САТАНИСТИЧКЕ ПРЕДСТАВЕ: ЕГЗИТ, ГУЧА И ГЕЈ ПАРАДА

“Данас су грех увели у моду… Али горе је од свега, што су данашњи људи, без изузетка фасцинирани грехом, и видећи да неко не следује духу времена, да не греши, да има капљицу поштовања – називају га заосталим, ретроградним. Такве људе узнемирава, што неко не греши. Они сматрају грех прогресом. А то је горе од свега… Али они оправдавају оно што нема оправдања и певају песму греху. А сматрати грех прогресом и говорити да је моралност одживела свој век – то је осим свега осталог, најстрашнија хула на Духа Светога… Ако човек не живи на световни начин, онда грешници од њега праве предмет подсмеха.“(старац Пајсије Светогорац).

 

Када би народ Србски бар на тренутак затворио своје телесне очи и погледао духовним очима овај грешни свет, видео би да је дотакао скоро дно провалије из које повратка нема. Када би се народ Србски пробудио из сна у који је пао пре седамдесет година, видео би да је Србија постала земља у којој влада грех, зло и смрт, у којој је Србском народу одузето право на живот и слободу достојну човека. Када би народ Србски имао још самопоштовања, упоредио би своју светлу прошлост, са безумном и црном садашњошћу и схватио био да је страшни крај тако близу. Данас пали и грешни Срби сматрају поремећеним човека ко не следи ток времена, ко не греши, ко је побожан. Већина Срба данас оправдавају оно што се не да оправдати, и хвале грех. То је највећа хула на Духа светога, грех држе за напредак (содомију, блуд, разврат…) а оно што је морално сматрају назадним (Светосавље). Дозволио је Србски народ да га четири јахача апокалипсе – претече антихриста НАТО, ЕУ, САД и ВАТИКАН што милом, што силом заведу, да му изобличе душу и памет, да га претворе у зомбија. Срби су претворени у безличну масу без вредности, без идентитета, без достојанства и без части са којим јахачи апокалипсе управљају како им одговара. Прихватили су њихове дезинформације и лажи. Јахачи апокалипсе су успели преко медија, машинерије за испирање мозга,  да изврше свој задатак унишитили су Србски народ економски, политички, друштвено, морално и духовно. Одузели су Србима оно што их чини људима, духовну и националну свест, традиционалне вредности и постали су дрво без корена, кућа без темеља. Променили су Србину природу, одузели су му Светосавље и тако су Срби изгубили слободу дату им од Господа преко њиховог другог Спаситеља Светог Саве и постали су робови греха, односно сатане. Свети Јустин Ћелијски још пре педесет година завапио је Србима упозоравајући их на странпутицу којом су кренули:“Срби кренули за Европом, за културом, за модом. Гле, како је тужна земља Србија, како је мрак попао земљу Србију. Каква тмина! Каква помрчина! Где су Срби? Много је бивших Срба, а правих Срба, авај, како мало…’’ .

 

Они што ни у најцрњим сновима нисмо могли сањати, постало је сурова стварност Србског народа. Данашњи бренд Србије, како се каже модерним светским речником, или како би наш народ рекао, оно што са поносом представљамо или што показује морално, духовно стање овог народа су три сатанистичке представе: Егзит, Гуча и Геј парада. Оне врши промоцију живота недостојног човека, односно одрицање од себе, својих предака, своје културе, своје традиције и воде на пут безнађа и тоталне пропасти. Свака од ових представа је довољна за пропаст ове државе и овог народа јер представља отворено одрицања од оног од кога све потиче и коме се све враћа, нашег Господа и прихватања за газду антихриста.

image003image005

Егзит који треба да промовише некакву лажну слободу младих кроз музику. У ствари то је место где се промовише све оно што је супротно правој слободи, односно показује ропство греху и творцу греха сатани.

image007image009

Сабор у Гучи на којем се промовише као некаква традиција Србска кроз музику, јела и обичаје.

А у ствари то нема никакве везе са Србима, осим што се може видети неки људи у народној ношњи. Сабор у Гучи је место пијанства, разврата, блудa и једина разлика са Егзитом (поред музике) је што се на Егзиту више шмрче, а у Гучи се више лоче.

image011image014

Геј парада где се промовише сексуална револуција, кроз коју се покушава да се наметне содомија и све друге гадости које иду уз њу као нормална ствар. То је терор шачице настраних, над већином нормалних породичних људи.

 

Циљ ових представа је уништење основне ћелије сваког друштва и државе, а то је хришћанске породице и то преко отуђења наше омладине. Кроз наведене сатанистичке представе млади Срби уче се животу без будућности и смисла, задовољавању најнижих животињских нагона и страсти, насиљу, похлепи и разврату, да им не треба породица. Тако добијамо омладину помраченог ума, себичне појединце који имају једини циљ у животу задовољити себе не гледајући на потребе ближњих. Најтеже од свега пада што се све ово финансира из буџета, односно сви дајемо паре за промоцију сатанизма и тако саучествујемо у том злочину. Уместо да је власт у Србији законски устројила борбу против свега што подстиче разврат, насиље и неморал у друштву, та иста власт је озаконила антихришћанске вредности и тако је нас хришћане ставила ван закона. Овим подмуклим чином власт пре свега, по налогу светских моћника, директно угрожава идентитет наше Отаџбине и народа. Власт је донела свесну одлуку уништење духовног и националног темеља ове државе Светосавља, уместо њега намеће нови темељ сачињен од западне културе, насиља, разврата и похлепе, а све са циљем стварања народа који ће примити новог газду антихриста.

А Србији нема спаса, ако себе не буде градила на темељу сопствене традиција и сопствених вредности, а то је Светосавље. Ми треба да се поносимо оним што смо ми заиста, а то је са нашим Светосављем, наша духовност, наш национални дух, наше гостољубље, наше јунаштво и чојство, наша моба, свечарство и ктиторство, то треба да покажемо свету. Не треба да нудимо оно што свет има у изобиљу грех, блуд, лакомство, пијанство, наркоманију и содомију. Некада смо имaли Србију коју је поштовао цео свет, због њене моралне лепоте и моралног здравља. Данас уместо часне и поштене Србије, којој се свет дивио, имамо наказну творевину коју су обликовали светски моћници уз помоћ србских изрода, духовне и световне власти, коју свет презире јер подсећа на остарелу блудницу која се свима нуди, а коју нико неће.

 

 image016

Светосавска Србија– достојна својих светих предака

 

Против оних који траже да заборавимо своју прошлост, своје вредности, а прихватимо њихово виђење наше прошлости, њихове обичаје и навике, да постанемо као они слуге сатанине, треба се борити храбро и одлучно као Христов војник или како каже блажени арх.Аверкије Џорданвилски:“ Наш главни задатак у овом злом времену лажљиве бестидности је да останемо потпуно верни и одани правој истини Јеванђеља и према Творцу нашег спасења Христу, Животодавцу, Који је устао трећи дан из гроба, Победника смрти и пакла“. Спремимо се за жртве јер истински хришћани кроз целу историју Цркве, следили су пример Самога Господа Исуса Христа и Његових Светих Апостола и увек осуђивали зло и борили се против њега, по цени највећих жртава, па их чак коштало и самог живота. То ђубре у виду ове три сатанистичке представе стигле су нам са запада и зато послушајмо светог Николаја Србског шта нам је поручио:“Вратимо се од западне странпутице ка источноме путу, јер је на овом путу спасење. Само пожуримо док наш последњи дан на земљи није утонуо у мрак запада“ .

 

Дана 17/30.09.2012. лета Господњег

С љубаљу у Господа, верна браћа и сестре у Христу,

Братство Светог краља Милутина- Шабац

при катакомбној цркви у Бадовинцима

Повезани чланци

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Помозимо мајци и сестри да обиђу гроб србског добровољца у Донбасу

Мајка и сестра хероја Новорусије Владимирова Станимировић спремају се на пут у Донбас 19. марта, како би обишле гроб свога сина и брата, а такође како би упознале његову супругу и дете које је оставио иза себе. Потребна су средства за пут. Помозимо мајци и сестри...

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

О празнику Хелоувин (Halloween) – Ноћ вештица

Сад је доба године када се секуларно друштво у коме живимо припрема за празник Хелоувин (Ноћ вештица). Пошто смо већина нас или однедавно православни или одскора познајемо наше Православље, апсолутно је неопходно да пажљиво размотримо сваки вид нашег учешћа у овом...

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

Свети Цар Николај Други Романов- Чист пред Богом и народом

''Ако сам ја сметња за срећу Русије и ако ме све друштвене силе које су сада на њеном челу моле да напустим престо, ја сам спреман да то учиним, спреман сам не само да се одрекнем царства, него и да свој живот дам за Отаџбину," говорио је Цар. Последњи руски цар...