљења по Богу. Изузеци су били веома ретки сретници, који су себе мудро ограђивали духовним животом.“

          У складу са наведеним викарни епископ Андреј на најбољи начин је показао како се вештом игром речи изврће ИСТИНА, односно намећу лажи. Тако он на предавињима по трибинама мења житије Светих мученика побијених од римокатолика по благослову папе, а са циљем да покаже како нам је римокатоличка злочиначка и јеретичка организација сестринска црква и да они нису имали намеру да убијају и муче Православне хришћане, већ да су то историјске заблуде.

mqdefault

“Волиш зло него добро, волиш лагати него истину говорити. Тога ради Бог ће те поразити са свијем, избациће те и ишчупаће те из стана, и коријен твој из земље живијех“(Пс.51-3,5).

 

Сва наша саопштења која пишемо у славу Господа, а са циљем разобличавања екуменистичких лажи и сведочења ИСТИНЕ, ми шаљемо и на мејл СПЦ (kpc@spc.rs) иза кога стоји владика Андреј. Наше саопштење “БОЖЕ САЧУВАЈ НАС ОД ПАПЕ, ЕКУМЕНИСТА И ЊИХОВЕ САТАНСКЕ ЉУБАВИ“, поменутог владику је посебно дирнуло па нам је послао електронску поруку следеће садржине коју прилажемо у потпуности (копирана). Владика СПЦ пише латиницом, али нажалост он и мисли латиницом:

 

“Molim Vas, ako Boga znate, skinite nasu adresu sa vase liste, te
posaljite vase poruke na info@spc.rs Cesto se pitam iz kog ste Vi
sahta izasli i kakve veze imate sa Svetom Crkvom Hristovom.
Unapred hvala,
+ Andrej, Episkop remezijanski
Prvi sekretar Kabineta Patrijarha srpskog“

О Господе Свемилостиви, молитвама Светог апостола Андреја Првозваног, пробуди владику Андреја из екуменистичког сна који га води у вечну погибеју, и поврати га на пут ИСТИНЕ која се налази у Теби и Твој Православној Цркви.

 

Дана 12/25.03.2013. лета Господњег

   С љубављу у Господа, верна браћа и сестре у Христу,

  Братство Светог краља Милутина- Шабац

Повезани чланци

Царственост моја мрзи и сматра гнусним то дело (унију)…

Царственост моја мрзи и сматра гнусним то дело (унију)…

Из Пролога за 26. октобар (13. октобар) РАСУЂИВАЊЕ Ништа бедније нема од човека, који у часу беде напусти наду у Бога и прибегне средствима спасавања супротним закону Божјем. Не само да такав човек не успева спасти и поправити свој спољашњи положај, него још и душу...

Екуменистичка олуја Иринеја Гавриловића

Екуменистичка олуја Иринеја Гавриловића

Екуменистичка олуја Патријарха Иринеја, изреченa данас на мосту код Сремске Раче. Prema njegovim rečima, na današnji dan pre 20 godina zločin nad Srbima su počinila braća po veri.  “To su uradila braća s kojima nas vezuje istorija i kultura, braća koja su nam bliska...

Огњен Војводић – Грегоријански глобализам

Огњен Војводић – Грегоријански глобализам

У ери информатике, технолошког напретка космичких размјера, свијету премреженом рачунарским системима, добу биотехнолошког модификовања природе и човјека, програмирања човјекове прошлости и будућности, надања и памћења, стварање гломазног глобалног синкретистичког...