ОСНОВАНО ЈЕ ПРВО БОГОМОЉАЧКО БРАТСТВО ПРИ КАТАКОМБНОЈ ЦРКВИ

“Благо човеку који не иде на вијеће безбожнико,и на путу гријешничком не стоји и у друштву неваљалих људи не сједи“ (Псал.1,1)

Данас када је настало време коначног избора између земаљског и небеског, праведног и неправедног, Христовог и антихристовог у Србији је у пуној мери дошла до изражаја изрека: “Бог даје благод не безаконицима и одступницима и малодушним, него светим ратницима и борцима за Православну веру“.

104686056

„Врата пакла неће надвладати Цркву, али су надвладала и сигурно могу надвладати многе који сматрају себе стубовима Цркве, као што се показало у црквеној историји“ архиеп.Аверкије. Митрополит Амфилохије и владика Иринеј са поносом истичу како су за послушност награђени од римског архијеретика папе јудиним сребрењацима, бискупским крстовима и прстењем.

Благод Господња која такорећи само тиња у храмовима СПЦ (част малом броју свештонослужитеља), јер екуменистичко безакоње оних који управљају СПЦ нема границе, се у пуном обиму излива на прогнанике због своје вере према Господу, владики Артемију и његовом монаштву. Док су екуменистички безаконици у СПЦ са митрама на глави, мислили да су одбацили светог Христовог ратника владику Артемија, нису због мржње која их је заслепила видели да су они одбачени, а да је он постао угао новог зидања Христових цркава за последња времена катакомби. Екуменистички безаконици који су продали своју душу сатани због земаљског блага, подижу храмове и прекривају их златом и раскошем не у славу Господа него да им се диве људи. Такви храмови носе тек спољашњи облик Цркве, а унутра су пећине пусте у којима службу врше они који су се поклонили уместо Христу, римском архијеретику папи, а затим ће се поклонити антихристу. Насупрот њима, на радост и срећу не само малог Христовог стада на земљи, већ и Свете Небеске Србије, широм наше напаћене и од стране глобалиста и екумениста окупиране земље, која је прекриване мраком и безнађем, ничу острва светлости и наде. Верно Христово стадо на челу са владиком Артемијем, подиже храмове по кућама и под шаторима, катакомбне цркве, у којима се човек топи од топлоте и љубави и које сам Господ украшава. Док се у узурпираним и похараним храмовима СПЦ легу екумистичке гује у мантијама, чији је ујед смртоносан за душу, за то време у катакомбним црквама, које са Божијим благословом подиже владика Артемије, народ налази лек-противотров, односно спас за душе своје.

Lavrentije Karitas

“Речи јеретика су весници смрти. Ко их прима, погубиће своју душу“.Ава Евагрије Супротно канонима Православне Цркве, владика Шабачки Лаврентије после молитве са јеретицима на миси у римокатоличком храму у Шапцу држи екуменску беседу.
Свети Лаврентије Черниговски (+ 1950) божанским откривењем прориче, показујући лик будуће екуменистичке цркве:„Долази време, и није далеко када ће много цркава и манастира бити отворено за службу Божију, уређиваће се, биће преуређене не само изнутра, већ и споља. Златом ће прекривати кровове цркава, као и звонике, али свештенство неће бринути о душама верника, већ само фараоновим циглама. Свештеник више неће мисионарити. Када се буду завршила дела, неће више моћи да се радују духовним службама у њима, јер ће доћи време царства антихристовог и он ће бити устоличен за цара“.„Нека вам је на знање о свему оном што вам говорим, јер се све припрема на веома лукав и подмукао начин. Све цркве и сви манастири ће бити у огромном благостању, препуни богатства као никада до сада, али немојте ићи у њих. Цркве ће бити отворене, али православни хришћанин који тада буде живео неће моћи да уђе у њих да би се молио, јер у њима више неће бити приношена бескрвна жртва Господа Исуса Христа. У тим црквама ће бити сва скупштина сатанска“

Grigorije

“Тада, иако ће се име хришћанско чути посвуда, иако ће посвуда бити дивних храмова и црквених богослужења, све ће то бити – само привид, а изнутра биће право одступништво“св.Теофан Затворник Владика Григорије, који се у име Светих Херцеговачких мученика извињава њиховим џелатима римокатоличком клиру и усташама, заједно са својим духовним оцем владиком у пензији Атанасијем, један је од носиоца екуменског безакоња у СПЦ. Храмове прекрива раскошем и златом, али без олтара и са службом како нису служили свети Сава и наши свети оци, у којима беседе држе и они који су благословили усташки нож римски јеретици.
На око 35 километара од Шапца према Бијељини налази се село Бадовинци у којем се на центру скреће лево према Лозници (Прњавору), а затим на следећој првој раскрсници скреће се лево у ул.Росића шор и на броју 139 се налази кућа и велико двориште, у којој је почела да живи катакобмна црква. Још једно семе које је посадио владика Артемије и које је заливено сузама верног Христовог стада у Мачви почело је да клија, односно на Преображење је почело Богослужење у катакомбној цркви у Бадовинцима која је посвећена светом краљу Милутину. Богослужења се врше под старим војничким шатором у којем се осећа неописива топлина и љубав, за разлику од храмова у којима служе екуменски безаконици који су златом прекривени, а изнутра су пусте пећине у којима се осећа језива хладноћа и отуђеност. Како је рекао свети Јустин Ћелијски:“Нема ИСТИНЕ без љубави, ни љубави без ИСТИНЕ“.

Katakomba

‘’Ево врата Господња, на која улазе праведници’’(Пс.117-20) Света Литургија на Преображење у катакомбној цркви у Бадовинцима. Мало Христово стадо сабрано у скромним условима под старим војничким шатором, али зато верно Богу и роду и одлучно да по сваку жртву остане на путу ИСТИНЕ – спасења.
У складу са оним што смо досада радили, писали и певали, од 03/16.08.2012.лета Господњег ПНХЗ братство св.краљ Милутин се ставило под свети омофор светог Христовог ратника владике Артемија, односно ради при катакомбној цркви у Бадовинцима под духовним руковођењем јеромонаха Симеона настојатеља поменете катакомбне цркве. Са великим поносом истичемо да смо ми прво богомољачко братство које ради при катакомбним црквама које оснива владика Артемије и са надом да ће и други следити наш пример јер је дошло време коначног избора. Сви ви који сте слепи код очију и глуви код ушију, па не видите и не чујете екуменистичко безакоње против Бога и рода или уверавате себе и друге да се не догађа ништа нарочито, да је све нормално и дајете лажну наду да они који су потписали уговор са ђаволом, екуменистички безаконици у СПЦ, да ће се покајати, послушајте речи које је Свети Герман Нови Патријарх Цариградски упутио народу на Кипру, а исто се односи и данас на Србију: “Налажем свом народу Божијем на Кипру (Србији), који сте истински деца Католичке Цркве, да бежите главом без обзира од свештеника који су пали у латинску обману и да не залазите у њихове цркве, нити да благослов из њихових руку случајно примате. Јер, боље је да се сами у кућама Богу молите, него ли да са латиномислећима заједно у цркву идете, да не бисте заједно са њима наследили пакао“, као и заповест светог Апостола Павла: “Заповедамо вам, браћо, у име Господа нашег Исуса Христа да се клоните од сваког брата који живи неуредно, а не по предању које примише од нас“ (2. Сол. 3, 6) и аманет који је свети Николај Србки оставио свом народу Србском:“Народ не треба да следује својим слепим вођама кад га ови воде путевима лажним и удаљују од Бога и Божјег Закона“.

Шабац, дана 17/30.08.2012. лета Господњег

С љубаљу у Господа, верна браћа и сестре у Христу, Братство Светог краља Милутина- Шабац

Повезани чланци

Упокојио се у Господу епископ рашко-призренски у егзилу, Г.Г. др Артемије

Упокојио се у Господу епископ рашко-призренски у егзилу, Г.Г. др Артемије

"Добар рат ратовах, трку сврших, веру одржах." 2 Тим. 4. 7. Данас, 21. новембра 2020. године, на празник Сабора Светог Архангела Михаила и шездесету годишњицу од свог монашења, преставио се свом Господу коме је верно служио, Владика Артемије, канонски епископ...

Богом благословено 2017. (7525.) лето Господње.

Богом благословено 2017. (7525.) лето Господње.

Нека Вам Господ подари свако добро, а пре свега духовно и телесно здравље. Да ове године дочекамо да се Србија пробуди из екуменистичко-глобалистичког кошмара и да крене путем који је Господ благословио преко Светог Саве, а којим данас иде Владика Артемије и они који...

Парастос у Бадовинцима

Парастос у Бадовинцима

У суботу 3. децембра 2016.г. са почетком у 9 часова, у Катакомби манастиру Светог краља Милутина, биће одржан парастос за све упокојене чланове Братства и СНО "Срби на окуп" МО Мачва. После парастоса биће исповест. Учинимо што до нас стоји, а остало даће Бог. Од Бога...