Микрочип импланти као обавеза у Америци, а затим и у целом свету

07.12.2013. | Здравље

Вашингтон – Америка је прва држава на свету која захтева да сваки амерички држављанин прими радио фреквентни микрочип.

 

Микрочип или биометријска лична карта ће садржати предајник који ће омогућити “некоме” да прати личне податке помоћу електронске базе података. Како објашњавају то је другачије речено, национална лична карта под другим именом.

 

Јавности је објашњена неопходност чиповања као мера за контролу медицинске неге. Нема сумње да ће уз велику медијску кампању ово бити спроведено.

 

Да је чиповање неопходно објашњава се многим аргументима али је међу њима и један помало расистички који објашњава да је неопходна конрола грађана чиповањем и због наводно великог броја имиграната који угрожавају интересе државе.

 

Овакав вид контроле грађана највише популаришу сада у Аризони.

чиповање

 

Још бивши председник Роналд Реган је одбио чиповање и често је називао “Марк оф тхе беаст” или “жиг звери”.

 

Групе и појединци који се баве овом темом сматрају да је Билдберг група наредила чиповање целе америчке популације а онда и света.

 

Предлог закона о здравственој заштити који позива на увођење микрочип имплантата је усвојен а циљ је да свака беба рођена у САД добије микрочип на рођењу.

 

Неки извори тврде да ова идеја није потекла од Обаме већ је план настао пре више деценија од стране управе бившег председника Џорџа Буша. Нова чип технологија је толико напредна да звучи као научна фантастика, усавршена је и лако примењива.

 

Неки познаваоци Библије сугеришу да апостол Павле објашњава како се то уклапа у Откровењу 13, да лажни пророк заговара једну религију у свету и тера људе да прихвате “жиг звери”.

 

“Жиг звери” под руководством лажног пророка, захтева свесно одбацивање Исуса Христа и обавезу обожавања Антихриста.

 

Чињеница је међутим, да без обзира на импланте који ће се примењивати као обавеза у наредним годинама, већ сада се врши контрола становништва преко РФ чипова у разним видовима.

 

Например, од пре неколико година сви мобилни телефони имају уграђену опцију да иако су угашени могу се укључити даљински и прислушкивати а да то његов власник не зна. Та опција је могућа чак и ако се извади батерија из телефона. Чим сте купили телефон, Ви сте се практично чиповали и без уграђивања микрочипа у Ваше тело.

 

У многим деловима света, ученици носе микрочипове као безбедносно осигурање од отмица. То је први пут уведено пре неколико година у Тексасу. У међувремену су те мере осигурања почеле да примењују и друге државе ван САД.

 

У самом Тексасу је започета иницијатива да се деца и омладина чипују уграђивањем микрочипа под кожу како би полиција имала контролу у случају отмице.

 

Страх од отмица деце појачан је после ужасне судбине три отете девојке које је Ариел Кастро из Кливленда у држави Охајо учинио пре 12 година.

 

Он је отео три девојке које је држао у ланцима и силовао више од 10 година.

 

Такве и сличне судбине које су у САД доста честе, иду на руку заговорницима чиповања целе нације. Они тврде да Кастро не би могао учинити злочин да су девојке биле чиповане.

 

Не треба уопште сумњати да ће се тај тренд чиповања проширити на цео свет, јер таквих грозних судбина има свуда.

чиповање 1

 

Заговорници обавезног чиповања подсећају да би насилно дрогирање девојака, њихове отмице и присиљавање на проституцију, могло бити спречено уколико би били чиповани.

 

Противници чиповања истичу у први план личне слободе и самостално одлучивање.

 

Морамо се сетити да смо имали незадовољство и протесте приликом увођења чипованих личних карата, али је данас ситуација таква да их скоро цео свет има.

 

Морамо такође знати да је сваки микрочип, уграђен било где, у личну карту, возачку дозволу, платну картицу или здравствену књижицу, подложан контроли.

 

Микрочиповање под кожу шаке, рамена или стомака, само је додатна мера за оне који ништа од чипованих документа немају, а таквих је веома мало.

(Вестинет.рс)

Повезани чланци

ПОТВРЂЕНО: Чиповање новорођенчади најављено за лето ове године!

ПОТВРЂЕНО: Чиповање новорођенчади најављено за лето ове године!

Пре неког времена италијански и француски медији објавили су информацију како ће чиповање новорођенчади у Европи почети у мају 2014. године. Та вест престравила је многе људе, а касније се појавила прича како те информације нису истините. С обзиром на систематску...

УН коначно признале: „Запрашујемо вас и контролишемо време“

УН коначно признале: „Запрашујемо вас и контролишемо време“

Пре два дана, седница Уједињених нација била је посвећена контроли времена, кемтрејлсима, запрашивању и свему ономе што владе овог света годинама не признају и још јавно говоре како су кемтрејлси теорија завере за коју нема доказа. Онда је заиста невероватно како УН...

ИБМ: Биометријски надзор ће бити свеобухватан

ИБМ: Биометријски надзор ће бити свеобухватан

„Радим у биометрији већ двадесет година и она досеже тачку где ће бити немогуће не разумети где се људи налазе и шта раде. СВЕ ће бити надгледано.“ Водећи ИБМ-ов стручњак уверава свет да „пригрли“ свеприсутни надзор јавности преко биометрије јер је, како он каже,...