СЛОВО ИСТИНЕ бр.8

28.06.2011. | Слово истине

ИСТИНА се налази у Господу Исусу Христу и Православној вери, ми само треба да је следимо.

Што ћутиш Србине?

Велика ме мука и невоља стисла, па те имам нешто упитати брате Србине. Да би ми дао праве одговоре, прво ћу те подсетити на стварност у којој живиш, од које се ти упорно кријеш гледајући телевизију, коју ти сервира „велики брат“.
Природа је против тебе Србине, оно што је остало после ових последњих ратова однеше земљотреси, поплаве, пожари, а најгори су термити (власт) после њих не остаје ништа.
У школама ти уче децу да те не поштују (права деце), да се стиде своје прошлости, да издајнике величају (Вука Бранковића и Милоша Обреновића), да је срамота војник бити, да је назадно имати породицу и пуно деце, а да је педер нормално бити (толеранција)…Од наше паметне деце, праве дебиле који су склони сваком неморалу и разврату и са којима је лако управљати и туђе мишљење наметати.
У болницима Србине служиш за експерименте, преко тебе испитују разне лекове и вакцине, а посебно преко деце. Болнице су постала места, где људи уместо излечења, нове болести снађу, а често и смрт као врхунац савремене медицине, чији је и циљ да нас мање има. Најгорим убиством абортусом, где се убија немоћно биће у мајчиној утроби, нестане годишње око 250000 будућих људи.
Дају нам храну модификовану и затровану, од које нам деца постају дегенереци, а ми дебили, од које масовно умиремо, а да за то и не знамо.
Секу ти кнезове (Радована, Ратка, Војислава…), односно лове их као звери и предају их хашкој инквизицији, која их тамо мучи и убија само зато што су Православци, Срби, што су имали храбрости да бране народ свој. Часне Србе који ће и живот дати за свој веру и отачаство, прогоне и убијају(Небојша Крстић…), а оне који би и своју мајку издали величају и на високе функције стављају.
Пале ти и уништавају Светиње (храмове и гробове), хоће сваки траг да ти затру. Отимају ти земљу прађедовску, која је крвљу запечаћена да је Србска (Крајина, Република Србска, Црна Гора, Војводина, Рашка…). Јахачи Апокалипсе НАТО, ЕУ и Америка чупају ти Срце Србине, Косово и Метохију. Знају да као што човек без срца не може живети, тако и Србија без Косова и Метохије не може постојати.
Затварају ти часну децу јер су се супроставили сатанистима, који су правили сатански ритуал у виду геј параде. Убедише те Србине да је “нормално“ да се педери промофишу (као и разне друге изопачености) по улицама на очиглед твоје деце. Направише од неморала морал и учинише ненормалне (содомисте, педере…) нормалним, уместо да их лече, дадоше им заштиту и права, да буду узор деци. На све стране се рекламирају сексуалне оргије и све оне гадости што су директно у супротности са хришћанским моралом. А нама нормалним људима Православним хришћанима узешe права и ставише нас ван закона.
Керове ставише у закон и дадоше им већа права него теби Србине. Градови нам све више личе на велике штенаре, а не на места где треба људи да живе и раде. Керове нико несме да дира, па чак и кад уједају, а теби Србине узеше право и да живот свој браниш. Србине, твоје ближње које су побегли од усташког и муслиманског ножа, који су остали без ичега држе још увек по колективним шупама, а за керове праве хотеле, пардон, прихватилишта, која си дужан да ти плаћаш.
Позивају у Србију четвртог јахача апокалипсе папу, највећег издајника Господа после Јуде. Хоће да дочекају на светој Србској земљи, папу који је благословио инквизицију против Срба, од које је само у прошлом веку убијено преко 4 милиона људи, од тога по логорима у најтежим мукама преко милион, а само зато што су Срби Православне вере.
Екуменисти (јеретици) хоће да ти веру мењају, која ти је од Светог Саве остала, а оне који се томе супроставе прогоне (Владика Артемије и његово монаштво, Милоје Стевановић…). Екуменисти хоће да погазе завет Светог Саве са Господом, а који је крвљу запечаћен на Косову пољу крвљу Светог мученика кнеза Лазара и његове војске, да су Срби Христов народ. Кажу не можемо са Светим Савом у Европу.
На месту злочина, на Србској земљи која ври од крви мученика који су побијени у НАТО бомбардовању, они направише највећи сатански пир у историји те фашистичке злочиначке организације. Дочекаше са црвеним тепихом, хлебом и соли, НАТО зликовце који су нам убијали и још увек убијају нашу децу, који нам земљу отимају, а нас понижавају.
Војску више немаш Србине, јер није уреду да наша деца патриоте буду, да као њихови свети преци бране своју земљу. Данас имамо НАТО плаћенике (професионалну војску), која ће ако треба (ако то буду захтевали јахачи апокалипсе) оружје на свој народ окренути.
Отпадници од Бога и рода, дахије из Београда и разне аге по градовима су ти узели све, слободу и право, а земљу распродаше и поделише, да би од тебе опет рају направили. Остало је још да уведу право прве брачне ноћи. И то би увели, али је проблем код њих, јер је много дахија и ага настрано, односно педера, који меркају наше синове.
Ево ја сам те подсетио на само део страшне стварности, које ти као зомби свесно или не свесно нећеш да видиш и све покушаваш да видиш са тродимезионалним наочарима које си добио од „великог брата“. А сада питања за тебе Србине, због којих ми саме сузе иду, због којих ме страх хвата, због којих бих вриштао на сав глас.
Што ћутиш Србине? Србине у шта верујеш, чему се надаш? Има ли у теби кап прадедовске крви? Да ли си заборавио прошлост? Знаш ли ко си, одакле си и куда идеш?
Много питања брате Србине, а ти одговора немаш. Не, то што си спремио као одговор, то је само лаж којом умирујеш савест (ако је у опште имаш). И уместо да сада погнеш главу, јер одговора немаш, ти се буниш и гордиш, сматрајући да су та питања само провокација и њихов одговор, ма какав био нема значаја за твоју будућност. И ако ти трунчица преостале твоје савести нешто говори да сам у праву, ти ипак настављаш. Кажеш верујеш у Бога и славиш славу и то је доста. Јадна је твоја вера брате Србине, кад се Бога сетиш више када псујеш, него у молитви, а у храм идеш једном годишње да однесеш колач и жито за славу. А и тада немаш мира него грдиш свештеника што пева тако дуго, што не скрати мало, немаш ти времена да дуго чекаш. За пост си чуо, али не постиш. Понекад се догоди да постиш неколико дана да се причестиш (обичаја ради), а да не знаш шта то значи, а о покајању нема ни речи. Ни да прекрстиш се не знаш, јер то што радиш је млатарање рукама и ругање Часном Крсту. За претке кажеш њих више нема и била су то друга времена. Тада је то могло тако, а данас морамо бити прилагодљиви да би опстали, а и да су наши претци били мудрији и сили се приклањали било би нас више, а и данас не би нас мориле ове муке. Сила је то, а против ње се не може.
Још се нисам ни освестио од оваквог размишљања, а ти Србине настављаш. Шта би нам фалило да смо са Папом унију правили, не би било толиког страдања у 20 веку. Или да је Лазар био мудрији, па се са Муратом договорио, да је послушао Вука Бранковића боље би нам било. Видиш како Карађорђе хтео главом кроза зид, па без главе остао. Милош Обреновић водио “мудру“(лукаву) политику, па је Србе сачувао и државу нам поново донео. А и шта нам је фалило док је Тито владао, имали смо свега, кућу да направиш, па и на море да идеш. Данас нам Европа нуди благостање, посао, паре-кредите, напредак, путовање без визе, а ми се бунимо што морамо неке услове да испунимо. Па ваљда нисмо само ми у праву, а цео свет луд. Сила је то, а против ње се не може.
А сада је доста брате Србине, ако смо у опште браћа, јер мојим венама тече крв Лазарева, Карађорђева, а твојим тече крв Вука Бранковића и Милоша Обреновића, којима је једино било стало до себе. Лазар и Карађорђе се жртвоваше за спас Србског народа и Царство Небеско, да би сачували веру и да не би остали вечито турска раја. Вук Бранковић и Милош Обреновић, издадоше и убише да би земљом владали и своје личне интересе остварили. Нажалост данас су у Србији на власти потомци Вукови и Милошеви (Обреновић), па нас уче како Вук није издао, а Милош је својом “мудрошћу“ изборио независност Србије. А то чине да би своје издаје и своја убиства оправдали. Заменио си Србине црвену звезду петокраку (комунистичку) са жутом звездом петокраком (ЕУ), а идеологија је иста, служење сатани.
Србине постао си безлична маса коју обликују како коме одговора. Полудео си Србине од греха, постао си зомби и идолопоклоник “великог брата“. Одрекао си се и Бога и рода, дотако си скоро дно из кога повратка нема.
Ево Србине клекнуо сам на колене и са сузама које се сливају низ лице, због бола од црне садашњост и још црње будућности Србскога народа, молим те и кумим те уразуми се, сети се да си скупо плаћен крвљу Христовом, молитвама и сузама свих наших Светих и послушај шта ти твоји свети оци кажу:

“Срби народ мој, Христови су, а не папини! Само слога Србина спашава!“
Св.Сава

“Нисмо бирали ни земљу где ћемо се родити ни народ у коме ћемо се родити ни време у којем ћемо се родити, али бирамо једно – да ли ћемо бити људи или нељуди.
Живот треба осмислити по вери, угледајући се на претке и учинити све што можемо за добро свог народа и читавог човечанства.“
Блаженопочивши Патријарх Србски Павле

“Срби кренули за Европом, за културом, за модом. Гле, како је тужна земља Србија, како је мрак попао земљу Србију. Каква тмина! Каква помрчина! Где су Срби? Много је бивших Срба, а правих Срба, авај, како мало…
Србија је сусед Европе, али није Европа.
Нека помогне Европи, ако хоће и може, али нека се не улева у Европу и не губи у Европи. Речју: нека буде с Христом, нека се хвали Христом и ничим више, па ће се небесна светлост просути пред њом на путу. И знаће куда иде. Видеће свој прави пут. Нека прославља Христа од сад као и до сад, и неће се постидети. Нека је од Христа Србији милост, а Христу од Србије слава и похвала на век века. Амин.“
Преподобни Јустин Ћелијски

„Не заборављајте ни за минут, да Божије око стоји над вама и гледа дела људска. Зла се не бојте, ако правду творите. Ако сте згрешили, кајте се, кајте се брзо, да вас смрт не би застала у греху. Покајнике Бог љуби и све им прашта. И оставља имена њихова у Књизи Живих, која ће се прочитати на Суду Христовоме, кад Христос поново дође да суди свим живима и мртвима.
Нека се свако врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе; да га неби поклопили језива тама туђинска са лепим именом и шареном одећом. Нека се свако ко је србски родољуб, труди (пашти) да задобије Царство Небеско, којим се једино може одржати Царство земаљско на дуже време“.
Св.Николај Србски

С нама је Бог! Све зависи од нас. Од наше воље и жеље да се као народ покајемо и затражимо помоћ од Онога који нам једино може помоћи, од Бога. Јер Он је обећао:
“Иштите и даће вам се, куцајте и отвориће вам се .“

Дана 15/28.06.2011. лета Господњег на Видовдан.

Повезани чланци

Богом благословена 2014. (7522.) година

Богом благословена 2014. (7522.) година

Нека Вам Господ подари свако добро, а пре свега духовно и телесно здравље и да увек идете путем ИСТИНЕ, која се налази у Господу Исусу Христу и Православној вери. С љубављу у Господа, верна браћа и сестре у Христу Братство Светог краља...

СЛОВО  ИСТИНЕ    бр.15

СЛОВО ИСТИНЕ бр.15

Екуменисти нас осуђују и прете, а браћа и сестре нас не разумеју и окрећу главу од нас ''Ако вас мрзи свијет, знајте да је мене омрзнуо прије вас''(Јн 15, 18);     Екуменисти кажу ви сте напустили, а браћа и сестре ви сте изашли... , а ми се питамо шта смо напустили и...